| Bakanlık Çalışanı Alımları | |
|
+30Drake Bell Maria Jasen Creadle Penelopé M. Lunatic Tonks Walker Albus Dearborn Katie Angelina L. Black Willhelmina Jane E. Black Brom Potter Felix Brian Slayer Melinda H. Beth Adam Seth Armstrong C. Ronaldo Eva Hayley Dearborn A. Ramona Melanie Lavigne Berilac Hardbottle Rodolphus Bilson Rachel Summer Bilson Boyd Holbrook Jennifer Love Dearborn Aberforth Dumbledore Sirius Black Remus Umit Lupin Allegra Lilith Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Ashley Walker Keira K. Walker Ignotus Walker James Dean Grant Psyche Scarlett Johansson Paul Walker 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Bakanlık Çalışanı Alımları Ptsi Tem. 21, 2008 6:03 pm | |
| Bakanlıktaki Bölümleri tamamen değiştirdiğim ve rütbelerin biraz düzensiz olması yüzünden bu başlık hakkında yeniden bir düzenlemeye gideceğim . Rütbesi olan Bakanlık Çalışanlarının da rütbelerini onaylatmaları gerekmektedir . Onlara öncelik tanınacaktır . Yeni başvuru yapacakların da aşağıdaki formu doldurmasını rica ediyorum ...
İstediği Bölüm : Örnek RP :
Sihirli Oyunlar Ve Sporlar Dairesi Başkanı --> Ashley Walker Britanya ve İrlanda Quiddich Ligi Karargahı Çalışanı --> 2 Kişi Resmi Tükürenbilye Kulübü ve Saçmasapan Patentler Bürosu Çalışanı --> 2 Kişi Saçmasapan Patentler Bürosu Çalışanı --> 2 Kişi
Sihirli Ulaşım Dairesi Başkanı --> Uçuş Şebekesi Mercii Çalışanı --> 2 Kişi Süpürge Denetimi İdaresi Çalışanı --> 2 Kişi Anahtar Bürosu Çalışanı --> 2 Kişi Cisimlenme Sınav Merkezi Çalışanı --> 2 Kişi
Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı --> Psyche Scarlett Johansson Uluslararası Sihirsel Ticaret Standartları Kurulu Çalışanı --> 2 Kişi - Uluslararası Sihirsel Hukuk Bürosu Çalışanı --> 2 Kişi - Penelopé M. Lunatic Uluslararası Büyücüler Konfederasyonu Britanya Kürsüsü Çalışanı --> 2 Kişi
Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetimi Dairesi Başkanı --> Drake Bell Canavarlar , Varlık ve Ruh Bölümleri Çalışanı --> 2 Kişi Cincüce İrtibat Bürosu Çalışanı --> İki Kişi Zararlılar Danışma Bürosu Çalışanı --> 2 Kişi
Sihirli Kazalar Ve Felaketler Dairesi Başkanı -->
Büyü Kazalarını Düzeltme Ekibi Çalışanı --> 2 Kişi Unutturucu Karargahı Çalışanı --> 3 Kişi Muggle’ları İkna Edici Mazeretler Komitesi Çalışanı --> 2 Kişi
Sihirli Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı --> Sihrin Uygunsuz Kullanımı Bürosu Çalışanı --> 3 Kişi Seherbaz Karargahı Çalışanı --> 5 Kişi -James Dean Grant (Baş Seherbaz) -Orlando Dearborn -Melinda H. Beth -Felix Brian Slayer -Tonks Walker Büyüceşura İdari Hizmetleri Bürosu Çalışanı --> 3 Kişi
İdari Kadro Sihir Bakanı --> Ignotus Walker Bakanlık Müsteşarı --> 1 Kişi
En son Paul Walker tarafından Paz Ağus. 24, 2008 12:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Psyche Scarlett Johansson Uluslar Arası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 44 Yaş : 32 Rp Sevgilim : James Dean Grant Savaş Tarafım : Şimdilik Tarafsız.. Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Mükemmeliyetçi Kayıt tarihi : 25/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Ptsi Tem. 21, 2008 6:05 pm | |
| Uluslararası Sihirsel İşbirliği Dairesi Başkanı olmak istiyorum.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Ptsi Tem. 21, 2008 6:06 pm | |
| Tabii Kabul Edilmiştir ... | |
|
| |
James Dean Grant Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 56 Yaş : 32 Rp Sevgilim : Psyche Scarlett Johansson Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : saf kan En Belirgin Özelliği : İnatçı Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Ptsi Tem. 21, 2008 6:11 pm | |
| Seherbaz Bürosu Çalışanı , mümkünse Başseherbaz . | |
|
| |
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Ptsi Tem. 21, 2008 6:13 pm | |
| Tamamdır , Başseherbassın ... | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Ptsi Tem. 21, 2008 9:00 pm | |
| Yasal Yaptırım Dairesi Başkan'lığına devam etmek istiyorum | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Ptsi Tem. 21, 2008 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Salı Tem. 22, 2008 12:45 pm | |
| Sihirli Oyunlar Ve Sporlar Dairesi Başkanı olmak istiyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Salı Tem. 22, 2008 12:48 pm | |
| Tamam, rütbeni veriyorum.. | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Salı Tem. 22, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Salı Tem. 22, 2008 2:47 pm | |
| Tamam, listeye ekliyorum.. | |
|
| |
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Salı Tem. 22, 2008 3:46 pm | |
| İstediği Bölüm :Sihirli Kazalar Ve Felaketler Dairesi Başkanı
Örnek RP :
Allegra dolunayın ışığı içini tam olarak kaplamış, duvarlarının boyaları dökülmüş ve yıpranmış,zemin kırık mermerlerle dolu olan odada ablalarının ne diyeceğini sabırsızca bekliyordu.Çünkü ablası üçüncü sınıftı ve ondan daha bilgiliydi.Başından her zaman ilginç ilginç olaylar geçerdi.Bu nedenle Allegra da Svet'in yaşadıklarını takip etmekten çok zevk alırdı.
Svet söze başlamadan önce sırıttı.Bu sırıtıma Voldemortların sırıtmasıydı.Sinsiceydi..Daha bu sırıtmadan Allegra ablasının neler yapacağını seziyor gibiydi.Yine o çok hoşuna giden değişim ... Evet yine o değişim Allegra'nın ablasını en harika bulduğu zaman....Saçları lacivertleşirken, gözleri simsiyah oluyordu...Daima buna özenmişti..Saçını kaşıyıp, yüzünü buruşturdu..All artık sıkılmış söze ne zaman gireceğini bekliyordu.Ellerini açtı ve gülümseyerek:
-"Bugün affedilmez lanet!.." dedi fakat sözü yarıda kesilmişti...
Kapının aralandı ve ciyaklayarak içeriye biri girdi.Allegra bunun bir profesör olabileceğini düşününce kalbi neredeyse hiç atmıyordu..Emi'nin kolundan tuttu.Heyecan doruktaydı!!Ablası korkudan asasını çıkarmıştı..Beyaz birşey girmişti kapının aralığından..Svet bu cisme yaklaştı..Birşeyler mırıldandı..Yerdeki cismi eline alarak :
-"Sorun yok... Bu Reçel... Benim tavşanım... Beni takip etmiş olmalı... Herneyse... Bugün size affedilmez lanetleri göstereceğim" dedi sinsi bir gülüşle... "Bilirsiniz babamızın neredeyse her saat başı kullandığı lanetler... Bu yüzden sizi buraya çağırdım... Birkaçını öğrenmek için... Tabii akşamı seçtim çünkü profesörlere yakalanmamamız gerekiyor... Dikkatli olun ve ses çıkarmayın... Şimdi Avada Kedavra, Crucio ve Imperio... Kim ilk denemek ister? Ben bunu gelmeden önce bir sinapta denedim gerçkten de çok zevkli" dedi... Artık yüzünde vahşi bir ifade vardı...
Allegra ablasının onlara affedilmez lanetleri öğreteceğini duyunca..Çok mutlu olmuştu buna heyecanda karışınca birden zıpladı.Sevimli bir gülüş attı .. Gözleri de kocaman açıldı..
-"Ben ben.. deneyemem ki daha önce yapmadım bu büyüyü.Sen bize gösterebilirsin.Kendimizi savunmayı daha doğrusu birilerini öldürmeyi çok isterim doğrusu!"dedi kahkahalarla...Cüppesini çıkardı..Ablası ve Emilie onu gecelikle gördüklerinde kahkahalara boğuldular.. All ciddiyetini bozmadan
-"Hadi ama Evan!"dedi... Bir sıranın üstüne oturdu.. Ablasını izlemeye koyuldu.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Salı Tem. 22, 2008 3:48 pm | |
| Tamam, rütbeni veriyorum.. | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 12:04 pm | |
| İstediği bölüm : Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetimi Dairesi Başkanı Örnek Rp : Sihirli yaratıkların düzenlenmesi dairesinde çalışmaya başlaması onun heycanlı olmasına yetimişti bile . Başkanlığa yükselmek istemesinin sebebide işini çok evmesiydi zaten . Hayvanları çok severdi küçüklüğünden beri , evet o zamanlar sadece kedi - köpekti belki sevdiği hayvanlar , şimdilerde biraz değişmişti ama yinede çok mutluydu bu işe atanmasından . Bakanlığa doğru yola koyuldu . Vardığında tam zamanıydı . Hemen bürosunun bulunduğu kata çıkıp odasına giitmişti. Odasında iki kişi daha vardı onlarla beraber işlerle ilgilenecek , onlarla birlikte çalışacaktı . İlk girdiğinde düşüncesi " bunlar ben yeni geldim diye bana işi öğretmeye kalkmazlar inş. " olmuştu . Ama hiç de beklediği gibi olmamıştı . İçeri girdi odasına geçti ve daha yerine oturur oturmaz içeriye bir haber uçağı girivermişti.Uçağı hemen yakaladı ve açtı . İçinde ; " Sayın Remus Lupin , şu andan itibaren Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetimi Dairesi Başkanlığına getirilmiş bulunmaktasınız .Saygılar " Sadece bu iki kelime Remus'un havalara uçmasına yetmişti zaten . Bundan sonra daire başkanıydı. İlk gün bunun sevinciyle iş güç unutuvermişti , zaten pekde iş gelmemişti o gün büroya. | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 12:06 pm | |
| ardakaşım boşuna uğraşıyosun sen öğrencisin nerde görülmüş 4. sınıf öğrencisinin bakan olduğu.
| |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 12:07 pm | |
| olsun yaziim dedim ya öğrencilikten nası kurtulabilirim beni alamazlarmı öğrencilikten :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 12:16 pm | |
| | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 3:11 pm | |
| Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetimi Dairesi Başkanı olmak istiyorum. biliyorum çok rütbem olacak ama altından kalkabilirim tabi mümkün değilse sorun yok | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 3:21 pm | |
| Malesef Profesörken Bakanlık çalışanı olamazsın.. ;) | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 3:23 pm | |
| | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 3:26 pm | |
| | |
|
| |
Boyd Holbrook Muggle
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Sessiz Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 10:42 pm | |
| Sihirli Yaratıkların Düzenlenmesi Ve Denetimi Dairesi Başkanı
| |
|
| |
Rachel Summer Bilson Muggle
Mesaj Sayısı : 501 Yaş : 31 Nerden? : Los Angeles Rp Sevgilim : ♥Adam Seth Armstrong♥ Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : KéDî PéNÇéSî Kan Saflığı : Safkan! En Belirgin Özelliği : Sert Çıkışları Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları Perş. Tem. 24, 2008 11:25 pm | |
| | |
|
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları C.tesi Tem. 26, 2008 4:02 pm | |
| Uluslararası Sihirsel Ticaret Standartları Kurulu Çalışanı Rp : Rodolp o günde geç kalkmıştı . Erken kalkmaya artık alışması gerektiğini bildiği halde beynine ve ruhuna laf anlatamamıştı heralde . Sonra hazırlandı , en sevdiği ağır kokulardan sürdü ve dışarı çıktı . Artık bakanlıkta çalışacaktı nede olsa . Ticaretten anladığını herkes çok iyi biliyordu Rodolp'un , belkide bu yüzden oturduğu mekanlarda sevilmemişti . Hep zekası yüzünden kötülenmişti . Ama aldırış etmemesi de garipti . Bakanlığa gelmişti , nefes alıp içeri girdi . Ve kartını gösterip dairesine çıkmaya koyulmuştu . Dairesinde biri daha vardı , selam vermeden boş bulduğu masaya kendini atmıştı . Hala uykusu var gibiydi . Daha sonra bir ıçak girmişti içeri , haber uçalarındandı . Rodolp hemen yakalayıp açmıştı . İçinde ; " Mr . Scaired bakanlıkta çalışmaya başladığınız şu saatten itibaren ; sabah 9 akşam 11 çalışma saatlerimizdir . Bunlara uymanız dileğiyle , Sihirli günler ." yazıyordu mesajda . Rodolp'da hayırlı işler demelerini beklemişti . Saatine baktı saat neredeyse öğlene gelmişti . Haklılardı da bir yandan ... Sessiz bir günün ardından saat akşam 11 e vurduğunda , Rodolp hazırlanıp çıkmıştı . Bugün akşam yapıcak işleri de olduğunu hatırlamıştı .... | |
|
| |
| Konu: Geri: Bakanlık Çalışanı Alımları C.tesi Tem. 26, 2008 5:12 pm | |
| | |
|
| |
| Bakanlık Çalışanı Alımları | |
|