| Avukatlık yap | |
|
+11Paul Walker Cho Weasley Sirius Black Lord Voldemort Boyd Holbrook William Ravenous Claire Weasley Remus Umit Lupin Ignotus Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Tonks Walker 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Çarş. Tem. 23, 2008 3:12 pm | |
| Ya hakim bey, bu kadın eşinin çorbayı tuzlu sevdiğini biliyor. Bunu bile bile az tuzlu çorbayı eşine veriyor. Adam da haklı tabi az tuzlu çorba yemenin ne demek olduğunu göstermiş ona. Oğlanın biri ailesi kızlarını vermedi diye kızı kaçırıyor... | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Çarş. Tem. 23, 2008 6:04 pm | |
| Hakim bey çok sevmiş kaçırmış deliler gibi aşıkmış ona hatta o kadar çok seviyomuşki onu önce kız reddetmiş ama oğlan direnmiş sonra kızda hoşlandığını farketmiş ama oğlan harbiden çok aşıkmış her gece onu düşünüp ağlarmış affedin be hakim bey
Şimdi hayvanın teki en yakın arkisini üzmüş bunu nasıl savunursun | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Perş. Tem. 24, 2008 1:22 pm | |
| Hakim bey bu çocukla , arkadaşı arasındadır sen niye dalıon ki? xD Kediyi kovalayan fareyi savun bakalm | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Perş. Tem. 24, 2008 6:36 pm | |
| Hakim bey delidir ne yapsa yeridir xD
Pişmiş aşa su katan aşçıyı savun
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 3:30 pm | |
| Hakim bey Aşçılık ehliyetini sürücü kursundan aldı ondan böyle bu x) Vadideki zambağı koparan eşşeği savun ;) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 4:42 pm | |
| Hakim bey bu arkadaş daniel sevdasıyla delirmiş kafayı yemiş bırakın bu hapse girmesin bakırköy'ün kapıları orada açık bunu bekler | |
|
| |
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 5:10 pm | |
| Hakim bey ben avukatlıktan para kazanıyorum tamam da savunacak konu yokken ben nasıl savunayım!!!!!???(ayrıca hakaret etmeyi kes Ignotus!) çok süratli araba kullanırken bir yayayı ezmiş kişiyi savun | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 5:24 pm | |
| Hakim bey.. Bu adamı derhal içeri tıkın! Adam hız sınırını aşmış,yaya ezmiş.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 5:26 pm | |
| Hakim bey Çıktırıp gidin bence xD karışmayın her şeye Pati Savuncak bişiler yazarsan ii olr (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 5:39 pm | |
| Ben yazarım ;) Çimlere basmayınız yazdığı halde sorumsuzun(başka bir şey derdim ama neyse) biri gelip çimlere basmış... | |
|
| |
Boyd Holbrook Muggle
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Sessiz Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 6:54 pm | |
| Adamın(ya da kadının) evine giden yolda tadilat var Hakim Bey, her yer çukur dolu. Bu kişide mecburen içi yana yana çimlere basarak evine geçmiş. Kırmızı ışıkta geçen birini savun!.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 8:07 pm | |
| Adam renk körü hakim bey . Siz buna ehliyet vereni suçlamalısınız . Kediyi tutup sokak lambasına fırlatan bir hayvan katilini Savun .. ( niye savunulcaksa Her şey para değil x) ) | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 8:17 pm | |
| Hakim bey Fakirlik ve gösteriş meraklılığı , Çocuğunu aç olduğu için kesiyor . Lahmacunu ise Gösteriş meraklısı olduğu için yapıyor . Arkadaş çevresine şu sözleri söylemiş hatta ; " Bak nurten dün lahmacun yaptık bizim taş ocakta " xD Yalan söylemediği halde bir çocuğa yalan söyledin diyen birini savun . ( çok mu kolay oldu la bu xS ) | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 8:47 pm | |
| Suçları olmasaydı öldürmezdi hiçbirini. Bakalım ne yaptılarda delirttiler adamı xD
Gözlerinde parıltı olmayan hatta ve hatta yüreği çarpmayan zavallıyı savun | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Tem. 25, 2008 9:55 pm | |
| | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap C.tesi Tem. 26, 2008 4:33 am | |
| Tamamen bıçak yiyen suçludur.. (Ölüm Yiyenlerden sonra Bıçak Yiyenler,Ayvayı Yiyenler ) Beni savun (kopya çekmiştim..) | |
|
| |
| Konu: Geri: Avukatlık yap C.tesi Tem. 26, 2008 9:37 am | |
| Gençtir yapar Hakim bey
Elektrik kçıran webcamine dokunan ve isteyerek sağ eli aracılığıyla çarpılan beni savun(elim ıslak) | |
|
| |
| Konu: Geri: Avukatlık yap C.tesi Tem. 26, 2008 2:39 pm | |
| Hakim bey kız yeni bir kızla tanıştı internetten kendini gösterecekti.Camı düzeltmek için deydi ama ... :'(
Adam öldüren beni savun . | |
|
| |
| Konu: Geri: Avukatlık yap C.tesi Tem. 26, 2008 2:54 pm | |
| B*ktur kokar huydur çeker hakim bey . Bunun sülalesi böyle öldürmeye meyilli . Sürpriz yapıcam diye hediye paketinin içine yumruk atan palyanco koyan daha sonrada denemek için annesine veren çocuğu savun | |
|
| |
| Avukatlık yap | |
|