| Avukatlık yap | |
|
+11Paul Walker Cho Weasley Sirius Black Lord Voldemort Boyd Holbrook William Ravenous Claire Weasley Remus Umit Lupin Ignotus Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Tonks Walker 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap C.tesi Tem. 26, 2008 4:13 pm | |
| Artık canına tak etmiştir hakim bey . Film onun etrafında dönüp duruyor . Ben olsam bende öldürürüm Remus Lupini ısıran Fenrir Grayback'i savun . | |
|
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap C.tesi Tem. 26, 2008 5:03 pm | |
| Canı istemiş ısırmış nasıl olsa kurt adam sağı solu belli olmaz bunların
abisini boğazlayan beni savunun(daha boğazlamadım ama bir daha kavga edrsek yapabilirim) | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| |
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap C.tesi Tem. 26, 2008 6:17 pm | |
| Zaten adam geberdi hakim bey bide siz vurmayın . Görsel efekt uğruna adamı 21 metreye fırlatıp aşaı düşerken tutamayan ekibi savun | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap C.tesi Tem. 26, 2008 7:54 pm | |
| Yanlışlıkla Olmuştur Hakim Bey .
Birine Bile Bile Avada Kedavra Yapıp Sonra Yapmadım Diyen Birini Savun | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Ağus. 22, 2008 3:46 pm | |
| Hakim bey adamın savunulacak bir yeri kalmadı. En son aldığımız bilgilere göre bu eylemine hastahanede de devam etmiş. Adam mort
Yanında telefonla tık tık tık tık mesaj yazan arkadaşını boğan şeker mi şeker tatlı kızı savun. x) | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Ağus. 22, 2008 3:52 pm | |
| [Anaağğmm kıurtarın benii...] O kızcağazın hiçbir suçu yoktur bence, Ece'ye mesaj atıyordur...[Ece ölüm sebebim olacan yaktın beni..] Attığı mesajlar yüzünden arkadaşının ölümüne sebebiyet veren Ece'yi savun! | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Cuma Ağus. 22, 2008 4:02 pm | |
| Biiir kendini değil beni savunacaaan ikiiiiii ben Ece'yi niye savunuyum ya yaktım ikinizide üççççççççç hah şimdi beni savun bakalım... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Paz Eyl. 07, 2008 2:15 pm | |
| 3 kere okudum sonunda anladım. Bi kere diğer komşuların suçu yok onun için savunulamazlar ama çocuğu sobaya oturtan kadını savunayım.
Hakim Bey bu çocuk insan değil, evi sel götüyordu, çocuk boğulmasın diye yüksek bi yere koyayım dedi ve ilk önüne gelen şeyin üstüne oturtturdu çocuğu. Kadıncağız nerden bilsin soba olduğunu...
Bir adam bakkala gitmiş, coca cola almış. Kola soğukmuş onun için hasta olmuş. Bunun üstüne ayrıntılı bir araştırma yapan adam içtiği kolanın amerikalı bir şirketin ürettiğini anlar ve bunun üzerine abd başkanına suikast düzenler. Buyur savun bakalım xD
| |
|
| |
Helmut Waldemar Sterawski Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 48 Nerden? : Bilen kimse yaşamıyor... Rp Sevgilim : Lizzie Katherina Andie Savaş Tarafım : Varşova Paktı :D Yok Greenpeace...Sorulur mu? Yaşım(Rp\'de) : 36 Asam : Ölümlerin Sesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Soğukkanlı, sinsi, kurnaz ve riyakar... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 08/08/08
| |
| |
Jane Tina Whteld Muggle
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 30 Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Zekanın Ritmi Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : çatalağızlık Kayıt tarihi : 07/09/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: Avukatlık yap Paz Eyl. 07, 2008 9:30 pm | |
| Ya hakim bey ne yapmasını bekliyordunuz adamın parası kalmış.Hayır meblada az değil.Ben olsam çapanla saldırırdımki o kadar sakinimdir... adamın biri intihar etmeye kalkmış tam vazgeçmiş karısı bu sefer onu iktirmiş adam ölmüş kadını savun:D | |
|
| |
| |
| |
| Avukatlık yap | |
|