Gülçin E. Walker Sihirli Hayvan Evi Sahibi
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 29 Nerden? : EyfeL kuLesnden Rp Sevgilim : JosH Holloway geLse =) Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : BayanLaRa Yaş SoRuLmaz Asam : YıLan SaLdıRısı Kan Saflığı : Safkanın Leyn En Belirgin Özelliği : Rock Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: !!!...SihirLi Hayvanevi...!!! Ptsi Nis. 21, 2008 9:18 pm | |
| | |
|
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: !!!...SihirLi Hayvanevi...!!! C.tesi Ağus. 02, 2008 2:18 pm | |
| Gabriel hayvanlara aşırı ilgi duyardı ve çocukluğundan beri çeşit çeşit hayvanlar beslemişti. Sihirli hayanevini yeni keşfetmiş ve hemen gitmişti. oradan beyaz bir kedi almak istiyordu. Kedileri çok severdi ve ^ay önce kedisi Pia ölümüştü. Onun yerini alamayacak ama belki de onu unutturabilecek bir kedi daha almak istiyordu. SAtıcı Gülçin E. Walker 'a yaklaştı ve: __merhaba. Dükkanız çok güzel. Ben buraya beyaz bir kedi almak için geldim. Acaba dükkanınızdaki sihirli kedileri gösterebilir misiniz? Dedi ve satıcıdan cvp bekler gibi bir ifadeyle yüzüne baktı... | |
|
Gülçin E. Walker Sihirli Hayvan Evi Sahibi
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 29 Nerden? : EyfeL kuLesnden Rp Sevgilim : JosH Holloway geLse =) Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : BayanLaRa Yaş SoRuLmaz Asam : YıLan SaLdıRısı Kan Saflığı : Safkanın Leyn En Belirgin Özelliği : Rock Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: !!!...SihirLi Hayvanevi...!!! Paz Ağus. 03, 2008 4:59 pm | |
| O gün çok fazla müşteri dükkana gelmiş.Gülçin hangi biri ile ilgileneceğini şaşırdı. Kapıdan iceri sarı saclı genç bir bayan girdi ve Gülçin'e merhaba. Dükkanız çok güzel. Ben buraya beyaz bir kedi almak için geldim. Acaba dükkanınızdaki sihirli kedileri gösterebilir misiniz? diye bir ses geldi. Gülçin Gülümseyerek: Elbette kolidorun sonunda kediler var.Zaten miyavlamalardan tanırsın dedi ve diğer müşterilerle ilgilenmeye devam etti. out rp: Lütfen İstediğiniz Hayvanı burada değil "Hayvan Almak İçin" başlığı altında belirtiniz.. | |
|