Sam Black Durmstrang/ Firentoad 2.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Nerden? : LONDRA Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : anka tüylü asa Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : cesur Kayıt tarihi : 13/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Sam black C.tesi Haz. 14, 2008 11:15 am | |
| Ad:Sam Soyad:Black Bina:firentoad Okul:durmstrang Kaçıncı sınıfı istiyorum neden?:5.sınıf çünkü duello derslerine katılmayı çok istiyorum.ve yeni büyüler öğrenmek istiyorum. RP :
Sabahın ilk vakitleri idi.güneş dağa yeni doğuyor kuşlar yeni ötüyordu Sam içinden ne kadar güzelbi gün dedi.Bahçede sessiz bir köşeye çekilmişti kuşları dinlerken içinden ne kadar güzeldi kuşların cıvıltısı diyiyordu.Sam içinden büyümeyi çok güzel ve heyecanlı olduğunu düşünüyordu ve içinden şunları diyiyirdu:
-Keşke 5.sınıf olsaydım diyiyordu.
Büyünce ne yeni derslerin nasıl olacağını çok merak ediyordu.Yeni ders olarak duellonun nasıl bir ders olduğunu tahmin ediyordu.sürekli büyük çoçuklar duello dersinin ne kadar heyecanlı ve zevkli olduğunu söylüyordu.Daha sonra Sam 5.sınıfa başlamayı dört gözle bekliyordu ama heyecanını yenemiyordu.5.sınıfı düşünüyordu.daha sonra asasını çıkardıp diyer derslere çalışmaya başlamıştı.diyer derslere çalıştıktan sonra asasını cüppesine koyarak bahçeden ayrıldı ve sınıfına gitti.
| |
|
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Sam black C.tesi Haz. 14, 2008 11:17 am | |
| Bir yazım hatarlın var ikincisi rp'ini beğenmedim bu yüzden 2. sınıf... | |
|