| Kızlardan en çok ne beklersin?? | |
|
+3Tom Jack Malfoy Paul Walker James Voldemort 7 posters |
Kızlardan en çok ne beklersin?? | Seni terkekmemesi | | 33% | [ 2 ] | Seni dinlemesini | | 50% | [ 3 ] | Güzel giyinmesi | | 17% | [ 1 ] | Doğum gününde hediye istememesi | | 0% | [ 0 ] | Sana Kızmamasını | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 6 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Kızlardan en çok ne beklersin?? Ptsi Mayıs 19, 2008 5:53 pm | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Kızlardan en çok ne beklersin?? Ptsi Mayıs 19, 2008 6:25 pm | |
| Bunlardan hiçbiri . Kızlardan erkekleri kullanmamalarını beklerim . | |
|
| |
Tom Jack Malfoy 7.Sınıf Slytherin Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 141 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 11/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: Kızlardan en çok ne beklersin?? Ptsi Mayıs 19, 2008 10:11 pm | |
| Hiç biri Sevdimi adam gibi sevmelerini [ xD yani düzgün xD] isterim.. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kızlardan en çok ne beklersin?? Cuma Mayıs 23, 2008 7:11 pm | |
| Aman sizde yhaa! Güsel olsun yeter :P Desenize :P |
|
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Kızlardan en çok ne beklersin?? Perş. Tem. 10, 2008 5:36 pm | |
| Bencede hiçbiri...Ben herşeyi merak etmemelerini ve paranoyak olmamalarını isterim...Örneğin erkek-Aşkım bugün toplantım var...Buluşamayız... kız-Niye buluşamayız..Kimlerle toplantın var..Nerde toplantın var..Toplantıda güzel kız varmı?Niye benle buluşmak istemiyosun...Sen beni sevmiyomusun Mertcaaan!!! işte böyle de bi örnek verdim... :P | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Kızlardan en çok ne beklersin?? Perş. Tem. 10, 2008 5:46 pm | |
| Yok Ekin^cim ben onu örnek olarak verdim...Üstüne alınma... :P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Kızlardan en çok ne beklersin?? Perş. Tem. 10, 2008 7:22 pm | |
| Beni sevmesi yeterli çünkü bende onu seveceğim.(üstündeki kıyafet, doğum gününde alacağı hediyede gözüm yok onları her zaman bulabilirsin.) | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Kızlardan en çok ne beklersin?? Ptsi Tem. 14, 2008 4:20 pm | |
| Şöyle söyleyeyim sevdiğim kişinin bilgili olmasını beklerdim.Bir yandan ona tüm sevgimle sarılırken bir yanda da bilgilerimizi birbirimizle paylaşmamızı isterdim.(Babamla yapıyoruz da acayip hoş oluyor. XD) Bir de bana karşı dürüst,saygılı ve ciddi olmasını isterdim.En önemlisi bana dokunmasın.Temas yok yani.
| |
|
| |
|