| Gelecek Postası&Dırdırcı alımları | |
|
+11Keira K. Walker William Ravenous Ashlee Simpson Hermione Granger Jake G. Potter Paris Hilton Adam Brody Drake Voldemort Paul Walker Rupert Voldemort Bonnie Kathleen Weasley 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Drake Voldemort Durmstrang/5.Sınıf Slithersnake Ö.&Gelecek P.Yazarı
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 30 Nerden? : düşler sokağından Rp Sevgilim : Cho Chang Savaş Tarafım : karanlık taraf Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : karanlığın aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : espirikli olması Kayıt tarihi : 13/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (58/100)
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Haz. 19, 2008 10:01 am | |
| | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Salı Tem. 01, 2008 1:53 am | |
| Ad: Hermione Soyad: Granger Meslek: Öğrenci Hangi yayını istiyorum?: Gelecek Postasında Yazar olmak istiyorum Rpg: [rp mi köşe yazısı mı yazılcak bilemedim, bende ikisinin karışımı birşeyler yaptım :P ]
Hermione gece yarısı masasının başında, masa lambası yanık önünde bir tomar parşömen ve mürekkep şişesi elinde tiy kalemi oturmuş harıl harıl bir şeyler yazıyordu. Arkasından bir ses duydu, "Hermione, yatmayacak mısın?" Mary KAte sesleniyordu. Hermione arkasına döndü ve gözleri ışıksız ortamla kısıldı. Gözlerini ovuşturarak "Hayır Kate, henüz değil." dedi. Kate'den kabul ediş cevabı gelince önüne döndü ve şimdiye kadar neler yazdığına bir bakındı.
'-Karanlık Lord Geri Döndü!- Geçen yıl Dünyayı sallayan Quidditch Dünya Kupası sırasında olan arbedelerin bir sonuca bağlanması gecikmedi. Bilindiği gibi, Büyücülük Okulları arasında yapılan geleneksel -fakat tehlikeli- Üç Büyücü Turnuvası geçen sene çok uzun bir aradan sonra tekrarlandı. Turnuva heyecanlı başlasa da sonu üzücü bitti. Turnavanın finalinde; Hogwarts'ın Hufflepuff şampiyonu Cedric Diggory kaybederken haberlerin peşini Adı-Anılmaması-Gereken-Kişi'nin geri döndüğü açıklandı. Turnuvanın Hogwarts Gryffindor Şampiyonu Harry Potter Cedric Diggory'nin ölümünden Adı-Anılmaması-Gereken-Kişi'nin sorumlu olduğunu ve herkesin alarma geçmesi gerektiğini açıkladı. Hogwarts müdürü Albus Dumbledore, bu haberi tasdik etti ve basına yaydı. Açıklamasında "Tüm Dünya'nın tehlikeden haberdar olması gerek!" "Çünkü Adı-Anılmaması-Gereken-Kişi, Geri Döndü... " gibi cümleleri son derece büyük bir ciddiyetle söylemekten kaçınmadı.[devamı syf: 13'de]' Hermione okuyunca parşömeni masaya bıraktı ve esneyerek Kate'e dönüp "Neyse, devamını sabah yazabilirim." dedi. Oysa Kate çoktan rüyalarına dalmıştı bile...
isterseniz uzatabilirim, şu anda pek vaktim yok. birazcık uyumam gerek XD
| |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Salı Tem. 01, 2008 10:42 am | |
| Tamam sende yazar ol bakalım ... | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Ashlee Simpson 6.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 29 Rp Sevgilim : Aranıyor..! Savaş Tarafım : ~~Ölüm Yiyen~~//Death Angel\\ Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Karanlığın Gücü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çılgındır.Maceraya bayılır... Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Çarş. Tem. 02, 2008 9:59 pm | |
| Ad:Ashlee Soyad:Simpson Meslek:Profesor Hangi yayını istiyorum?:Dırdırcı Rpg(Köşe yazısı veya bir haber yayımlarmış gibi olacak yani köşe yazısı veya haber olacak konuların büyü dünyası ile ilgili olması şarttır.Kolay gelsin :P ):
Ashlee Dırdırcı'da yayınlamak için bir yazı hazırlamalıydı.Fazla vaktide kalmamıştı.Ne yazabilirdi acaba?Düşünüyordu...Daha doğrusu sesten dolayı düşünemiyordu.Etraf çok kalabalık olmaya başlamıştı.Eh sonuçta burası profesor odasıydı kalabalık olması doğaldı.Profesorleri burdan kovamıyacağına göre kendisi başka bir yere gitmeliydi.Şuanda sessiz bir ortam sadece kendi odası vardı.Ama orda da sessizliğin bozulma ihtimali vardı.Neyse artık düşünebildiği kadar düşünürdü.Profesorlere başıyla selam verdikten sonra odadan çıktı ve kendi odasına doğru ilerlemeye başladı.Yolda da düşündüğü için zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden odasına varmıştı bile.Düşünceli bir şekilde odasının kapısını açtı ve içeri girdi.Her ihtimale karşı odasının kapısını kilitledi ve odanın içinde dolaşmaya başladı,böylece daha iyi düşünüyordu.Asparagas bir haber vermekte olmazdı heralde.Hogwarts hakkında bir haber yollasaydı?İyi de şuanda Hogwarts'la ilgili yazabileceği bir olayda yoktu.En iyisi uzmanlık alanı ile ilgili bir şeyler yazmaktı.Belki ek dergi veya ek sayfa çıkardı bu yazı için.Yavaşça masasına ilerledi ve eski,gıcırdayan sandalyesine oturdu.Bu gıcırdama da en kısa sürede halledilmeliydi.Neyse,şuan düşünmesi gereken daha önemli bir şey vardı.Masasının çekmecesini açtı ve çok kalın,eski bir kitap çıkartıp masasının üstüne bıraktı.Yavaşça,inceleyerek kitabı okumaya başladı.Yarım saat kadar sonra aradığı şeyi bulmuştu.Aslında kendisi bu iksiri ezbere biliyordu ama okuyuculara en ufak bir yanlış bilgi bermek istemezdi...
Kitabı açık bir şekilde kenara koydu.Önüne bir parömen ve büyülü bir kalem koydu.Bu kalem Ashlee ne derse aynılarını parşömene yazıcaktı.Ashlee kitaptanda yardım alarak iksiri anlatmaya başladı.
"Sevgili okuyucular.Ben yeni yazarınız Ashlee Simpson.Size her sayıda iksirler hakkında bilgiler vericem.İlk sayıma Aşk İksiri ile başlamak istedim.Bu iksirin adı Aşk İksiri olmasına rağmen karşınızdakinin size aşık olmasını sağlamaz.Çünkü daha aşık olmayı sağlıyacak bir büyü veya iksir üretilmemiştir.Bu iksirin etkisi karşınızdaki kişinin size büyük bir hayranlık duymasını sağlamasıdır.Bu iksiri Donmuş Külbükül Yumurtası ile yapabilirsiniz.Kaynar suya donmuş külbükül yumurtasını atın ve saat yönünde 8 kere çevirin.Bunu 5'er dakika arayla 3 kere yapın.İşte iksiriniz hazır..! Bu sayımda bu kadar bilgi verebilirim ancak.İlerde daha iyi iksirler hakkında bilgiler de vericeğim...Bütün okuyuculara iyi günler dilerim."
Evet,sonunda bitmişti işte.Ashlee parşömeni elips şeklinde sardı ve kırmızı bir kurdele ile bağladı.Bir ıslık ile baykuşunu çağırdı.Baykuşu kısa bir sürede,açık pencereden içeri girmişti.Ashlee kuşu biraz sevdikten sonra parşömeni kuşuna verdi.Sadece "Dırdırcı" dedi.Kuşu zaten anlamış olmalıydı ki Dırdırcı lafını duyar duymaz pencereden dışarı,dolunaya doğru uçmaya başladı.Ashlee esnedi.Uykusu gelmişti.Eh işi de bittiğine göre artık uyuyabilirdi.Camı kapattı ve odaya son kez baktıktan sonra uyumaya gitti. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Çarş. Tem. 02, 2008 10:04 pm | |
| Tama alındın ama kendine azacak başka konu bul lütfen ... | |
|
| |
Ashlee Simpson 6.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 29 Rp Sevgilim : Aranıyor..! Savaş Tarafım : ~~Ölüm Yiyen~~//Death Angel\\ Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Karanlığın Gücü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çılgındır.Maceraya bayılır... Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Çarş. Tem. 02, 2008 10:07 pm | |
| Tamam...Şuanlık aklıma konu gelmediği için bunu yazdım.Biraz cele oLdu yani... | |
|
| |
| |
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Cuma Tem. 04, 2008 12:05 am | |
| Ad-Soyad:Sirius Black Meslek:Öğrenci (Gryffindor) Hangi yayını istiyorum:Gelecek Postası RPG: Sirius o gün içinde bir yazma isteği hissetti.Normalde yazmayı sevmezdi.Ama nedense bugün öyle birşey oldu.Hemen yine ona işkence gibi gelen mermer merdivenden çıkıyordu.Çabucak çıkmak istiyordu ama sanki merdivenler ona inat olarak yavaş hareket ediyordu.İçindeki hevesin gideceğinden korkuyordu Sirius.Şişman Hanım'ın parolasını doğru cevapladıktan sonra Gryffindor Ortak Salonu'na gitti.Hemen önüne bir parça kağıt ve tüy kalemini aldıktan sonra parlak deri çantasından mürekkep hokkasını aramaya koyuldu.Çantası o kadar dağınıktı ki neredeyse onu bulmak imkansızdı.Nihayet onu bulduktan sonra kalemini hokkaya bandırdı ve parşömene birşeyler yazmaya başladı.
' Sihir Dünyası Savaşta!
Ben Hogwarts-Gryffindor 2.sınıf öğrencisi Sirius Black.Şahsen Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nı yürekten destekliyorum.Yoldaşlık yandaş ararken Hogwarts'ta Ölüm Yiyenler ile uğraşıyor.Pekçok öğretmen bu sorunla değiştirildi.Çok şükür ki müdür ve müdüreler Ölüm Yiyen değil.Sokaklarda masum Muggle'lar sadece Ölüm Yiyen'i gördü diye öldürülüyor.Ben bu tür bir olaya şahit oldum.Orada bu olayın önüne geçemediğim için çok pişmanım.Ve çok yakında karşıma bir Ölüm Yiyen bulabilirsem ilk düellomu yapacağım.Birçoğunuz beni dikkate almayabilir.Bazıları bakmayadabilir ama ileride çok üzülebilirsiniz.Dediğim gibi bu savaşta masumlar ölüyor.Muggle'lara sadece eğlence gözüyle bakıyorlar.Bence bu çok yanlış.Öğrenciler için Dumbledore'un Ordusu var.Oraya da katılabilirsiniz.Eğer Yoldaşlığa ya da Ordu'ya katılırsanız ileride ödülü size kat kat geri dönecek.Asaları hazırlayın.Daha dün refah içindeyken bugün tehlikedeyiz ve yarın yine dünkü gibi olacağız!..' diye bitirdi Sirius.Yazısını katladı ve bir zarfın içine koydu.En yakın fırsatta bunu Gelecek Postası'na yollayacaktı.. | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Paz Tem. 06, 2008 9:22 pm | |
| Rp'yi biraz daha uzatman gerekiyor!.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 30 Nerden? : düşler sokağından Rp Sevgilim : Cho Chang Savaş Tarafım : karanlık taraf Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : karanlığın aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : espirikli olması Kayıt tarihi : 13/06/08
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Cuma Tem. 18, 2008 1:34 am | |
| millet yazarlara isimlerinin altına olup olmadıklarını yazın kaç hafta oldu gazeteyi çıkaramadıkbari kimin ne olduğu belli olsun paul walker aslee simpsonsa alındın demiş ama bişi yazmamamış isminin atına ne ne deil anlayalım bi lütfen | |
|
| |
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Cuma Tem. 18, 2008 9:50 am | |
| İşte sorun burda , birisi bir rütbe istiyor , o sıralar çok istekli tabii sonra bir bakmışız hiçbirşey yok ortada . Lütfen arkadaşlar bu sitenin amacı RP yapmaktır , RP yapmıcaksak bütün bu emeklere yazık olur ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Cuma Tem. 18, 2008 11:23 pm | |
| abi onu demiom ben herkes gazete dedi başlıcaz onu yaptınız ama rütbeyi oraya yazmıonuz yazın kimin ne olduğunu anlıyalım da ona göre davranalım yani dimi benim amacım kimsede suç aramak faln deil | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:22 am | |
| Ad: Remus Umit Soyad: Lupin Meslek: Öqrenci Hangi yayını istiyorum? Gelecek Postası Rpg :
Uzun ve dinlendirici bir tatilin ardından Remus , yataktan kalkıp özenle hazırlanmıştı . Remus buqün okuldan önce gelecek postasına yazı hazırlamak zorundaydı . Çünkü ; gelecek postasında köşe yazarlıqı yapmaya başlamıştı. Hazırlandıktan sonra ilqili kitapları ve uqurlu tüy kalemini alıp dışarı çıktı . Hava da çok qüzeldi buqün.Mis qibi toprak kokuyordu , " qece yaqmur yaqdı " diye düşünmüştü Remus. Bi yandan kokuyu içine çekip, bi yandan da yola koyulmuştu . Vardıqında saat 07:05'ti. 5 dakika qeç kalmıştı daha ilk qünden . İçeri qirdi ama ne varki çoqu kişi qelmemişti daha . Masasına oturdu ve yazmaya başladı , buqünkü yazısını Quiddicht hakkında yazacaktı . Brezilya Quiddicth takımı , İspanya'yı hezimete uqratarak bayaqı bir farkla maçı kazanmıştı çünkü. Tüy kalemini çıkarıp yazmaya başlamıştı .
"Her Kez Hayal Kırıklıqına Mı uqradı ? İspanya küçümsediqi rakibi karşısında 74 fark yedi . Buna karşılık olarak da maçta şike var söylentisi ortaya koyuldu . Hakkıyla kazanan Brezilya takımına böyle bir iftira atılması qerçekten büyücülük dünyasında da sarsıntı yarattı . Brezilya asıllı Büyücüler , Seherbazlar isyan derecesinde davaya kadar qötürebilmeyi düşünmüşlerdi.Ama daha sonra onlara uymamayı tercih ettiler ki olay kapanmıştı . Bazı söylentilere görede , seneye takıma veda edicek olan İspanyalı Yakalayıcı Vlantina Caruzênte ' yi satın almıştı Brezilya . Ama bir şey unutmuşlardı , Brezilya milli takımı oyuncularına para veremeyecek kadar maddi durumu kötü bir takımdı.Nasıl maçı kazanmak için başka bir oyuncuya pirim verebilirdi ki ? Hiç mantıqa uymuyordu bu düşünceler. "
Diye yazısını sona erdirdi. İspanya takımının üstüne qerçekten çok fazla qittiqini düşünüyordu. Ama haksızlıqa Remus'da tahammül edemiyordu . Hakkıyla maçı kazanan bir takımın üstüne bu denli yalan haberler , iftiralar onunda canını fazlasıyla sıkmıştı. Saatine baktı ve okul zamanının yaklaştıqının farkına vardı , hemen toparlanıp yola çıkmıştı... | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:33 am | |
| Klavyende "g" yok herhalde?.. | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:35 am | |
| - Keira K. Walker demiş ki:
- Klavyende "g" yok herhalde?..
aynen. Bi daha "q" görürsem alırsın uyarıyı! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:38 am | |
| Derdin mi var benle ? iyi peki . | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:40 am | |
| Senin Türkçe yle derdin mi var peki? Ben üstüme düşen görevi yapıyorum.Dua et ki insaflı davrandım direk uyarı vermedim!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:48 am | |
| Şaka oldugunu anlaman için gülmüştüm ama neyse tamam dedim :star: | |
|
| |
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:50 am | |
| :cheers: XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:57 am | |
| Senin yüzünden iş başvurum önemsenmeyecek yawwww :affraid: Yazma artık tamam :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 11:14 am | |
| | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 3:56 pm | |
| Ad:Ashley Soyad:Walker Meslek:Sihirli oyunlar ve sporlar dairesi başkanı Hangi yayını istiyorum?Dırdırcı Rpg: Ashley Dırdırcı'da çalışmak için başvuru yapmıştı.Ama başvurunun kabul edilebilmesi için çok güzel bir haber yapması gerekiyordu.Ashley sokağa çıktı.Böylece bir haber bulabilirdi.Yolda yavaşça ilerlemeye başladı.Bir anlık boşluktan sonra Ashley kendini yerde buldu.Ashley bir adamla çarpışmıştı.Tam adama kızmak için doğruldu ki çarpan adamın Seth olsuğunu gördü.Ashley ve Seth çocukluk arkadaşıydı.Seth Ashley'e: ''Seni gökte ararken yerde buldum.Akşama evleniyorum.Düğünüme gelir misin?'' dedi ve gülümsedi.Ashley eski dostunu kırmak istemiyordu. ''Tabi ki gelirim.'' dedi ve düğünün nerede olacağını öğrendi.Uzun bir süre yürüdü ve bir haber bulamadı. ''Akşamki düğün için hazırlanayım bari'' diyerek evinin yolunu tuttu.Düğün için hazırlandı ve bir parşömen ve tez tekrar tüyü aldı yanına.Akşam birileriyle röportaj yapabilirdi.Hazırlıklı olmalıydı. Ashley düğün yerine geldiğinde herkeste bir telaş vardı.Kimileri ise ağlıyordu.Ashley Seth'i bulmak için kalabalığa karıştı.Seth'i gördü.Hemen Set'in yanına gitti ve şunları söyledi: ''Ne oluyor Seth?Böyle güzel bir günde niye herkes telaşlı ve hüzünlü?'' Seth konuşmakta zorlanıyor gibiydi.Kısa bir süre sonra olanları anlatmaya başladı. ''Melly ortada yok.'' Seth son sözcüğü zor bir şekilde söylemişti.Ashley arkadaşına çok üzülmüştü.Ama yapacak hiç bir şey yoktu.Bir yandan da bunu haber yapmayı düşünüyordu Ashley.Böylece daha çabuk bulunabilirdi.Ashley eve dönüdüğünde hemen çalışma masasının başına geçti ve olanları yazmaya koyuldu. Melly ve Seth Ayrılıyor mu? Melly ve Seth düğünden önce hiç ayrılmazken neden düğün gününde ayrıldılar? Melly ve Seth önceki akşam dünya evine gireceklerdi.Gayet mutlu görünen çift herkesi kıskandırıyordu.Düğün gününde her şey çok güzel gidiyordu.Düğünde herkes mutluydu ta ki Melly'nin gelemeyeceği anlaşıldığı zamana kadar.Peki Melly neden böyle bir şey yaptı?Yoksa onca mutluluk yalan mıydı?Bunca yıllık ilişkiyi neden bitirdi? Yorumu sizlere bırakıyoruz... Ashley yazmayı bitirdiğinde gülümseyerek yazdığı habere baktı. ''Umarım Dırdırcı'ya girerim'' dedi ve arkasına yaslandı... rp out:buradaki kişileri hayali kişilerdir.Umarım beğenirsiniz... | |
|
| |
Rachel Summer Bilson Muggle
Mesaj Sayısı : 501 Yaş : 31 Nerden? : Los Angeles Rp Sevgilim : ♥Adam Seth Armstrong♥ Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : KéDî PéNÇéSî Kan Saflığı : Safkan! En Belirgin Özelliği : Sert Çıkışları Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Gelecek Postası&Dırdırcı alımları Perş. Tem. 24, 2008 4:14 pm | |
| Hayır böyle olmaz. Lütfen diğerlerinin Rp'lerine bir bak. | |
|
| |
| Gelecek Postası&Dırdırcı alımları | |
|