| bi biskrem versem | |
|
+19Helmut Waldemar Sterawski Remus Umit Lupin Lord Voldemort Ignotus Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Cho Weasley Drake Voldemort Mia Any Giovanna Keira K. Walker Sirius Black Claire Weasley Melyssa Nelly Dearborn James Voldemort Hermione Granger Tom Voldemort Sean F. Walker Milo Ventimiglia Gülçin E. Walker Paul Walker 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: bi biskrem versem C.tesi Tem. 19, 2008 2:23 pm | |
| köpekleri severimde yarım satlik yolculuğu çekemem benim yerime tatil kampına gidermisin? | |
|
| |
Drake Voldemort Durmstrang/5.Sınıf Slithersnake Ö.&Gelecek P.Yazarı
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 30 Nerden? : düşler sokağından Rp Sevgilim : Cho Chang Savaş Tarafım : karanlık taraf Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : karanlığın aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : espirikli olması Kayıt tarihi : 13/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (58/100)
| Konu: Geri: bi biskrem versem C.tesi Tem. 19, 2008 2:25 pm | |
| Yerin gelliğine bağlı
bi biskrem versem benim yerime sabah erken kalkar mısın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: bi biskrem versem C.tesi Tem. 19, 2008 2:34 pm | |
| kalkarım bu arad kamp antalyada bi biskirem versem bana ispanyolca öğretirmisin | |
|
| |
Drake Voldemort Durmstrang/5.Sınıf Slithersnake Ö.&Gelecek P.Yazarı
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 30 Nerden? : düşler sokağından Rp Sevgilim : Cho Chang Savaş Tarafım : karanlık taraf Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : karanlığın aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : espirikli olması Kayıt tarihi : 13/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (58/100)
| Konu: Geri: bi biskrem versem C.tesi Tem. 19, 2008 2:36 pm | |
| bilsem seve seve Bi biskrem versem benim yerime askeri lise mülakatlarına hazırlanırmıydın | |
|
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem C.tesi Tem. 19, 2008 3:00 pm | |
| hayırrr benim yerime kontör almaya gidermisin (kendine deil ama ) | |
|
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: bi biskrem versem C.tesi Tem. 19, 2008 3:43 pm | |
| parasını vereceksen giderim
bi biskrem versem benim için kitap almaya gider misin? | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem C.tesi Tem. 19, 2008 5:54 pm | |
| bana dek geldin kusura bakma yaparım desemde olmuyor zaten nasılsa benim yerime 7 sayfalık hikaye yazarmısın? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: bi biskrem versem C.tesi Tem. 19, 2008 7:04 pm | |
| Ne hakkında yazmaya çalışabilirim.
bi biskrem versem bulmaca çözer misin? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem Salı Tem. 22, 2008 8:21 pm | |
| severim hala da seviyorum
bi biskrem versem benim yerime evi toplar mısın(temizlik yani)? | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: bi biskrem versem Salı Tem. 22, 2008 8:27 pm | |
| Asla ! Ama birlikte toplarsak olur ;) Bir biskrem versem benim yerime Voldy(tatlım xD) ile uğraşır mısın? | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: bi biskrem versem Salı Tem. 22, 2008 8:54 pm | |
| uğraşırım o ucube ile biskrem vermene gerek yok (ucube Voldi olduğu için yoksa gerçek bir kastım yok ) bi biskrem versem benim yerime bana sefgili bulur musun ama güsel olsun | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: bi biskrem versem Salı Tem. 22, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: bi biskrem versem Salı Tem. 22, 2008 9:41 pm | |
| - Mabelle Nerissa Radcliffe demiş ki:
- Asla ! Ama birlikte toplarsak olur ;)
Bir biskrem versem benim yerime Voldy(tatlım xD) ile uğraşır mısın? Ayıp Oluyo ama :62: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: bi biskrem versem Salı Tem. 22, 2008 10:51 pm | |
| oyunu bozmasan zımbırtı şey xD(şu savaşa iyicene kaptırdım kendimi xD)
bi biskrem versem tüm kıskançlıklarımı alır mısın? | |
|
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem Çarş. Tem. 23, 2008 8:46 am | |
| Çok isterdim ama nasıl olcak o iş??
Bi biskrem versem bana bi biskrem verebilir misin?? | |
|
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem Çarş. Tem. 23, 2008 9:34 am | |
| evet xD
bi biskrem versem ömür boyu kölem olur musun xD | |
|
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem Çarş. Tem. 23, 2008 12:59 pm | |
| Nie birinin kölesi olimki
bi biskrem versem benim yerime köye gider misin?(çok sıkıcı bir yer de) | |
|
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem Çarş. Tem. 23, 2008 2:41 pm | |
| xD almayayım bir iki hafta önce kendi köyümdeydim zaten xD Bir biskrem versem bana çiçek alır mısın? (anneme vermem gerek xD) | |
|
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem Çarş. Tem. 23, 2008 2:53 pm | |
| alırım kurye getirir
bi biskrem versem benim yerime karamsar,ahmak ve hayvanın teki olur musun? | |
|
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem Çarş. Tem. 23, 2008 3:01 pm | |
| Zaten öyleyim, olmama gerek yok. Bir biskrem versem Sagopa Dinleyici olur musun? | |
|
| |
| Konu: Geri: bi biskrem versem Çarş. Tem. 23, 2008 6:00 pm | |
| zaten dinliyorum gerek yok
Bi biskrem versem Deniz'in beni affetmesini sağlar mısın? | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: bi biskrem versem Perş. Tem. 24, 2008 1:25 pm | |
| Bunu artık kimse sağlayamaz Be ignatus :S istersen biskrem dükkanını al :( | |
|
| |
| bi biskrem versem | |
|