| _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} | |
|
+19Cho Weasley Aberforth Dumbledore Ignotus Walker Penelopé Evan Dearborn Rodolphus Bilson Eva Hayley Dearborn William Ravenous Samara Queen Simpson Ashlee Simpson Gabriella S. Miller Keira K. Walker Melody Krum Paul Walker Melyssa Nelly Dearborn Sirius Black Gülçin E. Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Tom Voldemort Jennifer Love Dearborn 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| |
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Penelopé Evan Dearborn Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 29 Nerden? : ~ Cehennemden xp ~ Rp Sevgilim : ~ Yok anam yok..! ~ Savaş Tarafım : ~ Z.A.Y. herılt yanee ~ Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : yok daha xD Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Manyak xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (97/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| |
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Salı Tem. 29, 2008 5:54 pm | |
| beni eklemek yok mu | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Salı Tem. 29, 2008 6:39 pm | |
| benide yazarmısın acaba istersen nefret ettiklerine yaz nereye yazarsan yaz ama yeterki yaz ;)
En son Aberforth Dumbledore tarafından C.tesi Ağus. 02, 2008 5:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Salı Tem. 29, 2008 7:36 pm | |
| beni de ekler misin? | |
|
| |
Jessica Ann Simpson Durmstrang/4.Sınıf Hugestclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Offf yaa tam rp sevgilim olacaktı banlandı yaa offffff =(( Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : ~~Rüzgarın Esintisi ~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sevecen,arkadaş canlısı,çok tatlı,çabuk arkadaş olabilrme özelliği başka yok=) Kayıt tarihi : 20/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Salı Tem. 29, 2008 7:56 pm | |
| benide eklermisin canım??? | |
|
| |
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Çarş. Tem. 30, 2008 8:29 pm | |
| Tamam , tamam , hemen ekliyorum..! Yalnız şiimdi pek vaktim yok =( Vaktim olduğunda kurgularınızı da yazarım..;) | |
|
| |
Jessica Ann Simpson Durmstrang/4.Sınıf Hugestclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Offf yaa tam rp sevgilim olacaktı banlandı yaa offffff =(( Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : ~~Rüzgarın Esintisi ~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sevecen,arkadaş canlısı,çok tatlı,çabuk arkadaş olabilrme özelliği başka yok=) Kayıt tarihi : 20/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Perş. Tem. 31, 2008 9:44 pm | |
| Tamam sağol. | |
|
| |
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Perş. Ağus. 14, 2008 3:18 pm | |
| Sorun değil kuzum , eee , başka eklenmek isteyen? xD | |
|
| |
Berilac Hardbottle Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi Çalışanı
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Perş. Ağus. 14, 2008 3:51 pm | |
| Benide ekle | |
|
| |
| |
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| |
| |
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Cuma Ağus. 15, 2008 5:02 pm | |
| Heeçç sorun değil , daha iyisine layıksın ama... xD | |
|
| |
Albus Dearborn !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 142 Yaş : 33 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Nina Teander Savaş Tarafım : ZAY olmayacakta ne olacak Allah aşkına Yaşım(Rp\'de) : 23 Asam : :::Ölüm Çağırısı::: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (50/100)
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Ptsi Ağus. 18, 2008 11:42 am | |
| Niye hep unutulan ben oluyorum ingaaa | |
|
| |
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Ptsi Ağus. 18, 2008 1:45 pm | |
| niye unutayım , her yeni üye olanı eklemiyoruz ki lejanta. xS Ayrıca seni tanımıyorum bile. Neyse , arkadaşlar... | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} Salı Eyl. 02, 2008 2:41 pm | |
| Kız Duygu canım birtanem ayyy yerim seni xP.... | |
|
| |
| _~~Jennifer Love Hewitt~~_ {Kurgular yenilendi xD} | |
|