| Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? | |
|
+4Mabelle Nerissa Radcliffe Tonks Walker Keira K. Walker James Voldemort 8 posters |
Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? | Sizinle birlikte her akşam film izlemesini | | 33% | [ 2 ] | Akşam üzerleri sofrayı onun kurmasını size yardım etmesini | | 33% | [ 2 ] | Galatasaray Fenerbahçe maçlarında benim tarafımı tutmasını | | 0% | [ 0 ] | Yatağını çoraplarını atmadan evi toplamasını | | 33% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 6 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Ptsi Mayıs 19, 2008 5:59 pm | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Cuma Mayıs 23, 2008 9:03 pm | |
| hepiciğini | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Cuma Mayıs 30, 2008 3:12 pm | |
| Benimle her akşam film izlemek zorunda değil Sofrayı da kurmak zorunda değil Bnim takımımı da tutmak zorunda değil Ama derli toplu olması önemli Çünkü ben o kadar titiz değilimdir ve o da toplu olmazsa evimiz çöp ve döner | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Ptsi Haz. 02, 2008 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Salı Haz. 03, 2008 7:20 pm | |
| Öyle birilerini gördüm ve kaptım Kih Kih Kih! Biri Daniel! Süper biri yabancı ve mavi gözlü. Ünlü ve paralı (Aslında Daniel böyle olmasa da olur benim için o yüzden Daniel'ı kaçırdın Ginny O daha alçak gönüllüleri sever [kısaca benü desek dh ii olur ] )(Dan olsun da ünlü olmasın yah :cry: ama dur Daniel'a sulanmayayım ne de olsa artık başı bağlı bir kızım ) İkincisi Faruk budalası, o da süperdir sporcudur ama kantinden hayvan gibi Magnumları götürür Bir kaç kez şahit oldum Hatta sırada sırf o var diye 2 YeTeLee mi Magnum'a verdim Neyse Faruk Mavi gözlüdür ama çok garip ki bir gözü biraz daha yeşile kaçıyor Ayrıca parası da var(başka kızlara dondurma ısmarlayacak kdr uf!)Ha bu arada küpe takar ara sıra hava atmak için ve bu yüzden irenç,! Üçüncüsü Josh Holloway Sanırım anlatmama gerek yok zuha Tek kelimeyle züpper! Dördüncüsü tam anlamıyla benüm!Berker'im O da mavi gözlü ve yahuşuklu. Altın gibi kalbi var. Nese biraz da sen bul Ginny | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Çarş. Haz. 04, 2008 11:39 am | |
| - Paul Walker demiş ki:
- Vay anasını sizin söylediğiniz tipte sayılı kişi vardır bu dünyada be .
Yani siz bu kafayla EVDE KALIRSINIZ ... Öncelikle Daniel benim! demeyeceğim çünkü henüz değil Beni tanımıyor çünkü ve buna rağmen Dan benim diyemem. Ama benim olucak Berker bu yazdıklarımı görse yandım bu arada :lol: 2. olarak Paul, kesinlikle evde kalmam çünkü ben Ginny'nin aradığı özellikleri aramıyorum :lol: Olmazsa olmaz beyefendi olması, aileme karşı saygılı olması, bana sadık olması ve benim de ona sadık olmam tabi, odun gibi olmaması ama tabi her erkekte biraz var odunluk(bende de var odunluk ). Sinemayı ve müziği sevsin yeter. Ne dinleyeceği pek ilgilendirmez ama metal dinlemesin Sona ilerde çocuklarımız da manyamış olur fln Allah korusun Küpe takmasın asla(Faruk işte bu yüzden bir istisna idi bnm için) Küpelilerden hoşlaşmam! Ne o karı gibi ben bile çok takmam küpe (müzik öğretmeni saolsun!) Heh şimdi evde kalcan diyin de görelim Asıl Ginny kalır evde ben deül! (Ama Dan benim olacak En azından arkim olsun ;) Alah'ım duy sesümüüü!) | |
|
| |
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Çarş. Haz. 04, 2008 1:01 pm | |
| | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Perş. Haz. 05, 2008 6:13 pm | |
| | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Paz Haz. 08, 2008 10:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Salı Haz. 10, 2008 9:57 am | |
| hihi ben de Sago dinlerim(Ceza sıktı mamımımamımı ) Ben evde kalmam valla o kdr çenem yoktur Ama inat denildiğinde akla ilk ben gelirim ;) Ama ne bileyim şu an ki duruma bakılırsa galiba ben kendi isteğimle evde kalacağım Çünkü evlilik özgürlüğü kısıtlıyor :lol: Ama Daniel gibi biri ile evlenirsem o ayrı tabii ben onun özgürlüğünü kısıtlarım | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Salı Haz. 10, 2008 1:17 pm | |
| yav erkek olmakta epey zormuş ya baksanıza kızlar bu kadar şey isterse vay erkeklerin haline ben kendimede acıyorum ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Salı Haz. 10, 2008 2:09 pm | |
| Valla ben o kdr çok şey istemiyorum. Biraz da erkekler bşler istesin demi Ben zaten Feminist deilimdir çok. Eşitliği severim, ondan erkeklerin de görüşlerini alırım ;) | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Salı Haz. 10, 2008 2:11 pm | |
| allah bizim görüşlerimizi alsanız bittiniz be o yüzden pek eşitlikçi olma yoksa zararlı çıkıyorsun | |
|
| |
Melyssa Nelly Dearborn Tılsım-Muska Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 31 Nerden? : Evden Rp Sevgilim : yok.. Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Anka Dokunuşu =) Dokununca ne olacaksa :/ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Canayakın , agresif , soğukkanlı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Erkeklerden en çok neler beklersiniz?? Ptsi Haz. 23, 2008 2:14 am | |
| Akşam üzerleri sofrayı onun kurmasını size yardım etmesini | |
|
| |
|