| Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) | |
|
+15Lord Voldemort Ignotus Walker William Ravenous Remus Umit Lupin Melyssa Nelly Dearborn Sirius Black Gülçin E. Walker Ceza Walker Bonnie Kathleen Weasley Sean F. Walker Rachel C. Barrymore Keira K. Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Tonks Walker Paul Walker 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Cuma Tem. 25, 2008 5:43 pm | |
| Remus artık mezun olsa da seni Eversek Tonks Leyn Bu gidişle ben de dahil sen de evde kalacaksın | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Cuma Tem. 25, 2008 6:19 pm | |
| Sen de Bakan olmuşun iyi ki ha! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Cuma Tem. 25, 2008 7:17 pm | |
| - Mabelle Nerissa Radcliffe demiş ki:
- Bu gidişle ben de dahil sen de evde kalacaksın
sen efde kalmazdın ama neyse Heyyyyyttttttt ulen buraların en kavgacısı en gürültücüsü en ayısı benim!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Cuma Tem. 25, 2008 9:10 pm | |
| Hayır uleeyn! En gürültücüsü en kavgacısı benim ama ayısını bilemem. Ben en panteriyimdir bir hırıldarsam görürsün! !: Msn'e gel Can xD | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Cuma Tem. 25, 2008 9:50 pm | |
| Bırak ulen kızı Topal ! xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Cuma Tem. 25, 2008 9:55 pm | |
| xD topal kim!? :DUleyyyn!(bu kavga belirtsisi ) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) C.tesi Tem. 26, 2008 4:25 am | |
| Konuşma len! Buraların ağası benim.En ayıboğanı da benim (bazılarına gönderiyorum.) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) C.tesi Tem. 26, 2008 10:14 am | |
| Heyttttt ulen ben buraların Nuri Alçosu!,Bilmemne coşkunu,sadisti,en kabadayısı kralım.Beni msnye davet edipte yeneceğini sananları oyarımmmmm xD | |
|
| |
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) C.tesi Tem. 26, 2008 12:57 pm | |
| Çok konuştun be! biraz ceneni kapa kabadaydıymıs. Keh keh ben kabadayılıqın kitabını yazdım ama kabadayılar hava atmaz! oyarım XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) C.tesi Tem. 26, 2008 1:05 pm | |
| oyda görelim Heyyyyyytttttt ulen meydanın sadisti ben!en kavgacısı ben! | |
|
| |
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) C.tesi Tem. 26, 2008 2:09 pm | |
| Var be xD noLmush baktım hıh doverim seni.Kabadayı arkdaş ceteyi toplar XD Sahte kabadayı xD
En son Samara Queen Simpson tarafından C.tesi Tem. 26, 2008 2:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) C.tesi Tem. 26, 2008 2:11 pm | |
| Hakaret yok arkadaşlar , terbiyeli kavga edin ... | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) C.tesi Tem. 26, 2008 2:16 pm | |
| Heyt be orlando'cum
Anamı kesen ben,babamı kesen ben,köpeğimden kuşbaşı yapan ben, çete gelse ne yazar ? | |
|
| |
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Salı Tem. 29, 2008 5:50 pm | |
| Ananın.......BAyramda elini öpçem :d:D:D:d hahahaha | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Salı Tem. 29, 2008 10:44 pm | |
| - Ignotus Walker demiş ki:
- Heyttttt ulen ben buraların Nuri Alçosu!,Bilmemne coşkunu,sadisti,en kabadayısı kralım.Beni msnye davet edipte yeneceğini sananları oyarımmmmm xD
Ne diyon lan sen bana!? Ben senin gelmişini geçmişini alt üst eder bu gününe dalarım lan! Yok yalnız yapamazsın dersen merak etme arkam da sağlam! !: Beni çok sinirlendirmeye başladın sen ama! Konuşmayım konuşmayım diyom!!!!!!!!!!! Hepiniz kesin (şakadan ha) en iyiy kavgacı benim. Ben, tonks ve Ceza olmasaydık bu oyun biraz zor açılırdı | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Çarş. Ağus. 06, 2008 6:05 pm | |
| Heyyyy ne oluyo 2 dakika(!) kaybolduk... | |
|
| |
Berilac Hardbottle Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi Çalışanı
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Çarş. Ağus. 06, 2008 11:48 pm | |
| Noluyooo burdaa susun !! :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Çarş. Ağus. 06, 2008 11:50 pm | |
| Beni öldürcektin hani.. ama hala yaşıyorum.. Haha.. Avada Kedavra.. | |
|
| |
Berilac Hardbottle Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi Çalışanı
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Çarş. Ağus. 06, 2008 11:52 pm | |
| Öldürürüm o kolay :d crucio | |
|
| |
| Konu: Geri: Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) Çarş. Ağus. 06, 2008 11:53 pm | |
| Üstüme mesaj yazanın musalla taşına mesaj yazarım.. | |
|
| |
| Kavga Edelim (Şakadan tabii ki) | |
|