James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: SINIFTAN KOVULMA DİYALOGLARI Çarş. Mayıs 28, 2008 9:01 pm | |
| 1.- kim o konuşanlar? ümit, mert ikiniz dışarı.. - ama hocam? - dışarı çıkın.. - hocam biz konuşmuyoduk ki arkadaşlar konuşuyordu onları susturmaya çalışıyorduk! - ... - yemediniz di mi? - yemedim.. - eh madem öyle.. hadi ümit..
2.-mehmet çıkar mısın dışarı? +ben ne yaptım hocam ya? -çık diyorum. +ya hocam herkes konuşuyo bi tek beni mi görüyosunuz? -mehmet tamam çık yok yazmıyacam. +(akabinde mehmet kafasını sağa sola yatırarak sınıftan çıkar)
3.- çık dışarı! - hocam? - çık dışarı dedim. - hocam neden ben? sadece ben mi güldüm ya? - dışarı çıkar mısın!? - tamam ya özür dilerim, kusura bakma hocam. bir daha olmaz. - ya sen çık ya da ben çıkacam! - siz kalın ben çıkarım, ayıp olmasın, dersi bölmeyeyim şimdi eheh.. iyi dersler... - ...
4.- can arkadaşlarını rahatsız ediyorsun kaleminle.. çık dışarı.. - kim rahatsız oluyo ya rahatsız olan bana söylesin!!
5._çık lan dışarı!!! _aaa!!! sağolun hocam. _ne demek lan "sağolun" _... (drank)
5.hoca tahtada harala gürele gazını almış soru çözmekte, çözerken de bir yandan neyi niye yaptığını anlatmaktadır.. ama en arka sıradakiler konuşmakta, kıkırdamayı abartıp bir yandan da birbirlerini iterek şakalaşmaya başlamışlardır:
h- a ahh ooooğluum napıyosunuz orda siz, uymiyim susarlar dedim, siz de b*kunu çıkardınız ama, hayvan herifler, çıkın dışarda tepişin!! x- pardon hocam, hehehehehe.. hohahhahha.. heeheheheehe(arkadaş kopmuştur)* y- (olm gülmesene) hehehehe.. ee şey ya hocam afedersiniz, arkadaş krize girdi de.. biz revire gidebilir miyiz? hehehehe h- çabuk defolunnn, defolunn, çıkın dışarıııııııııııııııııı (küüütttt tokadı yediler) a- tamam hocam sakin olun, bakın çıkıyolar dışarı
7.-elindeki ne senin -power rangers hocam -o ne be -milliyet gazetesi veriyor hocam bunları kartondan power rangers karakterlerinin en güçlüsü. -senin elinde ne işi var ders zamanı ders evladım oyun zamanı oyun -ugur getiriyo hocam dersi daha iyi anlıyorum -bak hala cevap veriyo çık dışarı bir daha da ya tek gel ya da hiç gelme -hehehehe
8.-yine geç mi kaldın sen benden sonra geleni derse almayacam demedim mi ben -yok hocam derse gelmedim bir arkadaşa bakıp çıkacam -çıkkkkkk dışarııııı zevzek
9.öğrenci; arkadaşıyla konuşup, gülmektedir hoca : çık dışarda gülmeye devam et..! öğrenci : aaa..! deli derler adama olmaz öyle tek başına.. hoca : defooool..!
11.-hayır hocam siz beni atmıyorsunuz... ben çıkıyorum! -iyi hadi... o da olur...
12.-offff (deli prof. hışımla arkasını döner) -kimdi o? (arkada 1. sınıf olmanın verdigi toyluk ve yeni üniversiteli olmanın verdigi özgür ruhla oturan ögrenci) -benim hocam -nooldu sıkıldın mı? hocam bu ne yaa?ne işimize yariycak bu? -hmmm sen şimdi çık ben sana bilahare anlatiyim (uyanık öğrenci dersden yırttıgını düsünüp sevinçle kapıya seyirtir) -saolun hocam -bişey degil,seneye yine gel!! -ehuhuueuhue
13.- şş sen arkadaki arkadaşım kapıyı dışardan kapatır mısın? + hocam anlamadım bi daha söyler misiniz?
14.-oglum sus artik atarim disari bak. +niye hocam lazim degil miyim? -kalk bakayim, cik disari. +(kapiyi acip, tekrar ogretmene doner) bak pisman olursun ama? -cik dedim! +(disari cikar, kapiyi kapatir, birkaç saniye sonra kapiyi aralayip kafasini iceri uzatir) bak, bir daha gelmem ama? -defoooool!
15.-achillesin topugu, kalk bakayim ayaga. (ayaga kalkar) - gec bakalim soyle tahtaya (gecer) - hede hodo cografyasinin hedesi hodosu nedir? a.t : bilmiyorum valla - bilmezsin... biz de senden medet umariz... sen mi mekik yapip uzaya gotureceksin bizi? a.t : hocam, pek oyle bir iddiam yok. - hayvan adaaaaaaaam, cik disariiiiiiiiiiiiii.
16.ziraat fakultesinden bi arkadasimin anlattigi olay:
-cocuklar bakin bu bocegin adi blatica germanica -hocam nerden anliyosunuz ya.. -cocuklar ayagindan tabiki, ayaklar cok onemlidir. sen soyle bakim bu bocegin cinsi ne? -hocam ben ne bilim, boyle sacma seymi olur nerden anlayim ben? ne alakasiz ders almisiz bilsek secmezdik, ne bocegi, ne ayagi? -cik disari sakin bi dahada dersime gelme!! cocuk tam disari cikarken hoca sorar: -senin adin ne? cocuk kapinin disindan ayagini sallar -ayagimdan tanisana pezevenk!
17.hoca: günaydın ! sınıf : sağol... hoca: aydoğ,göksel,aktürk sizler dışarı . a-g-a: hocam niye daha ders bile başlamadı ?? hoca: siz konuşcak gibi duruyosunuz... a-g-a: ama yoklama,devamsızlık... hoca: germeyin beni !
18.-siz 4 ünüz yeter artık dır dır ettiğiniz dersin başından beri, çıkın dışarı! (etrafta birbirine bakmalar) -çıkın dışarı! hala duruyosunuz! -hocam pardon hangi 4? -çıkın diyorum, susmadınız dersin başından beri, hadi oyalanmayın!! -hocam 5 kişi olduk, biri fazla, hangi 4 çıkıcak? -çık çıık sen de çıııık!!!
19.lise 1'de matematik dersidir, herkes ayrı muhabbet cevirmekte, dersi pek takmamaktadır sonunda kuduran hoca, kendine bir kurban seçer:
-suphi yeter artık, çık dışarı!! -ama hocam ben konuşmuyordum ki, niye çıkayım!? -dışarıııeaaaı dedim!!! -hocam ama hayır ya.. -bi daha söylemeyeceğim suphi, dışarı.. -herkes konuşuyor ya niye ben.. -çık dedim!!
suphi kişisini haşimle yerinden kalkar, hızlı adımlarla kapıya doğru gider ve kapıyı hızla * çarparak, çıkar..
-suphi gel buraya!!!
20.öğrencilerden birisi konuşmaktadır. bir başka öğrenci rahatsız olur ve hocaya: -hocam bu niye çok konuşuyor. bir şey yapmayacak mısınız? diye sorar. hoca: -ya sabır diyoruz, der. ve rahat durmayan ben: -ya sabır, derim. hoca da beni dışarı atar.
21.+ x hemen dışarı çık dışarııııııııı - (ağır ağır kalkar) canın sağolsun hocam + şunun dediği lafa bakar mısın? ne sanıyosun sen kendini? - ne diyeyim dersten attığın için allah belanı versin mi diyeyim?
22.bi ders boyunca surekli gerzek espiriler yapan arkadas, son cinligini yapmak üzeredir, parmak kaldırır; -hocam bişey sorabilir miyim? -sor bakalım.. -size baba diyebilir miyim? ehehehehe -sen bi gel.. (kapıya yönelir ve açar) ve sonra: bak bakalım dışarda baba diyebilceğin birileri var mıymış...
23.özel eğitimle ilgili bir dersin 90. dakikası, iyice dağılmış üç adam ve nazi subayı gibi bir kadın prof. - siz üçünüz dersin başından beri rahatsız ediyorsunuz beni! böyle devam edecekseniz çıkın lütfen, düzgün duracaksanız kalabilirsiniz! - biz çıkalım o zaman hocam. - rahat duracaksanız kalın. - yok biz çıkalım hocam. - çıkın bidaha da gelmeyin bu derse. sınava da gelmeyin!
25.ilk hafta derste telefonum caldıgında; hoca: cıkıyorsun 10 dk sonra gelebilirsin. (kendince ceza veriyor iste) - tam kapıdan cıkıp kantine dogru yuruken arkadas seslenir hoca cagırıyor diye. hoca: en on sırada oturmus guzelce ders dinliyordun affettim ama dikkat et telefonuna. jelly: sagolun hocam ertesi hafta telefon aynı derste bir daha calar. hoca: cıkıyorsun bu defa gelmiyorsun. (i*ne nerden hatırladıysa) jelly: ben gelmiyorum ki hocam siz cagırıyorsunuz. bu sefer cagırsanızda gelmem. hoca: hem suclu hem guclu suna bak cık dısarıı | |
|
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: SINIFTAN KOVULMA DİYALOGLARI Perş. Mayıs 29, 2008 3:06 pm | |
| - James Hughes demiş ki:
4.- can arkadaşlarını rahatsız ediyorsun kaleminle.. çık dışarı.. - kim rahatsız oluyo ya rahatsız olan bana söylesin!
Bende yaramazmışım haberim yokmuş : :P :81: kOPTUM YHA | |
|
Willhelmina Jane E. Black Beauxbatons/5. Sınıf Unicornwit Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Aranıyor sahibi ruhumun xD Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Baykuş Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 27/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: SINIFTAN KOVULMA DİYALOGLARI Paz Haz. 08, 2008 12:51 am | |
| | |
|