James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: DOKTOR AZERİ OLUNCA Çarş. Mayıs 28, 2008 8:29 pm | |
| Doktor Azeri olunca: - Gelesen! - Selam doktor bey! - Salam... Sabahın hayır! (Selam. İyi sabahlar) - Ne salamı? Kızımı muayeneye getirdim. - Gızım, sen yahşi birine ohşayırsan! (Kızım sen iyi birine benziyorsun.) - Neee! Kızım kimi okşuyormuş? - Vallahi kimseyi okşamıyorum baba! - Sus kız! Koskoca doktor yalan mı söyleyecek? Ellerindeki pişikten anladı herhalde! - Pişik ele degel kucağa yaraşır. (Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı.) - Doktor sen ne diyosun yaa? - Siz haradan gelisiz? (Siz nereden gelirsiniz?) - Biz at mıyız haradan gelecek? Doktor, ağzını topla... - Gızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem. (Kızım soyun da sırtını dinleyeyim.) - Baba ya... bu adam kimin kulağını sırtıma asacak? - Men indi gızına dayandıraaram. Marağım gabardı. Neçe ağlarsın? (Ben şimdi kızınızı durdururum. Merak ettim. Neye ağlarsın?) - Baba ne diyo bu? - Ağlamasan balam. Baban yaşlıdır, dözebilamaz. (Ağlama çocuğum, baban yaşlıdır, dayanamaz.) - Gızım sen kârhanede çalışırsın? (Kızım sen fabrikadamı çalışıyorsun?) - Lan p... doktor... Küüüüütttt... - Özümü itirdim, dağlara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum bedenden oynar, gözüme yumruk gelende.. | |
|