Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Jennifer Love Hewitt C.tesi Haz. 21, 2008 1:42 pm | |
| Ad:Jennifer Love Soyad:Hewitt Yaş:11{rp'de} İstediği bina: Bilmiyorum ki :P Bu binayı istemekteki nedeni: ... En sevdiği şey: Sessizlik , huzur.. Hayvanları ne derce seversiniz?:(Lütfen şıklardan birini yazınız) "c)" a)onlara aşırı derecede bayılırım b)Bazılarını severim(seviyorsanız hangileri şıkkın yanına yazınız) c)Sevmem d)Nefret ederim Ne derece Çalışkanısınız?(Lütfen şıklardan birini yazınız) Çok a)Çok b)Orta c)Değilim Burcunuz?: İkizler Ve parantez içindeki renklerden birini seçin!(Mavi,Kırmızı,Sarı,Yeşil)Mavi Ne derece cesursunuz?(orta mı?Çok mu yoksa hiç mi?) Çokk | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Jennifer Love Hewitt C.tesi Haz. 21, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: Jennifer Love Hewitt Cuma Ağus. 01, 2008 5:26 pm | |
| Kilitlemeyi unuttuysak , bunu her yerde söylemen gereksiz. Buraya adminden başkası yazamaz...! | |
|