Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: _-_ Yorumlamaca _-_ Cuma Mayıs 30, 2008 8:29 am | |
| Arkadaşlar bu oyunda üstteki bir özlü söz yazacak ; alttaki de özlü sözde ne mesaj verilmek istendiğini yazacak .... Başlıyorum ... (Bu oyunun faydalı olacağına inanıyorum) '' Sevilmek umuduyla sevmek insanidir ; fakat sevmek için sevmek , meleklere özgüdür . '' | |
|
Helen Beatrice Tyler 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Nerden? : Floransa/ İtalya Savaş Tarafım : Zümrüdüanka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Cesaretin Gücü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yardım severliği Kayıt tarihi : 28/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: _-_ Yorumlamaca _-_ Cuma Mayıs 30, 2008 8:26 pm | |
| sevilme ihtiyacı insanın doğuştan getirdiği ve yaşam için gerekli en önemli toplumsal ihtiyaçlardan biridir ve insan psikolojisi bu ihtiyacı doyurmak için bir arayış içindedir ve sevilme ihtiyacı kendini ben başkalarını seversem onlarda beni sevecek böylece bu ihtiyacım da karşılanmış olacak gibi bir algı içindedir. karşılıksız sevme çok acı veren bir duygudur. Bu sözde de bana göre karşılıksız sevginin zorluğundan bahsediyor. Mutluluk elin erişebileceği çiçeklerden bir demet yapma sanatıdır. B:GODDAR | |
|
Rachel C. Barrymore Muggle
Mesaj Sayısı : 86 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : yok.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Karmaşıklığın Kolaylığı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Metamorfagus Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (1/100)
| Konu: Geri: _-_ Yorumlamaca _-_ Perş. Haz. 05, 2008 10:28 am | |
| Ya burası forum oyunları Paul zaten okulda yeterince felsefe dersi alıyoruz.. :cry: | |
|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |