| Matthew Fox | |
|
+6Keira K. Walker Hermione Granger Ronald Bilius Weasley Paul Walker Gülçin E. Walker Milo Ventimiglia 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Milo Ventimiglia Muggle
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Yok!!.. Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 27 Asam : Anka Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Adaletli... Kayıt tarihi : 20/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Matthew Fox Cuma Haz. 20, 2008 2:53 am | |
| Ad Soyad : Matthew Fox Doğum Tarihi : 14 Temmuz 1966 Doğum Yeri : Crowheart , Wyoming , Amerika
Matthew Fox, 14 Temmuz 1966’da Loretta ve Francis Fox’un üç oğullarından ortancası olarak Crowheart, Wyoming’deki ailesine ait at çiftliğinde dünyaya geldi. Wyoming yakınlarındaki Pavillion’da Wind River Lisesi’nden mezun olmasının ardından Kolombiya Üniversitesi Ekonomi Bölümü’ne kabul edildi ve önce Massachusetts’deki özel Deerfield Akademisi’nde 1 yıl hazırlık sınıfını okudu. Kolombiya Üniversitesi’ne devam ettiği süre boyunca Columbia Lions (Kolombiya Aslanları) futbol kulübünün bir üyesi olan Fox, takımın 42 maç süren yenilgi serisini kırdığı geceki maçta oynadı. 1988’de mezun olan Fox, Wall Street’de bir kariyer yapmak için gittiği bir iş görüşmesinde oraya ve bu mesleğe ait olmadığını anladı. Kız arkadaşının model ajanlığı yapan annesinin tavsiyesiyle modelliğe başlayan Fox, Atlantik Tiyatro Ekibi (Atlantic Theatre Company) ile birlikte oyunculuk yapmaya başladı ve ardından New York' taki Film ve Televizyon Okulu’na (School for Film and Television) devam etti. 25 yaşında ilk oyunculuk sınavını Wings dizisinin bir bölümünde veren Matthew Fox, aynı sene kısa süren dizi Freshman Dorm’da baş rollerden birini oynadı. Hala yeterince tanınmamışken çeşitli yardımcı roller için teklifler almaya devam etti ve 1993’de My Boyfriend’s Back ile ilk kez daha büyük bir yapımda yer buldu. 1994’de Party Five adlı dizide, anne ve babasını araba kazasında kaybetmiş beş kardeşten birini (Charlie Salinger) canlandıran Fox, bu dizideki rolüyle birçok magazinde yeraldı ve genç kızların hayranlığını kazandı. 1996’da People Magazine tarafından Dünyanın 50 En Güzel İnsanı arasında seçildi. Fox, altı sezon sonra Party Five dizisinin sona ermesinden bikaç yıl sonra bu kez The Haunted adlı dizide oynamaya başladı fakat dizi diğeri kadar ilgi görmedi. 2004’de Lost adlı dizide Dr. Jack Shephard’ı canlandırmaya başlayan Matthew Fox, aslında dizideki yardımcı rollerden James ‘Sawyer’ Ford rolü için denemelere katılmıştı. Ancak yapımcılardan J. J. Abrams’ın onu Dr. Shephard rolü için beğenmesiyle Fox, dizide başrolü almış oldu. Söylendiğine göre gizli olan tüm pilot senaryoyu okumasına izin verilen aktör, aynı zamanda dizide en yüksek ödemeyi alan oyuncu oldu. 2005’de Lost’daki rolüyle Golden Globe’a aday gösterilen Fox, 2005 Satellite Award ve 2006 Televizyon Oyuncuları Derneği Ödülü’nü (Screen Actors Guild Award) kazandı. Matthew Fox, 1992 yılından beri Margherita Ronchi ile evli ve çiftin Kyle ile Byron isimli iki çocukları var. Philadelphia Eagles ve Toronto Blue Jays takımlarını tutan Fox, her pazar Lost dizisindeki arkadaşlarıyla evinde parti düzenliyor.
Fotoğraflar: | |
|
| |
Gülçin E. Walker Sihirli Hayvan Evi Sahibi
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 29 Nerden? : EyfeL kuLesnden Rp Sevgilim : JosH Holloway geLse =) Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : BayanLaRa Yaş SoRuLmaz Asam : YıLan SaLdıRısı Kan Saflığı : Safkanın Leyn En Belirgin Özelliği : Rock Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
Milo Ventimiglia Muggle
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Yok!!.. Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 27 Asam : Anka Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Adaletli... Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Matthew Fox Cuma Haz. 20, 2008 3:50 pm | |
| Kızlara göre karizmatik,yakışıklı,kaslı doktor xD... | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Ronald Bilius Weasley 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Seni Hep Seveceğim [O Kendini Biliyor xS] Savaş Tarafım : ~Dumbledore's Army~ Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sadık Baykuşun Nankörlüğü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Komik =) Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 20/06/08
| |
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Matthew Fox C.tesi Tem. 12, 2008 5:05 pm | |
| Kanka şaşırmadım böyle bir konu açtığına XD Matthew'cu seni XD Neyse adam gerçekten yakışıklı,oyunculuğu iyi,Lost izleyenler bilir adam iyi rol yapar. | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Matthew Fox Paz Tem. 13, 2008 8:41 pm | |
| YUPPİİİİ LOST YENİDEN BAŞLIYOOOR | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Matthew Fox Paz Tem. 13, 2008 8:46 pm | |
| Neeee !!!!??? Ciddi misin ?!!! Beşinci sezon başlıyor mu ?!!! Ayyyy ... :cheers: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Matthew Fox Paz Tem. 13, 2008 8:53 pm | |
| Lanet olsun XD :P Cellanlendim ben de.Boşunaymış len tüh. | |
|
| |
| Konu: Geri: Matthew Fox Paz Tem. 13, 2008 9:09 pm | |
| =) =) izle işte baştan daha ne | |
|
| |
| Konu: Geri: Matthew Fox Ptsi Tem. 14, 2008 3:23 pm | |
| İzlediğim filmleri yada dizileri neden bir daha izliyeyeyim ki? Heyecan yok... | |
|
| |
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Matthew Fox Ptsi Tem. 28, 2008 11:06 pm | |
| Ben Lost'u 3. defa bitirmek üzereyim valla Tüm sezonları 2,5. kez bitirdim İzle izle bıkmam. Hele de Ben'imin olduğu sahneleri Ben Benjamin'i Jack'yen daha fazla seviyorum falla. Adam karizmatik doktor falan ama ağzı hep açık | |
|
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Matthew Fox Ptsi Tem. 28, 2008 11:11 pm | |
| Heç izlemedm Herlade dünyada az kişidir bunu diyebilen | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Matthew Fox Ptsi Tem. 28, 2008 11:14 pm | |
| Evet çünkü çok popüler bir dizi Ve muhteşem tabi ki Neyse Matthew Fox'taydık en son Eskiden severdim ama artık sevmiyorum. Yaşlı biraz zaten Ama hiç göstermiyor aynı babam gibi | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| Matthew Fox | |
|