Meropé Ivélyn S. Boyer Muggle
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden? : Fransa Rp Sevgilim : Aran(m)ıyor (Hiçkimseyi istemiyorum) Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 19 Asam : ~Sonsuzluğun Sonu~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Tanıdıkça anlarsın xP Kayıt tarihi : 23/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: ^ KuraLLar ^ Paz Haz. 15, 2008 10:12 pm | |
| Her derste olduğu gibi benim dersimde de uymanız gereken bazı kurallar belirledim. Dersime giren her öğrenciyi bu formu okumuş olarak kabul edeceğimden yaptığınız en küçük hatada size acıma eğilimde dahi bulunmayacağım. Sert biri değilim; ama saygısızlık, şımarıklık ve dersi bölecek şamatalara izin vermek istemiyorum. Şimdi uymanız gereken kuralları açıklayacağım;~ Dersimde her üç okulda öğrenciler olduğu için hepsine ayrı ayrı Rp yazmaya hem ben üşenirim, hem de sizin bekleyecek ve boşa geçirecek zamanınız olmaz. Bunun için bir Rp'yi tüm sınıflara ortak yazarım. Tabii bu hepsini kapsamıyor, sadece sınıf seviyesi olraka ortak Rp yapacağım. Bana aynı Rp'yi yapmışsınız gibi birçok açıklamada bulunmamanız için bunu söylemek istedim. ~ Üç okula birden ortak ders veremeyeceğimden hepsine ayrı başlık açacağım. Tabii bu gereksiz forum kirliliği yaratmasın diye de dersin bittiği gün forumları sileceğim. Çalışkan öğrenci olup not alırsanız sınavda zorlanmazsınız. Çünkü sorduğum soruları bulup geçireceğiniz hazır bir forum olmayacak.~ Ödev ve Rp konusunda gerçekten çok titiz bir profesörümdür. Kendi Rp'lerimin kusursuz olduğunu idda etmem; ama öğrencilerimin Rp seviyesinin yüksek olmasını isterim. Derslerde yaptığınız Rp'ler ve teslim ettiğiniz ödevlerden ayrı ayrı puanlar alacaksınız. Daha sonra bunlar toplanacak ve binanıza tam bir şekilde eklenecek. Ödevler son tarih zamanını bir dakika bile geçtiği zaman asla ve asla kabul edilmez. Bu öğrencinin emeğinin boşa gitmesi için değil; sorumluluk sahibi olması için uygulanır. Aynı olan ödevlere sıfı puan vermek veya ilk getirene yüksek not vermek gibi ayrıcalıkları asla yapmam. Benim dersimde herkes aşittir ve öğrecilere adil davranılır. İlk getiren kişiye değil; en güzel bilgi toplayana yükske puan veririm.~ Dersler kesinlikle Offline işlenecektir. Bu yüzden sınıfa en son giren her zaman için profesçr olur. Rp'nizde sınıfa sonradan girdiğinizi yazarsanız puan kırmak zorunda kalırım; çünkü ben en son geldiğim için siz sınıfta varmış ve ben sonra gelmişim gibi Rp yapacaksınız.~ Her öğrenci kendi sınıf seviyesinin dersine girmek zorundadır. Eğer başka sınıfların dersine katıldığınızı, veya lüzumsuz out mesaj bırakrığınızı görürsem acımadan -10 puan kırarım. Şimdilik kurallarım bu kadar. Zaman geçtikte yenileri eklenecektir. Hepinize sihirli günler ve iyi Rp'ler...Meropé Ivélyn Siénna Boyer _________________ | |
|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: ^ KuraLLar ^ Perş. Tem. 03, 2008 12:16 am | |
| Profesör 7.sınıfların dersi ne zaman başlayacak? | |
|
Gabriella S. Miller 4. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 46 Yaş : 34 Nerden? : BiLmEm =) Rp Sevgilim : YoK xD OLmaSadA OLuR xP Savaş Tarafım : AkıLLı Ve ZeKi OLaN TaRaF =) ZaY xD Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Dikenli Defne - TuTaRkEn BaTmaSınDa xD Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : AkıLLı Ve SeMpATiK =] Kayıt tarihi : 01/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: ^ KuraLLar ^ Ptsi Tem. 07, 2008 12:59 pm | |
| Profesör 4. sınıflarınki ne zaman??? | |
|
Willhelmina Jane E. Black Beauxbatons/5. Sınıf Unicornwit Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Aranıyor sahibi ruhumun xD Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Baykuş Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 27/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: ^ KuraLLar ^ C.tesi Ağus. 02, 2008 2:16 pm | |
| 5.Sınıflarınki ne zaman peki??? | |
|
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: ^ KuraLLar ^ C.tesi Ağus. 02, 2008 4:03 pm | |
| Artık o cevaplayamaz Prof.luğu alındı | |
|
Rachel Summer Bilson Muggle
Mesaj Sayısı : 501 Yaş : 31 Nerden? : Los Angeles Rp Sevgilim : ♥Adam Seth Armstrong♥ Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : KéDî PéNÇéSî Kan Saflığı : Safkan! En Belirgin Özelliği : Sert Çıkışları Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: ^ KuraLLar ^ C.tesi Ağus. 02, 2008 10:49 pm | |
| 11 Ağustos'da herkesin dersi başlayacak! Burada ki kurallar geçerli. Ben tekrar özetliyeyim... ~ Dersler Offline işlenecek. ~ Ödevler zamanında teslim edilecek. ~ Ders Rp'inizi benim Rp'imi kopyalayarak yapacaksınız. ~ Her sınıf için ayrı başlık olacak. Ör ; "1. Sınıfların ilk dersi offline" ~ Derste 15 satırdan aşağı Rp yapılmayacak... ~ Derse son giren profesör olacak ve sınıftan çıkma Rp'i yapacaksınız. [ En son paragrafta... ] ~ Kavga gürültü ve olay içeren Rp istemiyorum. Renksiz Rp'de...
| |
|