| Öneri Bölümü | |
|
+25Aberforth Dumbledore Berilac Hardbottle Yuri Gogarin Rachel Summer Bilson William Ravenous Claire Weasley Lord Voldemort Sirius Black James Dean Grant Drake Voldemort Jack Sparrow Finrod Voldemort Melody Krum Hermione Granger Ronald Bilius Weasley Rupert Voldemort Ignotus Walker Ronald Walker Clara Emma Beth Bonnie Kathleen Weasley Samara Patricia Darklife Duncan Matthew James Keira K. Walker Gülçin E. Walker Paul Walker 29 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Salı Tem. 22, 2008 11:07 pm | |
| benim önerim mahkeme bunu paul'e üstü kapalı anlatmıştım pm'den ama açıkça burda belirteceğim bu hemde biraz istikrarsız bakanlığa katkı sağlar
Bence mahkemeler olsun her savaş sonunda yada belli olaylar sonucunda bazı ölüm yiyenler yada üyeler mesela sihirin uygunsuz kullanımından bakanlık tarafından yargılansın ama hp kurallarına göre bu sayede duruşmalar olsun sanık manık en azından hareket gelir siteye örneğin x kişisi ölüm yiyenlikten yakalandı.Mahkeme heyeti karşısına çıkarıldı önce savcılık makamı ve savunma makamı tanıtılır ardından savcılık makamı suçlamada bulunur savunma makamı savunmasını verir ardından mahkeme sorular sorar suçlanan kişi cevaplar eğer işbirliği yaparsa mesela birkaç saklı ölüm yiyeni açığa vurursa ve bunlar tutuklanırsa serbest bırakılabilir Azkaban'a gönderilebilir vs
Diğer husus ise Mahkeme Heyeti
1)3 Adet Savcılık Makamı 2)1 Adet Savunma Makamı 3)4 kişilik jüri
Savcılık Makamı:Sihir Bakanı-Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı-Bakanlık Müsteşarı
Savunma Makamı:Bakanlık'ta görevli yada değil farketmez suçlanan kişiyi savunacak kişi
Jüri:Suçlu mu Suçsuz mu? oylamasında oy kullanacak kişilerdir.İsterlerse savunma makamına ve suçluya soru yöneltebilirler.
Evet fikrim bu.... | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 10:07 am | |
| ya belki bu öneri daha önce yapıldı ama bence düellolarda beş dakika sistemi olsun ve savaşlara çeki düzen verilsin yani eşleşmeler yapılsın mesela
Ignotus vs Sirius
Mabelle vs Jennifer
Paul vs Sienna
Keira vs Voldemort
(en kolayı bana xD)
daha sonra ise aynı anda bu düellolar başlasın bu düellolarda üyerler birbirini denetlesin yani diğerinin mesaj aralıklarına baksın yada DM görevlendirilsin her düelloya daha sonra beş dakika dolduğunda DM onaylayınca yani karşı taraf rp yapsın büyü bilmemneye çarptı bilmemne kanlar içinde yerde sonra asasını kaldırdı Avada Kedavra dedi daha sonra beş dakika içinde Hp puanı azalmış olan kişi savunup saldırmazsa lanet çarptı diye karşı taraf rp yapar ve saldırılan kişi ölmüş olur
eh karışık oldu anlayan anlamayana anlatsın xD | |
|
| |
James Dean Grant Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 32 Rp Sevgilim : Psyche Scarlett Johansson Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : saf kan En Belirgin Özelliği : İnatçı Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 11:29 am | |
| Arkadaşlar şöyle bişeye ne dersiniz . İsteyen savaş alanında anlaşsın bu beş dakika kuralına göre devam ettirsin . Ayrıca Bakanlıktaki arkadaşlar herkes kendi bölümünü açmalı ve RP yapmaya çalışmalı bence . Bu arada admin arkadaşlardan Bakanlığa Kat Koridorları ve Asansör diye başlıklar açmalarını rica ediyorum ... | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 11:33 am | |
| Başkan ben diyorumki ÖY lere karşı operasyonlar falan yapsak nasıl olur? Biraz hareket lazım XD
| |
|
| |
James Dean Grant Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 32 Rp Sevgilim : Psyche Scarlett Johansson Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : saf kan En Belirgin Özelliği : İnatçı Kayıt tarihi : 25/06/08
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 11:47 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 11:48 am | |
| Bakın bu 5 dakika konusunda James arkadaşımızın dediği olabilir . Yani isteyen 5 dakika kuralıyla düello yapabilir . Zaten karışık bir sistem değil ... | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 11:50 am | |
| - Paul Walker demiş ki:
- Bakın bu 5 dakika konusunda James arkadaşımızın dediği olabilir . Yani isteyen 5 dakika kuralıyla düello yapabilir . Zaten karışık bir sistem değil ...
İşte Bu ama tamamen sistem değişse iyi olurdu | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 11:51 am | |
| O sistem üzerinde büyük emek var , bir çırpıda çöpe atamam ... | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 1:02 pm | |
| Sınıf dereceleri en fazla 5 olsa. Yani sınıf geçme zevkine varamadan, öğrenciliğimizi tadamadan mezun olup gidicez x(
| |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 1:07 pm | |
| Ben Enes'e de bi soriyim sen bizi 5 yap =)
| |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 1:19 pm | |
| Amaan iyi be öff illaki olsun demiyorum ama olur deseydiniz itirazsız kabul ederdim neyse 4 falan olmadı 5
Ama hemen mezun olmasak diye şettim di ben | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri Bölümü C.tesi Tem. 26, 2008 2:12 pm | |
| benim fikrim geldi xD
Bence sitede Fan Fiction bölümü olabilir ama başvuran olursa yani hayran hikayeleri bölümünde yazarlar hikaye yazsınlar hp ile ilgili,her hafta bir bölüm olsun tıpkı hp kitapları gibi ne dersiniz? | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Paz Tem. 27, 2008 8:21 pm | |
| Bir klup var zaten bu işlevi gören. Ama aktif değil o ayrı x)
[Heeeyyooo Ignotus dönmüüüşşş yuppiii x)] | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Paz Tem. 27, 2008 8:22 pm | |
| Biliyorum ama aktif değil bence adminlerin seçeceği aktif kişiler bu işi yapabilir.Hem bu arada Hermonie bomba gibi döndüm! | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Paz Tem. 27, 2008 8:31 pm | |
| Doğru bi de Voldemort'un üstünde patlasan müthiş olurdu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Paz Tem. 27, 2008 9:45 pm | |
| heheee... Ignotus'a katılıyorum, işiniz başınızdan aşkın farkındayım ama adminler göz kulak olsa FanFic'lere süper olur. =) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Paz Tem. 27, 2008 10:18 pm | |
| Bir sitede (bazı arkadaşlar iyi bilir) iyi Fic'leri bulunuyor.FtMnR ve Ece iyi bilir.. Orası gibi önem verilse iyi olacak (Ban yiyebilirm ama H.A.) | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Öneri Bölümü Paz Tem. 27, 2008 10:49 pm | |
| Onları seçmek istiyoruz.. | |
|
| |
| Öneri Bölümü | |
|