| 1. Dava | |
|
+4Lord Voldemort Rodolphus Bilson Berilac Hardbottle Paul Walker 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 11:43 am | |
| İDDİANAME Şikayetçi:Ignotus Walker Samara Queen Simpson
Şikayet Edilenler:Lord Voldemort Rodolphus Bilson Berilac Hardbottle
Üstte belirtilen üç üye hakkında bu yazının aşağı bölümünde genel suçlama ve ayrı ayrı işledikelri suçlar belirtilecektir.
Genel Suçlama: Yukarıda belirtilen üçlü sitede bazı baskınlar gerçekleştirmiş olup [ Lord Voldemort(4),Rodolphus Bilson(2),Berilac Hardbottle(1) ] bu baskınlar sitenin önemli yerlerinide kapsamıştır.Ayrıca bu baskınlar hiçbir rp anlayışına uygun olmayıp yönetimden habersiz,anlaşmasız ve seherbaz desteksiz bu baskınlar gerçekleştirilmiştir.Yani bu site planlaması dışında aykırı bir baskındır.Bunun yanında son baskın olan Çatlakkazan baskınında Sirius Black'in mağdur duruma düşmesi(ki kendisi öğrenci dokunulmazlığına sahiptir.Orada bir rp düzenlemesi yapılmalıydı.Genel anlamdaki diğer suçlamalar ise tahrik etme,sohbete dayalı forum kirliliği ve yalan ifadeler kullanmaktır.
Özel Suçlamalar:
1)Lord Voldemort:
Sitede hakarete tahrik,adminlerin belirlemiş olduğu ölüm yok kuralını çiğneme(her ne kadar adminler düzeltmiş olsa da suçtur bir kez işlenmiştir.),adminlere büyük punto ile saygısızlık,siteye müdaheleye göz yumma,boş yere tartışma çıkarma,anlaşmalı olmamasına rağmen etnik olmayan bir biçimde baskınlar düzenleme,adminlerin uyarılarına rağmen 4 satır kuralına yanaşmama ve Dm'siz beş dakika savaşına katılmaktan suçlanmaktadır.Aberforth Dumbledore'u öldürmöe girişimi(öldürme kuralı yok ve öldün diye yazı yayınlamış) ayrıca aynı düelloda dört satırı geçmeyen mesaj içeriği vardır.Ayrıca Animagus,Zihinbendar gibi özel yetenek belirlemelerinde admin kararına karşı çıkarak adminlerin bağlayıcılığına karşı gelmiştir.Adminlerin sözüne itaat etmemiş aykırı davranışta bulunarak suç işlemiştir.
2)Rodolphus Bilson: Kural dışı baskınlara destek vermek,bir öğrenciyi öldürmek(öldürmeme kuralı geçerli her ne akdar adminlerimiz düzeltse de kural çiğnendi),site hakkında hakaret,,sitede forumlarda sohbet ve hakaret biçiminde forum kirliliği yaratma,bizzat kendi akrabasına Remus Umit Lupin'e "Bu site bebe kaynıyor,arada bir girerim umrumda olmaz,hesabıma sen bak..." sözleriyle hakaret etme ve ayrıca site adminlerinin işine müdahele etmeye çalışmaktan,Dm'siz beş dakika savaşına katılmaktan suçlanmaktadır.Özel yetenek belirleme yrini sohbet alanına çevirmeye çalışmak
Not:Yukarıda belirtilen Rodolphus Bilson'un sözü bizzat Remus Umit Lupin'in kendisinden alınmadır.Gerçekliği ona bağlıdır.
3)Berilac Hardbottle:
Siteye dışarıdan müdehele edilmesine gönüllü veya gönülsüz destek olma,Keira K. Walker'a rp partneri arama bölümünde sen paulüne koş diye aşağılama nitelikli bir itemde bulunmaktan,forum kirliliği yaratmaktan,siteye sadece karanlık tarafın kazanması için X şahsının emirlerine uyma,alaycı ve kaba konuşma,etnik olmayan baskınlara destek verme,etnik olmayan bir şekilde bir öğrenciye saldırmak,yasak olmasına rağmen bir üyeyi öldürme girişimi,DM'siz beş dakika savaşına katılmaktan suçlanıyor.
Ceza İstemleri:
Lord Voldemort: Site müdehelesine göz yummak,adminlerin kurallarına karşı gelmek ve etnik olmayan davranışlardan 4 günlük ban veya kalıcı ban
Rodolphus Bilson:
Suçların en büyüğü olan siteye hakaret,sohbet ile forum kirliliği nedeniyle 3 gün ban veya kalıcı ban
Berilac Hardbottle:
Suçların en büyüklerinden site müdahelesine doğrudan katılmak ve admini aşağılamak nedeniyle 1 Ban Uyarısı,1 Hafta Ban veya Kalıcı Ban
Daha Önceden Verilmiş Uyarılar:
Rodolphus Bilson:İmzasında küfür içeriği nedeniyle uyarı almıştır.Türkçe kulübünde belirtilen toplam iki uyarısı vardır.
Kişisel İstemler
Ignotus Walker:Yukarıda adı geçen üç üyenin etnik olmayan aykırı davranışlardan tamamının "kalıcı banlanması" veya sitenin bazı özelliklerinden "kalıcı men" edilmeleri
Samara Queen Simpson:Rp dükkanına gelen zararlardan ötürü ayrıca bu üç üyenin site huzurunu bozmaya yönelik davranışlarından ötürü kalıcı banlanması yada yukarıdaki istemlerin uygulanması
Sonuç: Yukarıda adı geçen üyeler huzuru bozmaktan,istikrar karşıtı hareketler yapmaktan ve etnik kuralları çiğnemekten suçlanmaktadırlar.Adminlerimiz tarafından gereğinin yapılması,hem sitede huzur ve istikrarın korunması için büyük bir adım hem de sitedeki üyelere adminlerimizin site içindeki güç dengeleri kanıtlamak adınada büyük bir hamledir.Son günlerde sitemizdeki aktifliğin azalmasının sebebi yukarıda satır aralarında anlatılmıştır.Gereğinin siz sayın adminlerimiz tarafından yapılmasını arz ederiz.
Ignotus Walker(Yasal Yaptırım Dairesi Başkanı) Samara Queen Simpson(Çay Dükkanı Sahibi)
Not : Başlığı şimdilik kilitliyorum . Saat 13:00 ' da mahkeme başlayacak . Mahkemede hakaret , kötü söz istemiyorum . Sadece iddialara cevap verin veya iddialarda bulunun . Adminler sonunda karar verecek kişilerdir . İlgisiz şahıslar mesaj yazmasın , uyarı alırlar ... | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 12:56 pm | |
| Kilidi açıyorum , adı geçen şahıslar 54 dakika içinde savunmalarını yassınlar ... | |
|
| |
Berilac Hardbottle Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi Çalışanı
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:00 pm | |
| K. Walker'a söledigim söz şaka amaçlıdır ve hiç bi admine kötü bi söz sölemedım sadece şaka amaçlı bisey söledım bundan önce bisey söledımse gösterınız ve ayrıca X şahızlı kişinin isteyiğle gelmedım kendım isteyimle geldim. | |
|
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:05 pm | |
| Kural dışı baskınlara destek vermek,bir öğrenciyi öldürmek(öldürmeme kuralı geçerli her ne akdar adminlerimiz düzeltse de kural çiğnendi),site hakkında hakaret,,sitede forumlarda sohbet ve hakaret biçiminde forum kirliliği yaratma,bizzat kendi akrabasına Remus Umit Lupin'e "Bu site bebe kaynıyor,arada bir girerim umrumda olmaz,hesabıma sen bak..." sözleriyle hakaret etme ve ayrıca site adminlerinin işine müdahele etmeye çalışmaktan,Dm'siz beş dakika savaşına katılmaktan suçlanmaktadır.Özel yetenek belirleme yrini sohbet alanına çevirmeye çalışmak. Suçlamaya bunlar yazılmış . Öğrenciyi öldürmek ! ( yalan ) : Öğrenciye " Crucio ve Rictusempra " büyülerini yaptım . Kural dışı baskın ! : Göreceli bir kavram , bana göre kural dışı değil . Site hakkında hakaret : İspatlanmadığı sürece yalan . sitede forumlarda sohbet ve hakaret biçiminde forum kirliliği yaratma : Evet bir kaç kere oldu . Fakat isteyerek değil . bizzat kendi akrabasına Remus Umit Lupin'e "Bu site bebe kaynıyor,arada bir girerim umrumda olmaz,hesabıma sen bak..." sözleriyle hakaret etme ve ayrıca site adminlerinin işine müdahele etmeye çalışmaktan : Baştan sona Yalandır . Remus'da zaten benim şifrem , ben ona hakaret edicek kadar enayi değilim . Dm'siz beş dakika savaşına katılmaktan suçlanmaktadır. : Doğru . Özel yetenek belirleme yrini sohbet alanına çevirmeye çalışmak. : Bunu yapanlar sadece burada suçlananlar değil , site içinde yönetici olarak adlandırılan bazı şahıslarda aynı şeyi yapmaktadırlar . Biliyorum adalet yerini burda bulmayacak ama ben belki içinizden birileri gerçekten mahkemeden anlıyordur diye savunmamı yazdım . Açıkça söylüyorum , taraf tutan adminler bulunuyor . Sadece " Bonnie " dışında. | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:08 pm | |
| | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:16 pm | |
| Bana tanınan hakları kullanıyorum
Lord Voldemort:Site içindeki düzeni bozanlara tamamen destek vermiştir.Ayrıca kabul ettiği suçlamaların dışında sadece gösterilmesini istediği yerleri belirtmiştir.Gereken yerler sitenin satır aralarında mevcuttur.
Rodolphus Bilson:Bu kişi zaten kendi kişiliğini msn ortamında etmiş bulunduğu küfürlerle göstermiştir.Sırf bu şikayette bulunduğum için msnde rencide edildim.Ayrıca bu olaylar burda gerçekleşirken Bonny yoktu . Bence sen adminleri kendine çekmek ve aralarında tartışma çıkarmak istiyorsun . Bonny yeni geldiği için hiçbirşeyin farkında değildir . O yüzden sana iyi gelmiştir muhtemelen . Bu da senin iddianamedeki suçlarına uygundur.Bunun dışında da şuan Rodolphus Bilson diye biri yoktur.Bu hesabı kullananda Remus Ümit Lupin'dir Lord Vodlemort'un ikinci karakterinin banlandığını düşünürsek bu da aynı suçtur.
Berilac Hardbottle:Kendileri bizzat site müdahelesine katılmıştır.Ancak Z.A.Y'a geçtiği zaman siteye yapılacak yöndeki müdaheleleri suya düşürmüştür.Ancak site içerisindeki yapmış bulunduğu davranışlar kesindir.Bunun dışında 86 mesaja sahipken bu 86 mesajın 21 adedi rp mesajıdır ve 21 aded mesajdan bir kısmı kurallara uygun değildir.Ancak şuan bu üyenin mesaj sayısı arttığı için kesin bir istatistik veremeyeceğim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:18 pm | |
| - Ignotus Walker demiş ki:
- Bana tanınan hakları kullanıyorum
Lord Voldemort:Site içindeki düzeni bozanlara tamamen destek vermiştir.Ayrıca kabul ettiği suçlamaların dışında sadece gösterilmesini istediği yerleri belirtmiştir.Gereken yerler sitenin satır aralarında mevcuttur.
Rodolphus Bilson:Bu kişi zaten kendi kişiliğini msn ortamında etmiş bulunduğu küfürlerle göstermiştir.Sırf bu şikayette bulunduğum için msnde rencide edildim.Ayrıca bu olaylar burda gerçekleşirken Bonny yoktu . Bence sen adminleri kendine çekmek ve aralarında tartışma çıkarmak istiyorsun . Bonny yeni geldiği için hiçbirşeyin farkında değildir . O yüzden sana iyi gelmiştir muhtemelen . Bu da senin iddianamedeki suçlarına uygundur.Bunun dışında da şuan Rodolphus Bilson diye biri yoktur.Bu hesabı kullananda Remus Ümit Lupin'dir Lord Vodlemort'un ikinci karakterinin banlandığını düşünürsek bu da aynı suçtur.
Berilac Hardbottle:Kendileri bizzat site müdahelesine katılmıştır.Ancak Z.A.Y'a geçtiği zaman siteye yapılacak yöndeki müdaheleleri suya düşürmüştür.Ancak site içerisindeki yapmış bulunduğu davranışlar kesindir.Bunun dışında 86 mesaja sahipken bu 86 mesajın 21 adedi rp mesajıdır ve 21 aded mesajdan bir kısmı kurallara uygun değildir.Ancak şuan bu üyenin mesaj sayısı arttığı için kesin bir istatistik veremeyeceğim gösterilmesini istediğim yerleri gösterdiysem gerçekleri ortaya dök hadi Ignotus ;) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:19 pm | |
| Sana sadece gülüyorum zavallı . Msnde olan şeyleri de buraya taşıma ! | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:20 pm | |
| "Ancak Z.A.Y'a geçtiği zaman siteye yapılacak yöndeki müdaheleleri suya düşürmüştür. " HADİ TARAF TUTMUYORUZ DESENİZE ! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:21 pm | |
| Karar sizin bisey demiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:21 pm | |
| - Rodolphus Bilson demiş ki:
- "Ancak Z.A.Y'a geçtiği zaman siteye yapılacak yöndeki müdaheleleri suya düşürmüştür. "
HADİ TARAF TUTMUYORUZ DESENİZE ! +1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:23 pm | |
- Sana sadece gülüyorum zavallı . Msnde olan şeyleri de buraya taşıma !
Hakaret nicelikli kelimeler kullanma , flood yapma , büyük harfle yazma , ayrıca burası bir mahkeme! Sataşma yeri değil! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:23 pm | |
- Sana sadece gülüyorum zavallı . Msnde olan şeyleri de buraya taşıma !
Sayın Bilson lütfen ahlak sınırlarını aşmayın Paul'un belirttiği gibi gereken herşey delil olarak sunulmuştur Lord Voldemort size gelince zaten adminlerimiz olayları izlemişlerdir.Herhalde devasa boyutlardaki mesajları buraya taşımamı beklemiyosunuz.Ancak en basit örnekle özel yeteneklerde Jennifer nickli admine karşı geldiğinizi belirten bir mesaj ayrıca forumun diğer yerlerinde adminlere karşı gelen mesajlarınız zaten mevcuttur ve bunlarıda ilgili adminler görmüşlerdir. Berilac Hardbottle ise zaten en büyük suçunu engellemiştir.Ancak yapmış olduğu eylemlerden şuan hala yargılanmaktadır.Ayrıca son kez söylüyorum ahlak sınırlarını aşmayınız | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:25 pm | |
| Sadece gülüyorum ... Yalanlarla dolu mahkeme aynı ülkemizdeki gibi . Hadi asın bizleri xD | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:25 pm | |
| Benmi ahlak sınırlıarını acıyorum :D güldürme ilk önce bana denilenlere bakın. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:26 pm | |
| Sen ZaY'sın olm . Artık tarafsızız diyemezler zaten . | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:27 pm | |
| Zay olmakla hersey bitmiyor rodolp. | |
|
| |
| Adminler sizi uyardılar hakaret düzeyine geçmeyiniz.Suçlamalar kesindir burası tartışma yeri değil başka savunmanız yoksa adminleri bekleyelim.Ayrıca lütfen bay hardbottle o size söylenmiş bir şey değil
Bay Bilson ülkemizdeki yargıyı eleştirmeklede şuan bu sitede bir suç daha işlediniz üye olurken açıkça kabul ettiğiniz anlaşmada bu belirtilir. | |
|
| |
| | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:28 pm | |
- Sen ZaY'sın olm . Artık tarafsızız diyemezler zaten .
ÜÇÜNCÜ(SON) uyarını aldın cezalandırılacaksın.
Saygılarla.Türkçe Kulübü...
Buraya yazmamam gerektiğini biliyotrum ama görevimi yapıyorum tıpkı sizin gibi. Siz ben bişey yazmamışım gibi devam edin lütfen.Kusura bakmayın... | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:28 pm | |
| Ay ay ay xD Ülke sorunlarını tartışmayalım diyorsun . Tamam baş savcım . Ayrıca Beril'cim emin ol " ZAY" olunca her şey bitiyor. | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:30 pm | |
| Daha fazla konuşmanız gereksiz. Sadece savunmanızı yapın ve sonucu bekleyin. Ayrıca Lord şunu da söyleyeyim : yaptığın haksızlıkları ve terbiye dışı davranışları düşünürsek , özür dilemen gayet normal. | |
|
| |
| Tmm hersey bitiyorrsa banlasınlar ben burdayım bakalım hersey bitiyomumus. | |
|
| |
| Voldemort kullandığınız ifadeler sataşmaya yöneliktir.Adminlerimiz sataşma yok dediler şimdi savunmanız yoksa düzgün bir şekilde adminlerin kararını bekleyelim.Rodolphus çok ileri gidiyorsunuz | |
|
| |
| 1. Dava | |
|