| Erkeklere küpe yakışır mı?? | |
|
+10Melyssa Nelly Dearborn Mabelle Nerissa Radcliffe Bonnie Kathleen Weasley Ceza Walker Tonks Walker Ivy Alicia Demonio Tom Jack Malfoy Paul Walker Keira K. Walker James Voldemort 14 posters |
|
Erkeklere küpe yakışır mı?? | Bazılarına | | 60% | [ 12 ] | Görürsem döverim | | 5% | [ 1 ] | Evet | | 20% | [ 4 ] | Biz böylemi gördük??hayır!! | | 5% | [ 1 ] | Küpesine göre değişir | | 5% | [ 1 ] | Caiz deül!!!!:D | | 5% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 20 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? Cuma Haz. 27, 2008 4:54 pm | |
| Bu hiçte abartılacak bişey değil.. Sonuçta zaman ilerliyor.. Çevremde o kadar çok küpeli erkek varki?.. | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? Cuma Haz. 27, 2008 4:54 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? Cuma Haz. 27, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? Cuma Haz. 27, 2008 5:09 pm | |
| Kız sen ne ara geldin yavv | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? Cuma Haz. 27, 2008 6:17 pm | |
| Ooo yakışır yaaw. Ama ben şıkları hiç beğenmedim bi tane evet var bin tane hayır var. Neyse ben bi açıklama yapıyım; Sultan Alparslan da küpe takardı. Ben o yüzden erkeklerin küpe takmasından yanayım =) Hem Konservatuarda tiyatroya giderseniz zorla takmanıs lazım :P | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? Cuma Haz. 27, 2008 6:26 pm | |
| Sunlanların padişahların ayrı ama bugünkü gençler bu anlamda takmıyolarkii ya arkadasları takıyo diye(özentilik) ya da piskopatlıkyapıyolar yani her yerleri delik deşik. Ama o padişahın taktığı manada takan bir tane genç görmedim ben ya da bana denk gelmedi yani.Gördüğüm ve çevremdeki böyle insanların hepsi züppe yani.(çevre derken dost deil öylew gördüklerim) | |
|
| |
| |
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? Cuma Haz. 27, 2008 6:44 pm | |
| HÖH!!! 9 deliği netcen yaa :shock: :shock: :shock: Orlando'ya cevabım; XP ne diim abi laf kalmadı... Ossun ben seviom küpeyi =) bi kendim takmam ööle cıncıklı şeyler [öğk] diğerlerini severim. Şu piirsing die okunan saçma bi moda kılığı varya onu bi türü hazmedemedim ya neyse... | |
|
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? C.tesi Haz. 28, 2008 2:30 am | |
| Bazılarına diyorum mesela bende de var bi tane bazen takıyorum yerine göre tabii..Mesela bizim mahallede takamam babamın haberi olursa kalıcı olarak boyut değiştiririm:D | |
|
| |
Melyssa Nelly Dearborn Tılsım-Muska Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 31 Nerden? : Evden Rp Sevgilim : yok.. Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Anka Dokunuşu =) Dokununca ne olacaksa :/ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Canayakın , agresif , soğukkanlı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Erkeklere küpe yakışır mı?? Paz Haz. 29, 2008 10:52 am | |
| Kepçelere yakışmıyo valla :P | |
|
| |
| Erkeklere küpe yakışır mı?? | |
|