Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Üçüncü Kat Koridoru Cuma Haz. 20, 2008 8:35 pm | |
| --------------------------> RP İN <----------------------------- | |
|
Emre Aydın Beauxbatons/Phoenixfeather 4.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 34 Nerden? : İstanbul Rp Sevgilim : aranıyor Savaş Tarafım : ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : yok Kan Saflığı : muggle En Belirgin Özelliği : geleceği görebilen!! Kayıt tarihi : 26/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: Üçüncü Kat Koridoru Perş. Haz. 26, 2008 8:42 pm | |
| öle bir yerdeyim ki şu an ne yapcağımı bilmiyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor etraftaki resimler sanki bana bişeyi anımsatıyor ama o şey ne? şu an hayatımda hiç korkmadığım kadar korku kapladı içime sanki biri selam verse yere düşüp bayılacağım dediğim anda harry geldi birden irkildim burda ne aradığımı sordu bende bilmediğimi söyledim ve çıktık dışarı.............. | |
|
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Üçüncü Kat Koridoru Cuma Haz. 27, 2008 2:59 pm | |
| Bu ne!!!Sen buna rp mi diyosun acilen rp dershanesine uğra!!! | |
|
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Üçüncü Kat Koridoru Cuma Haz. 27, 2008 3:25 pm | |
| Out: Ayrıca bir Beuxbatons Drumstrang'e nasıl rp yapabilir ki? | |
|
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Üçüncü Kat Koridoru Paz Ağus. 17, 2008 12:51 pm | |
| Gabriel Durmstrang koridorlarında dolaşıyordu. Sarı saçları ve kahkülleri az önceki rüzgardan dolayı dağılmış ve koridorlarda ilginç bir hava yayıyordu. Bu haliyle dikkat çekmemesi mümkün değildi. Mp3ünün kulaklıkları, dağınık saçının altında görünmüyordu bile. Bugün kendini hiç olmadığı kadar umursamaz hissediyordu. Son zamanlarda yaşadığı olaylar onun psikolojisini çok bozmuştu. Cedric'in yanına gitmesi gerekirken o hala buradaydı. Hayattan bezmiş bir hali vardı. İnsanların yüzüne bile bakmadan yürüyor, Marilyn Manson dinleyerek içindeki sadist duyguları bastırıyordu adeta...
Bu karışık duygularla, insanlarının dikatini daha fazla çekmemek için hızlıca yürümeye başladı... | |
|
Ronald Bilius Weasley 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Seni Hep Seveceğim [O Kendini Biliyor xS] Savaş Tarafım : ~Dumbledore's Army~ Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sadık Baykuşun Nankörlüğü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Komik =) Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: Üçüncü Kat Koridoru Çarş. Ağus. 20, 2008 11:39 am | |
| Out: Müdahale ettiğim için beni bağışlayın ama Rp'de bana saçma gelen birşey var. Bir safkan olarak Mp3'ün ne demek olduğunu bile bilmemeniz gerekmiyor mu ? | |
|
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Üçüncü Kat Koridoru Ptsi Ağus. 25, 2008 12:51 am | |
| Out:Bilmiyorum ama o sadece küçük bir ayrıntıydı. Eğer sorun oluyorsa bir daha yazmam zaten. Ama söylediğin şeyden emin değilim de tam olarak... | |
|