Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Duyuru Cuma Haz. 13, 2008 9:55 pm | |
| Arkadaşlar ilk okul kayıtlarında rp yapmayı bilmeyenler olmayabilir. Yani buradan RP'lerinize bakılıp sınıfınız belirlenecek 1-7 arası yani . Bu yüzden buradan açtım ayrı başlık açarak yapınız rp gücünüze göre sınıfınız belirlencek uzun olması şart hepinize başarılar... *Alıntı RP kabul edilmeyecek ... Ad: Soyad: Bina: Okul: Kaçıncı sınıfı istiyorum neden?: RP :
En son Ginny Weasley tarafından Cuma Haz. 13, 2008 11:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Duyuru Cuma Haz. 13, 2008 9:58 pm | |
| Ad:Jack Soyad:Sparrow Bina:Roaringthroat Okul:Drumstrang Kaçıncı sınıfı istiyorum neden?:6 Çünkü Genellikle Bina Başkanları en az bu sınıfta bulunu RP : *(Buraya RP ni yaz lütfen) Edit--> PW
| |
|
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |