| Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz | |
|
+3Keira K. Walker Ronald Walker Bonnie Kathleen Weasley 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Ptsi Nis. 21, 2008 9:21 pm | |
| Savaş Tarafım: En sevdiğim Ders: Hangi okulu istiyorum: Neden bu okulu istiyorum:
Kayıtlar için lütfen ayrı başlık açarak bunları doldurunuz! Not okullarınız sizin isteğinize göre belirlenmeyecektir okulların belirlenmesini okul müdür ve müdüreleri yapıyor! | |
|
| |
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: okul seçimi Perş. Nis. 24, 2008 8:51 am | |
| savaş tarafım=zümrüdü anka yoldaşlığı en sevdiğim ders=karanlık sanatlara karşı savunma hangi okulu istiyorum=hogwarts neden bu okulu istiyorum=diğer okulları bilmiyorum
En son Hugo Weasley tarafından Perş. Nis. 24, 2008 7:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Perş. Nis. 24, 2008 9:07 am | |
| Yeni bi başlık açmalısın canım.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Cuma Nis. 25, 2008 4:49 pm | |
| nasıl bir başlık açıcam bgen yeni üye olduğum için biraz anlatırmısınız | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Cuma Nis. 25, 2008 4:54 pm | |
| Şöyle okul kayıtları başlığına giriyorsun . Altta yeşil çerçeveli Post New yazısı var ona tıklıyosun . Önüne şu an yazı yazdığımız yer gibi bir bölüm çıkacak . Orda üst tarafta başlık yazan yere adını alt tarafada gerekli formu burdan kopyala yapıştır yaparak alıyorsun . Sonra formu doldurup gönderiyorsun ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Cuma Nis. 25, 2008 5:00 pm | |
| sağol pröf. tşkler oldu acaba okul ne zamn açılacak???? | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Cuma Nis. 25, 2008 5:06 pm | |
| Okulunu seçtim . Seçmen küreye başvur lütfen .. | |
|
| |
Hannah Montana Muggle
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 31 Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : Gençlik Büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Ptsi Mayıs 26, 2008 4:40 pm | |
| Savaş Tarafım:zümrüdü anka yoldaşlığı En sevdiğim Ders:karanlık sanatlara karşı savunma Hangi okulu istiyorum:hogwarts Neden bu okulu istiyorum:baska okulları tanımıom ondan bunu seçtim | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Ptsi Mayıs 26, 2008 5:13 pm | |
| Yeni başlık açıp istekte bulunmalısın.. | |
|
| |
Matalé Kéélié Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 3 Nerden? : nerden derken? Rp Sevgilim : waNteD.xD Savaş Tarafım : |+ Dumbledore Army +| Yaşım(Rp\'de) : |+ 11 +| Asam : sU an iÇin yoK Kan Saflığı : Bulanık :( En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (0/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz Salı Haz. 03, 2008 11:44 pm | |
| Profesör Kilitlemeniz En İyisi Olacaktır... | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz C.tesi Ağus. 09, 2008 6:45 pm | |
| - Bonnie Kathleen Weasley demiş ki:
- Savaş Tarafım:dumbldore army
En sevdiğim Ders:iksir Hangi okulu istiyorum:hogwarts Neden bu okulu istiyorum:favorim
Kayıtlar için lütfen ayrı başlık açarak bunları doldurunuz! Not okullarınız sizin isteğinize göre belirlenmeyecektir okulların belirlenmesini okul müdür ve müdüreleri yapıyor! | |
|
| |
| Okul Kayıtları İçin Bunları Doldurunuz | |
|