| --> Profesör Alımları <-- | |
|
+43Albus Dearborn A. Ramona Melanie Lavigne Maria Jasen Creadle Nina Teander Cedric Michael Perkins Albus Percival Hardbottle James Daniel Black William Ravenous Lily Potter Angelique Vico Boyer Bonnie Kathleen Weasley Rachel Summer Bilson Melissa Ellyn Roviuné Cho Weasley Rodolphus Bilson Rose Diana Gaunt Aberforth Dumbledore Sirius Black Mélinda Angélique Ashley Jack Sparrow James Dreamx Potter Samara Queen Simpson Allegra Lilith Walker Crystal Cong Claire Weasley Jennifer Love Dearborn Keira K. Walker Eloisé Melodie Roviuné Melyssa Nelly Dearborn Milo Ventimiglia Jake G. Potter Sean F. Walker Drake Bell Adam Brody Anthony John Meyers Drake Voldemort Emma Binns Ashlee Simpson Gülçin E. Walker Paris Hilton Rupert Voldemort Meropé Ivélyn S. Boyer Paul Walker 47 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Perş. Tem. 10, 2008 3:50 pm | |
| Ya şu Kehanet yazan yere benim adım yazılırsa sevinirim...Talip falan çıkarsa... :P | |
|
| |
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 11, 2008 10:11 pm | |
| Ad :Samara Queen Soyad :Black Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) : biçim Değiştirme Örnek RP (Alıntı olabilir , ama çalıntı olduğu anlaşılırsa BAN uyarısı alırsınız) :gerek yokmus sanırım...(gerekirse Yollarım...) | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 11, 2008 10:13 pm | |
| Kesinlikle RP yollamalısın ve yazını biraz büyült lütfen ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 11, 2008 10:48 pm | |
| Kumsalda...
Işıl ışıl parlayan ayın gölgesinde kalan bütün gökyüzü güzelliklerinin göz kamaştırdığı bir gecenin uzun sürmemesinin nedeni kısa yaz gecelerinin biri olmasıydı. Queen’i üzen gecenin kısa olmasıydı ama onun için önemli olan yanında David’in olmasıydı... Omzunu yavaşça DAvid’in omzuna yaslayan Queen günün tadını çıkarmanın yolundaydı. Geniş sahilinin içinde inleyen Kevin’ın gitar sesleri, kocaman yakılmış ateşin romantizimiyle birlikte karışıyordu. Queen omzunu yasladığı David’ ona baktığının farkına varmıştı. David’e gülümseyerek:
-Ne kadar güzel bir gece değil mi hayatım? dedi. David bütün inceliğiyle:
-Sen olunca değişiyor güzelliğine güzellik katıyor canım... demişti. Bu kelimeler arasında şımaran Deniz gülümseyerek müziği dinlemeye devam etti. Orada bulunan bir kaç çiftinde aynı durumda olması ve Kevin’in kız arkadaşı olan Rain’inde hayranlıkla Kevin’a baktığı gözden kaçmamaktaydı . Kevin Queen'e:
Feridun Düzağaç'ın Alev Alev şarkısını çaldığımda bana eşlik edersen hepimiz mutlu olacağız dimi arkadaşlar? demişti. Arkadaşlarının "Evet" diyişiyle şımaran Queen tekliflerini kabul ederek söylemeye başladı:
Alev alev yanıyorum...
Buzlarım çözülüyor aşka,
Gardım düşüyor, tutamıyorum.
Korkuyorum bakışların çarpınca bana...
Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık...
Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık!...
Alev alev yandığım doğru
Küllerinden doğar mıyım sana doğru
Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim
Sendeyim
Al beni
Ne
Yaparsan
Yap!..
Alev alev yanıyorum...
Buzlarım çözülüyor aşka,
Gardım düşüyor, tutamıyorum.
Korkuyorum bakışların çarpınca bana...
Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık...
Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık!...
Alev alev yandığım doğru
Sendeyim
Al beni
Ne
Yaparsan
Yap!..
Sen ışığını arayan güzel günebakan
Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz
Alev alev yandığım doğru
Sendeyim
Al beni
Ne
Yaparsan
Yap!... diyerek şarkıyı söyledi.
Arkadaşlarıyla kumsalda uyuyan kalan Queen sabahın ilk ışıklarıyla uyandı. Güne başladıktan sonra kumsalın ilerisindeki kafeteryaya giderek oradan bir çay aldı. Çayını bitiren Queen yavaşca masadan kalktı. Masadan kalkarak arkadaşlarının yanına doğru ilerlemeye başladı. Arkadaşlarının yanına varan Queen onları uyandırarak, eliyle işaret etti :
-Şuradaki kafeteryada kahvaltı edelim. Diyerek kelimelerini sonlandırdı. Kahvaltılarını ettikten sonra hepsi malikanelerine döndü. Queen yatağına uzanarak uyudu. Karanlık basmıstı ve uyudu…
derS: Kehanet veya Astronomi'den baska bisey kalmadı... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 11, 2008 10:57 pm | |
| RP'n çok kısa ve ne yazık ki cümlelerini anlamakta zorlandım . Profesörlüğü kaldıramassın gibi geliyor . Başka bir mesleğe veya öğrenciliğe yönelirsen sevinirim .. | |
|
| |
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 11, 2008 10:58 pm | |
| Tmm mesajlarımı silebilirsiniz ben aksam vakti sadece zamanım kısa oldugu icin yasdım ama bi mesleklere goz atayım ben yine... | |
|
| |
| |
| |
James Dreamx Potter 1. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Nerden? : İskoçya Rp Sevgilim : ~~Ãranıyor~~ Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Hırs Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 3:28 pm | |
| Ad : James Dreamx Soyad : Potter Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) : Uçuş Örnek RP (Başka bir forumda kendi yazdığım) : James boş bir sokakta etraftaki sesleri dinliyordu. Çarpışma seslerinin geldiği yere doğru ilerledi. Asasını sımsıkı kavramıştı. Ya hep ya hiç dercesine arkadaşını öldüren ölüm yiyenin karşısına geçti ve; "Sersemlet" diye haykırdı. Büyü ölüm yiyeni tam gözünden vurdu. Ölüm yiyen yere kapaklandı. O sırada kaçmakta olan iki ölüm yiyeni gördü ve arkalarından koştu. Biri durup asasını ona doğrulttu. Diğeri dar ve yağmur suları ile dolu kıvrımlı sokakta kaçmaya devam etti. Duran ölüm yiyen hemen bağırdı; "Avada Kadavra" ölüm yiyenin asasından çıkan yeşil ışık demeti onun yanından geçti. Belkide ilk kez ölüme bu kadar yaklaşmıştı. Tüm sokakta yankılanan sesi ile bağırdı; "Expeliarmus." büyü ölüm yiyene çarpmış ve yüzü maskeli ölüm yiyenin asası elinden fırladı. James hiç beklemeden bir daha bağırdı; "Avada Kadavra" ölüm yiyen artık yerdeydi ve beyaz perdenin arkasına geçmişti.
Hiç vakit kaybetmeden diğer ölüm yiyeni aramaya başladı. Kısa sürede ölüm yiyenin bir kutu arkasına saklandığını farketti. Asasını kutuya doğrulttu ve bağırdı; "Bombarda Maksima" Büyük bir patlama ve kutu param parça oldu. Ölüm yiyenin artık kaçacak yeri kalmamıştı. Savaşmaktan başka çaresi yoktu. Asasını aldı ve bağırdı aciz ölüm yiyen; "Experliarmus" James hızlı düşündü ve büyüyü savuşturmak için bağırdı; "Protego" dedi ve büyü geri tepti. Ölüm yiyenin yanından geçti. James artık bitirmek istedi ve asasını kaldırıp; "Crucio" diye haykırdı. Ölüm yiyen yerde acı çekmeye başladı. James daha fazla acı çektirmek istemedi ve; "Avada Kadavra" dedi. Hemen akabinde yeşil ışık ölüm yiyeni vurdu.
James arkadaşlarının sağ olup olmadığını öğrenmek istiyordu. Hızla onların olduğu sokağa ilerledi ve etrafa bakındı. Savaşanların arasında arkadaşlarını göremeyince bu sefer gözleri çaresizce düzensi asfaltlanmış yolun üstünü taradı. Ordaydılar... Yerdeydiler.... Arkadaşları ölmüştü, bu nasıl olurdu? Arkadaşlarının öcünü alması gerekiyordu. Karşısına bir ölüm yiyeni aldı ve bağırdı; "Crucio" Hem asasını ölüm yiyenden ayırmıyor hemde soruyordu; "Arkadaşlarımı kim öldürdü?" Ölüm yiyen eliyle yüzü maskeli siyah cüppe ve siyah kukuletalı esmer uzun boylu birini gösterdi. James ölüm yiyeni buraktı ve hemen oraya koştu. Ölüm yiyeni karşısına aldı ve nefretle bağırdı; "Sectumsempra" Adamın göğsünde derin bir bıçak yarası oluştu ve oluk oluk kan akıyordu. James onu acı çektirerek öldürme niyetindeydi. Asasını bıçak yarasına yaklaştırdı ve bağırdı; "Crucio" Adam yerde kıvranıyor ve birşeyler söylemeye çalışıyordu ama James onu dinlemiyordu.
Bir anda bir ses duyuldu; "Avada Kadavra" James yere kapaklandı. Bu onun sonu olmuştu arkadaşlarıyla oda ölmüştü. Yemin etmişlerdi birbirlerini asla yalnız burakmıycaklardı ve ölüm bile onları ayıramadı...
En son James Dreamx Potter tarafından Cuma Tem. 18, 2008 4:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 3:36 pm | |
| Benim görevim değil ama o derslerin hepsi dolu değil miydi? | |
|
| |
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 3:43 pm | |
| Sihir Tarihi Astronomi Bitkibilim Uçuş Şu an boş profesörlükler bunlar . Bunlardan birini seç lütfen . Bu arada da RP yazarken sık sık alta geçmesen daha iyi olabilir ... | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 30 Nerden? : İskoçya Rp Sevgilim : ~~Ãranıyor~~ Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Hırs Kayıt tarihi : 18/07/08
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 3:59 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 4:03 pm | |
| Olamas çünkü öğrenciliğe başvurmuşsun ... | |
|
| |
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 4:05 pm | |
| Not : Herkes başvurabilir (öğrenciler dahil) , ama örnek RP ile bizi ikna etmelisiniz .
Yazısını görüp öğrenciliğede başvurmuştum. Başvurmamam mı lazımdı?
| |
|
| |
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 4:10 pm | |
| Hayır yani öğrenciler de profesörlüğe başvuru kabul ediyorum demek istemiştim ... Not: Lütfen avatar koy . | |
|
| |
Mélinda Angélique Ashley Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Zeka Aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : zeki,cesaretli ,adaletli Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (90/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 5:08 pm | |
| Ad : Mélinda Angélique Soyad : Ashley Hangi profluk ? : Sihir Tarihi ya da Astronomi ( öncelik sihir tarihi olursa sevinirim boşsa eğer ) Örnek RP : Bir başka site için bana ait olan rp'dir.
“Yo también te quiero mi vida Te quiero mucho mi querida y te extraño mucho, hasta daría mi alma para estar a tu lado, eres todo para mí, mi corazón.”
Ofelya, gözlerinden akan yaşlara aldırmadan babasının annesine yazdığı mektubu okumaya devam etti. Bembeyaz, kâğıdın üzerinde tüy kalemle yazılmış inci gibi yazıları okumak acı olduğu kadar mutluluk vericiydi. Mektup’un okulun bitiminden sonra yazıldığı çok açıktı. Aslında açık olmasa da tahmin edilebilir bir durumdu bu.
Mektup’a dalmış belki de duyguların en yoğun olduğu bir zamanda, kapının vurulmasına bir anda çok sinirlendiğini hissetti. Böyle zamanları sadece kendine saklamak isterdi. Fakat mektup’u kimsenin görmemesi için masasının üzerindeki kitabının arasına koyarak kitap’ı kütüphanesine bıraktı.
“Girebilirsiniz!!”
Kapının tokmağı yavaşça dönmeye başladığında sabırsızlıkla ayaklarını yere vurmaya başladı. Kapıyı çalanın bir an önce içeri girip işini bitirmesini ve kendisini yine yalnız bırakmasını istiyordu.
“Hadi çabuk ol “
Kapı açıldığında içeriye girenin üvey dayısının karısı olması iyice sinirlendirdi. Sinirden dişlerinin birbirine çarpmasına engel olamıyordu. Ailesinin anılarıyla ne zaman baş başa kalmak istese bir bahane ile içeri girerdi. Sanki onlara karşı bir nefreti vardı. Ofelya, çoğu zaman bunu hissederdi. Doğrusunu söylemek gerekirse kendisi de o kadından, hiç haz etmezdi. Hatta çoğu zaman onu dışlardı. Üçüzlerinden ayrılan büyük bir yandı bu.
“Ne istiyorsun yine beni ailemin anılarıyla baş başayken yakaladın defol git buradan”
Saçları, siyahtan kızıla çalan, uzun boylu, etlerinin kemiklerine yapıştığını düşündüğü tiz sesli kadın konuşmaya başladığında sinirlerinin iyice bozulmasına engel olamadı.
“Bende sana meraklı değilim Ofelya, ama burada beraber yaşıyoruz biraz anlayışlı ol”
“Sana konuşmak için izin mi verdim ben defol git diyorum”
“İyi be tamam peki!!!”
Odetta’nın sinirli bir şekilde odadan çıkışını izleyerek büyük bir sevinç dalgasına kapılan Ofelya, kadının arkasından kapıyı sertçe kapayarak kütüphaneye koyduğu kitabın arasından mektubu alarak okumaya devam etti.
Her cümlesi babasının inci gibi el yazısından dökülen her kelime birbirinden anlamlıydı. Ölürken bile birlikte olacaklarını yazarken ne kadar da haklıymış diyemeden geçemedi Ofelya. Mektup bitince yavaşça kitaplarının arasına sıkıştırarak gizli çelik kasasının anagram şeklindeki şifresini açtı ve mektuplu kitabı kasaya bırakarak kilidi yine ama bu sefer farklı bir şifreyle kilitledi. Büyükbabasının bunun en güvenli yol olduğu hakkındaki öğütlerini asla unutmadığından her zaman buna uyuyordu. Kasayı tekrar gizledikten sonra kütüphaneden aldığı büyücü dünyasının en eski yazarlarından birinin kitabını eline alarak okumak için yatağına gömüldü. Kaldığı sayfayı kitabın içindeki ayraçla açarak kitabı tekrar okumaya başladı. Kitap bir ölüm yiyen tarafından öldürülmek üzere olan bir adamın kurtuluşunu anlatıyordu. Annesine ait kitaplardan biriydi bu da. Bu yüzden de İspanyolca yazıyordu. Annesinin ülkesi olduğundan da bu dili çok iyi öğrenmişti Ofelya. Kardeşlerinin de bu dile ayrı bir ilgileri vardı aynı kendisi gibi.
“Prefiero morir de pie que vivir de rodillas.”
Kitaptaki en can alıcı cümle olduğunu düşündü. Bu cümleyi söylemek hele hele de karşındaki kişi bir ölüm yiyense büyük bir cesaret ister demekten kendini alamayarak soluk almadan okumaya devam etti. Merak ettiği olay bu aşağılanmadan sonra ölüm yiyenin ne tepki göstereceği idi. Kitabın en heyecanlı yerinde telefonun çalmasına aşırı sinirlenerek kitabın arasına ayracı sıkıştırdı, yavaş ve sakin bir ses tonuyla telefona baktı.
“Alo Ben Melinda !!! ”
Karşıdan gelen ses her zaman duymaktan hoşnut kaldığı fakat uzun zamandır görüşemediği İspanyol arkadaşına ait olunca bütün siniri bir anda kaybolarak içten bir tebessümle konuşmaya başladı.
“ Hola Rosaliné !!! ”
“Hola Mell !!! “
“ Cómo estás? “
“Gracias ”
İspanyolca başlayan konuşma özlemin de verdiği heyecanla normal dillerine döndü.
“Seni özledim Rosaliné nerdesin şu an “
“Ben de bunun için aradım Mell, hafta sonunda oraya geliyorum bir haftalık bir zamanım var görüşelim diyecektim.”
Ofelya, bunu duyup ta havalara uçtuğunu belirten aynı zamanda çoğunlukla çocukların verdiği bir tepkiyle oleyyyyy diye bağırmasıyla arkadaşı telefonun diğer ucundan gülmesini susturamadı.Arkadaşını güldürmek de her zaman için Ofelya’nın en sevdiği davranışlardan biriydi.Bir anda sevinçten yere düşürdüğü telefonun ahizesini eline aldı.
“Şey özür dilerim Rosaliné çok sevindim de fakat kimseye söz verme bizde kalacaksın itiraz kabul etmiyorum “
Bir iki saniye için oluşan sessizliği “tamam canım haftaya görüşürüz ” diyen sesle bozulması telefonu kapatırlarken bile Ofelya’nın çocukça sevincinin sürmesine neden oldu.Yatağına koşarak okuduğu kitabı eline aldı ve kütüphaneye geri bıraktı.Bir hafta vardı ama yine de her şeyin çok güzel olmasını istiyordu.Yıllardır görmediği arkadaşını görecek olmanın verdiği sevinçle hemen baykuşu Want’ı odasının camına çağırdı.Bu güzel haberi Rosaliné’nin çok sevdiği arkadaşı olan Jenn’e vermeliydi.Gelen baykuşa
“Bekle “
Komutunu verdikten sonra hemen masasına oturarak tertemiz bir parça parşömen’e babasının yazısına benzeyen bir incilikte yazmaya başladı.Bir süre sonra yazmayı bırakınca gördüklerine kendi de inanamadı.Yazacağı birkaç cümlelik haberi tam bir sayfa parşömene birçok duyguyu hatta birkaç küçük anıyı da ilave ederek yazdığını fark etti.
Parşömeni rulo haline getirdikten sonra burnu simsiyah ama geri kalan yerlerdeki tüyleri bembeyaz olan eskiden babasına da ait olan baykuşu Want’ın ayağına bağlayarak
“Jennefir Madaliné Liliana Vieyra’ya gideceksin”
Şeklindeki komutuyla kuşun havalanması bir oldu.Baykuşu yollayınca odasının penceresini kapatarak içeriye kardeşlerini bulup bu güzel haberi vermek için odadan çıktı. | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 5:10 pm | |
| - Alıntı :
- “Yo también te quiero mi vida
Te quiero mucho mi querida y te extraño mucho, hasta daría mi alma para estar a tu lado, eres todo para mí, mi corazón.” araya girmek gibi olmasın burası süper olmuş :D :P | |
|
| |
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Mélinda Angélique Ashley Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Zeka Aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : zeki,cesaretli ,adaletli Kayıt tarihi : 04/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (90/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 6:44 pm | |
| evet ispanyolca orası açıklaması da
seni herşeyden çok seviyorum. Hayatımında kadınısın ve ölümü bile seni tatmak istiyorum.
teşekkürler bu arada.avatarımı da şimdi ayarlıyorum. | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Cuma Tem. 18, 2008 7:10 pm | |
| Ad : aberforth Soyad : dumbledore Hangi profluk ? (bir kaç tane söyleyin lütfen) :uçuş,astronomi Örnek RP (Başka bir forumda kendi yazdığım) : Akşam olmak üzereydi.Aberforth mutluydu.Satışları bugün iyi gitmişti.Dükkanı kapattı.Sokağın başına doğru yürümeye başladı.Etrafta hala iğne atsan yere düşmeyecek bir hal vardı.Knuctorn yolu bile aynı durumdaydı.Dondurmacının önünden geçerken,şapkasını çıkarıp tonks'u kibarca selamladı.Tonks'ta ona aynı şekilde karşılık verdi.Yürümeye devam etti.Az sonra Çatlak Kazan'a vardı. İçeri girdi ve en köşedeki masaya oturdu.Yanına hemen Tom geldi.Menüyü uzattı.Menüyü eliyle itti. -Ateşviskisi Tom, dedi. Hemen gitti ve ateşviskisi getirdi Tom.Viskiyi masaya resmen fırlattı.Aberforth kolunu tutup; -Yapma Tom sadece bir kere hesabı ödemeyi unuttum diye bu kadar kızmamalısın.Hemen şimdi veriyorum borcumu. -Tom döndü ve parayı Aberforth'un elinden çekti ve konuşmaya başladı. -Ben sadece bunu kız arkadaşımın yanında yapmana bozuldum.Benden daha üstünmüşsün gibi davrandığın için benden tam bir güç meraklısıydı çünkü. -Tom sende buna pek üzülmüş görünmüyorsun.Sende biliyorsun ki seni gerçekten seven biri asla güç için seninle beraber olmaz. -Haklısın galiba zaten bende bugün yeni birini buldum.Özür dilerim. -Barışmamıza sevindim.Sanırım karşı masa seni çağırıyor. -Haklısın sonra görüşürüz. -Görüşürüz. Aberforth zaten ateşviskisi içmeye değil Tom'la arasında geçen olyı çözmeye gelmişti.Hemen sonra kalkıp gitti.Kapının önünden evinin önüne cisimlendi ve uyumaya gitti.Yavaş yavaş yorulduğunu hissediyordu.
| |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Ptsi Tem. 21, 2008 6:33 pm | |
| Ashlee öğrenci olduğu için iksir dersini ben alıyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Ptsi Tem. 21, 2008 8:16 pm | |
| Sadece Astronomi Prof. u açığımız kalmıştır!.. | |
|
| |
Rose Diana Gaunt Astronomi Prof./Kırtasiye Dükkanı Sahibi/Unicornwit Baş Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 97 Yaş : 31 Nerden? : İzmir Rp Sevgilim : yokk Savaş Tarafım : Tarafsızz Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Dostluk Eli Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki ve asi olması Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (10/100)
| Konu: Geri: --> Profesör Alımları <-- Ptsi Tem. 21, 2008 10:32 pm | |
| Ad soyad: Rose Diana Gaunt: İstediğim ders: Astronomi Örnek rp: ^^Gaunt Malikanesi^^ " Uyan tatlım bugün büyük gün..! " Olamaz..! Bugün Hogwarts başlayacaktı. Rose kendini buna hiç hazır hissetmiyordu. Yine büyüler ile dolu, eğlencel Hogwarts' a kavuşmak üzereydi. En iyiside aylardır göremediği arkadaşı Jojo' yu görecekti. Annesi Simone , Rose' un yanağına hafif bir öpücük kondurdu. Rose muzipce gülümsedi ve annesine sarıldı. Bir yanı hiç gitmemek istiyordu , bir yanı ise gitmek.. Neden gitmeyi bu kadar çok istiyordu ki? Sevdiği çocuk için mi? Yoksa eğitimi için mi? O , sadece kendini kandırıyordu. Bu dönem Hogwarts' ı yerinden oynatmakta kararlı hissediyordu kendini. O kadar çok yarmazlık yapacaktı ki..! Artık 1. sınıf da değildi.. Bir yaş daha büyümüştü. Belki -bu sene dilediğim aşkı bulurum- diye ümit etmek ile yetinmişti. Hızlıca yatağından kalktı. Bunun üzerine annesi Simon mutafağa indi.. Çok geçmeden dünayalar güzeli kızına kahvaltı hazırlamalıydı. Gryffindor cübbesini şimdilik giymeyi düşünmüyordu. Onu trende giyecekti. Üstüne sadece, turkuaz renginde gömleğini , altına ise mini eteğini giymişti. Saçını ise; çoğu zaman yaptıı gibi salık bırakmayı tercih etmişti. Giyinme işi bittikten sonra , aynasının karşısına geçip kızıl saçlarını tek tek taradı. Bütün her şeyini bitirdikten sonra evin merdivenlerinden yavaş adımlarla inerek mutafağa doğru yöneldi.. Annesi , kahvaltıyı hazırlamış , öylce onu bekliyormuş gibi masaya oturmuştu. Annesi ilk önce onu fark etmemişti.Rose bunu fırsat bilip birsüre bir köşeye saklanıp onu izledi. Yine ayrılık vakti yaklaşmıştı. Onu çok ama çok özleyecekti. Annesi onun burada olduğunu fark etmişti. " Rose yakalandın küçük hanım.. " " Olamaz bu nasıl olur.! " Rose ile annesi Simone anne - kızanda öte gibiydiler. Rose onu anneden çok kendine en yakın arkadaşı gibi görüyordu. Hele ki babasını kaybettikten sonra. Babasını çok küçük yaşta kaybetmişti. Bu yüzden baba nedirhenüz onu bile bilmiyordu. Annesi ona hem anne hemde baba olmuştu. Rose, annesine sıkıca sarıldı. Onu hiç bırakmak istemiyordu. Elinde olsaydı kesinlikle onu da yanında götürebilirdi. Beraber kahvaltılarını yaptılar. Bir yandan sohbet ediyor, bir yandan da kahkahalar ile gülüyorlardı. Gitme vakti gelmişti.. İkiside bütün eşyaları toplayıp kapıya yöneldiler. Ros eson olarak beyaz babetlerini ayağına geçirdi ve evden ayrıldılar.. ^^Hogwarts Ekspresi^^ Ve işte Hogwart Ekspresine varmışlardı. Rose etrafı süzdüğünde ; bir çok yeni kayıt olan 1. sınıfların ağladığını gözlemledi. Duvarda asılı olan , büyük saate baktığında trenin kalkmasına 1 saat kaldığını fark etti. Artık annesi ile vedalaşmalıydı. Kafasını yavaşca usul usul bakınan annesine doğru çevirdi ve kısık ve ağlamaklı bir ses tonu ile konuştu, " Ben artık gitmeliyim, sana söz veriyorum bu dönem derslerimi hiç aksatmayacağım.. " Belkide bu doğru olabilirdi fakat yaramazlık yapmamak konusunda hiç bir söz vermemişti. Annesi ile son kez vedalaştıktan sonra trenin içine girdi. Yüzünde -şeytani- bir gülümseme belirmişti. Belki de bunun anlamı bu dönem Hogwarts' ı inleteceğine bir kanıt olabilirdi. ^^ Tren ^^ Rose , şuan trenin içine girmiş bulunmaktaydı. Trene girmeden önce yerletirdği o kocaman lacivert bavulunu artık elinde taşımadığı için gerçektende mutluydu. Elleri kopmuş gibiydi sanki. Elinde sadece beyaz bir torba vardı. Bunda ise trende alışveriş yapması için gerekli pra ve Gryffindor cübbesi duruyordu. Hemen trenin tuvalet bölümüne girdi ve Gyrffindor cübbesini giyinip boş bir kompartıman aramaya başladı. Sonunda boş bir kompartımn bulmuştu. Hemen cam kenarına yerleşti ve sessizce trenin kalkmasını beklemeye koyuldu.. | |
|
| |
| --> Profesör Alımları <-- | |
|