Drake Voldemort Durmstrang/5.Sınıf Slithersnake Ö.&Gelecek P.Yazarı
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 30 Nerden? : düşler sokağından Rp Sevgilim : Cho Chang Savaş Tarafım : karanlık taraf Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : karanlığın aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : espirikli olması Kayıt tarihi : 13/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (58/100)
| Konu: Drake Voldemort Ptsi Haz. 16, 2008 12:42 pm | |
| Ad & Soyad : Drake Voldemort Okul (Mezun):Dumstrang/slithersnake Rp Konusu (Başlığı) Zor anlar
RP :
Drake Uzun bir Günün ardından odasına doğru yatmak için yürümeye başladı.Görkemli ve bir o kadar da büyük köşkte kimsecikler yoktu.Odasına vardığında önünde bir kedinin oturduğunu gördü ve kediye; "Pissst" dedi ve kedi oradan uzaklaştı odasına girdi ve odadaki ahşap penceresini açtı.Bir süre dinlemek için yatağına uzandı.Yarım saat sonra kara gözlü,beyaz gövedeli ve yer yer kahverengi tüyleri olan bu güzel baykuş görkemli pençelerinde bir zarf taşıyordu. Drake büyük bir heyecanla zarfı açtı ve okumaya başladı.Okuduktan sonra ne yapacağını bilemeden etrafındakileri kırıp dökmeye başladı hatta orta çağda kalma antika bir vazoyu bile kırdı halbuki bu vazoyu ona en yakın arkadaşı armağan etmişti ve bu mektubu yollayanda bu arkadaşıydı ve ölümle pençeleştiğini ve son kez Drake'yi yanında görmek istediğini yazmıştı.Drake de bu heyecanla tren garına doğru yola çıktı. İstasyona gelen Drake Berline bir bilet alıp yola koyuldu.Sabah Berlideki tren garına varan Drake Doğruca arkadaşının evine geldi.Eve vardıdığında arkadaşı son nefesini veriyordu.Arkadaşının yanına büyük bir duygu karmaşasıyla geldi ve elinini sıkı sıkı tuttu.Arkadaşına moral vermek için onunla konuşmaya başladı; "Luca dostum ben geldim bak Drake çocukluk arkadaşın,dostun" Luca; "Gördüm Drake, geldin ha" Drake şaşkınlıkla; "O da nedemek tabiki gelicem" Luca bunu duyunca yüzünde gülücükler açtı,ama bu onun ölümüne malesef çare olamadı ve Luca arkadaşı Drake ve gül motifli çift kişilik hertarafı kan olmuş yatağının kucağında can verdi...... Drake Londraya geri döndü ve arkadaşının ölümünü asla unutamadı.
| |
|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Drake Voldemort Ptsi Haz. 16, 2008 2:05 pm | |
| Değerlendirme Renkler çok göz yoruyor, keşke daha canlı bişeyler seçseydin.. Konu basit.. Nerdeyse hiç betimleme yok.. -di li geçmiş zaman olması gerektiğinden çok fazla kullanılmış.. Hoşuma gitmedi.. Olayları da çok hızlı geçmişsin.. Uzunluk orta ama tatmin edici değil[En azından beni tatmin etmiyor] 100 üzerinden 55 | |
|
Misafir Misafir
| |