| Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? | |
|
+13Samara Queen Simpson Keira K. Walker Allegra Lilith Walker Sirius Black Rachel Summer Bilson Jake G. Potter Sean F. Walker Ceza Walker Bonnie Kathleen Weasley Tonks Walker Tom Jack Malfoy Paul Walker James Voldemort 17 posters |
Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? | Farketmez gönül bu | | 43% | [ 10 ] | Esmer | | 4% | [ 1 ] | Sarışın | | 30% | [ 7 ] | Kumral | | 22% | [ 5 ] |
| Toplam Oylar : 23 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Ptsi Mayıs 19, 2008 5:44 pm | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Ptsi Mayıs 19, 2008 6:26 pm | |
| | |
|
| |
Tom Jack Malfoy 7.Sınıf Slytherin Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 11/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Ptsi Mayıs 19, 2008 10:09 pm | |
| arap xD olmadığı sürece 1. şık... | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Ptsi Haz. 02, 2008 9:23 pm | |
| | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Salı Haz. 10, 2008 2:18 pm | |
| yav ben buraya erkekler yazar diye düşündüm ama yazan kızlar daha fazla ya | |
|
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Salı Haz. 10, 2008 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Perş. Tem. 10, 2008 6:19 pm | |
| sarıışn mavi veya yeşil gözlü tercih :P | |
|
| |
Rachel Summer Bilson Muggle
Mesaj Sayısı : 501 Yaş : 31 Nerden? : Los Angeles Rp Sevgilim : ♥Adam Seth Armstrong♥ Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : KéDî PéNÇéSî Kan Saflığı : Safkan! En Belirgin Özelliği : Sert Çıkışları Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Perş. Tem. 10, 2008 7:41 pm | |
| Bence Kurt Cobain ve Avril Lavigne /doğru/ =) | |
|
| |
| |
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Perş. Tem. 10, 2008 7:53 pm | |
| Evet Ekin çok tatlıydı.En beğendiğim tipten. :62: Ben onun daha çok hayata bakış açısını seviyorum.İntihar mektubundan anlaşılıyor... Gerçi onun yazdığı belli değil ama ... | |
|
| |
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? C.tesi Tem. 26, 2008 2:18 pm | |
| Ben kızım ama kara erkeklerden hoşlanıyorum nedense ama ıyy diyorum kara erkeklere tutup tutup karaları seviyorum zenci gibi oluyolar ama ben erkek olsatydım sacları kumral beyaz tenli isterdim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? C.tesi Tem. 26, 2008 2:22 pm | |
| hangi tür kızlardan hoşlanırsınız anketine kızlar daha çok yazmış ne diyebilrimki.Söylerdim ama boşverin hangi tür kızlardan hoşlandığımı xD | |
|
| |
Yuri Gogarin 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? C.tesi Ağus. 02, 2008 8:07 pm | |
| 1. Şık.. Yalnız benim hoşlanmam bişey farkettirmez Karşımdakinin fikri önemli ve genellikle karşımda kimse olmadı | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? C.tesi Ağus. 02, 2008 8:35 pm | |
| Ah.. Bizde ne gezer kız.. Ne gerçekte ne RP'de hiçbirinde bir tane sevgilim olmadı..Ne bahtsız adamım ben..
Ama gönül bu ota da konar b..a da.. | |
|
| |
| |
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? C.tesi Ağus. 02, 2008 9:25 pm | |
| Evet | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Seni Hep Seveceğim [O Kendini Biliyor xS] Savaş Tarafım : ~Dumbledore's Army~ Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sadık Baykuşun Nankörlüğü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Komik =) Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 20/06/08
| |
| |
Helmut Waldemar Sterawski Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 48 Nerden? : Bilen kimse yaşamıyor... Rp Sevgilim : Lizzie Katherina Andie Savaş Tarafım : Varşova Paktı :D Yok Greenpeace...Sorulur mu? Yaşım(Rp\'de) : 36 Asam : Ölümlerin Sesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Soğukkanlı, sinsi, kurnaz ve riyakar... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: Hangi Tür Kızlardan Hoşlanırsınız? Perş. Ağus. 21, 2008 6:16 pm | |
| Gönül bu, ota da konar... (Bu arada her tipten ot ve ... bulunabilir.) | |
|
| |
|