| İki Haftalığına Yokum (Sürekli) | |
|
+5Ignotus Walker Ceza Walker Keira K. Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Paul Walker 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Ptsi Haz. 02, 2008 8:26 am | |
| Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız gibi , sınav havasına girebilmek için iki haftalığına siteye hiç girmemek şeklinde yokum . Siteyle sürekli ilgilenen adminler var zaten , Keira ve Maria , bunlara önümüzdeki pazar gününden itibaren sınavlarını atlatmış , Angelina ve Ginny'nin de ekleneceğini düşünüyorum . Yani herzaman siteyle ilgenecek birilerini bulabilirsiniz . Sorunlarınızı online olan adminlerden birine söylemekten çekinmeyin . Mutlaka yardımcı olacaklardır . 15 Haziran Pazar akşamı görüşmek üzere ... Hepinizi özleyeceğim . | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Ptsi Haz. 02, 2008 8:41 am | |
| Ayrı bir başlaık açmama gerek yok sanırım. Benim de bugün son gibi bir şey. Ama fırsat buldukça test çözmekten kalan zamandan kalan zamanı sitede geçireceğime emin olabilirsiniz . Neyse zaten son zamanlarda vaktimin kısıtlı olmasından dolayı rplerim de biraz kalitesiz olmuştu ama döndüğümde bomba gibi döneceğim ;) . Herkese sınavlarında başarılar! :cheers: | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Ptsi Haz. 02, 2008 9:13 am | |
| Aynen bende aynı şeyi söylemek istiyordum.. Bugün öğlen dörtten itibaren 20 gün boyunca sıkı bir dil kampına gideceğim!.. Maria hep online olur.. 8 Haziran akşamından sonra da Ginny ve Angelina gelmiş olur..Aralarda gelmeye çalışacağım ama eskisi kadar gelebileceğim söylenemez..Hepinizi çok özleyeceğim.. 23 Haziran'da görüşmek üzere!.. | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Ptsi Haz. 02, 2008 3:30 pm | |
| iyi bakalım hepiniz yok olun kaldım yine yalnız ama zaten bende edirneden gidiyom yarın yani bir süre siteye sürekli giremicem.Ama sitede inşallah yine de inan yüzü görürüm.Ne diyim sınavlarda herkese başarılar | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Ptsi Haz. 02, 2008 11:45 pm | |
| Eh madem herkes gidiyor bana da kalmak düşmez Arkadaşlar ben biraz geç gidiyorum Ginny'ye göre ama bende 8 Haizran'a kadar yokum kendimi şöyle bir sınava adapte edeceğim belki siteye arada bir girerim.Sınavı olan tüm arkadaşlara başarılar umarım istediklerini kazanırlar. | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Salı Haz. 03, 2008 10:22 am | |
| Herkes gidiyo ...Hepinize sınavlarınızda başarılar arkadaşlarımmm,,,,Umarım istediginiz yerleri kazanırsınız | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) C.tesi Haz. 07, 2008 9:18 pm | |
| Arkadaşlar Yarın OKS! var OKS'ye girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum bunu nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım kusura bakmayın ayrıca ÖSS VE SBS'ye girecek olanlarada BAŞARILAR! her şey gönlünüzce olsun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) C.tesi Haz. 07, 2008 9:43 pm | |
| Evet arkadaşlar hepinize başarılar...Umarım istediğiniz yerlere gidersiniz | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) C.tesi Haz. 07, 2008 11:23 pm | |
| Başarılar arkadaşlar! Can özellikle de sana, canım arkadaşım! İnşallah dilediğin gibi geçer sınavın :cry: Diğer arkadaşlarıma da teker teker başarılar. Hepiniz için dua edeceğim. Allah size zihin açıklığı versin. hepinizi öptüm "Muck!" :cheers: (kadehimi sizin için kaldırıyorum ) | |
|
| |
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Paz Haz. 08, 2008 7:00 pm | |
| valla deniz'cim duan mı tuttu ne gayet güzel geçti istediğim yeri alıyorum hesaplarıma göre! | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Paz Haz. 08, 2008 7:04 pm | |
| Arkadaşlar hepiniz adına çok çok sevindim . Şimdi benim önümde ÖSS sınavı var , duanızı eksiketmeyin lütfen ... | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Paz Haz. 08, 2008 7:12 pm | |
| benimde öss varmış benden dualarınızı eksik edebilirsiniz.Yav oks bitti hala sitede az kişi var ya | |
|
| |
| |
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Ptsi Haz. 09, 2008 12:18 pm | |
| bende 15 22 haziranda yokum sbs var bildiriyim | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Ptsi Haz. 09, 2008 1:13 pm | |
| Tamam arkadaşlar hepinizi bekliyces... :P | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: İki Haftalığına Yokum (Sürekli) Ptsi Haz. 09, 2008 3:54 pm | |
| Aha süper oldi! =S Bana hesap vermeden uçun sis! Gıjjolar! =S Ginny dalcam ben sana ! |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
| İki Haftalığına Yokum (Sürekli) | |
|