| 1. Dava | |
|
+4Lord Voldemort Rodolphus Bilson Berilac Hardbottle Paul Walker 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:31 pm | |
| Bu konuda biraz müdahale ediyorum çünkü yanlış anlaşılma var . İgnotus Berillac'ın ZAY'e geçmesi olayanı pek iyi anlatamadı . Ben anlatayım . BerillacZAY'e geçerek iddianamede yer alan o X kişisinin amacından gitmediğini kanıtlamıştır . Bunun ZAY'e geçti diye suçsuz oldu , taraf tutuluyor gibi anlaşılmasını istemiyorum . Tekrar sözylüyorum Berillac ZAY'a geçerek ordaki o iddiayı çürütmüştür ... | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:31 pm | |
| Pardon ama Lord ya da Rololphus kendinizi ne sanıyorsunuz ? Sitenin kurallarına karşı gelmek bu kadar kolay mı? İnsanlar buraya emek sarf ediyor ve siz gözünüzü kırpmadan bunları yok sayabiliyorsunuz.. Eğer kurallar biri çiğnediğinde geçersiz olsaydı, onları koymazdık... | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:32 pm | |
| - Jennifer Love Dearborn demiş ki:
- Daha fazla konuşmanız gereksiz. Sadece savunmanızı yapın ve sonucu bekleyin.
Ayrıca Lord şunu da söyleyeyim : yaptığın haksızlıkları ve terbiye dışı davranışları düşünürsek , özür dilemen gayet normal. Ya Allahım insan bir mehkemede bu kadar değişebilir mi of orda affettikten sonra ne yazıyor şimdi ne yazıyor Ya Admin olmak herşey bitmiyor diye boşuna demiyorlar .. Birde Berilac sen hem Za y sın hemde Jenifer sevgfilin takma kafana | |
|
| |
Berilac Hardbottle Sihrin Uygunsuz Kullanımı Dairesi Çalışanı
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (100/100)
| Anlamıyosunuz galiba o kişi için gelmedım siteye kaç yıldır bu işi yapıyorum kimse için yapmadım ! | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Ben bunu en başta açıkladım ama arkadaşlar farkedemediler Bay Walker evet arkadaşlar lütfen düzgün savunmanız varsa yapın burada görevimizi yapalım.Ayrıca Berillac o iddiayı zaten çürüttün lazın gıvgıvına çevirmeye gerek yok
En son Ignotus Walker tarafından Paz Ağus. 03, 2008 1:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Berilac Z.A.Y.' a geçerek ban yemekten kurtulmuştur . Ama her nedense beni Z.A.Y. kabul etmedin hakim . Nedenini sorcam buda sorun olcak , neyse size iyi görevler . | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:33 pm | |
| - Berilac Hardbottle demiş ki:
- Tmm hersey bitiyorrsa banlasınlar ben burdayım bakalım hersey bitiyomumus.
cezadan sonraki ilk uyarını aldın.
Aslanım senin yaptığına LAMER (NOOB) tehditi denir msn den resim çalmaya benzemez bu işler...
Saygılarla Trükçe Kulübü... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 215 Yaş : 33 Nerden? : Bende bilmiyom :D Rp Sevgilim : Jennifer Love Dearborn--Sensiz oLmuyor :D Savaş Tarafım : ZaY Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : ...:::Karanlığın Yalnızlığı:::... Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Acımasız Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 27/07/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:34 pm | |
| Rodolp bak anlamıyosun tamam banlasınlar bisey demiyorum ben burdayım. | |
|
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:35 pm | |
| Hepimiz burdayız Berilac'cım . Sana karşı bir şey söylemiyorum . Laflarımı iyi oku ve ona göre yargıla . Sana saygım var , her ne kadar arkamızdan iş çevirsende ... | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:36 pm | |
| Ya ben ne zaman arkanızdan çevirdim giderken söledim zaya geciyorum. | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:37 pm | |
| Arkadaşlar birbirinize değil bana savunmalarınızı yönelteceksiniz.Şimdi kendini savunmak isteyen son savunmalarını sunsun yada adminlerin kararını bekleyin | |
|
| |
Jennifer Love Dearborn Biçim Değiştirme Profesörü/Slytherin Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 728 Yaş : 31 Nerden? : California xP Rp Sevgilim : ARIYORUM xD Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~Karanlığın Gücü~ Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : İnatçı | Çılgın | Duygusal(bensel xP) | Haa bi de alınganım bee | Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 06/06/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 1:47 pm | |
| Ayrıca Lord şunu da eklemeliyim ki Lord hala saygısızlık yapmamayı öğrenemedi. Sen ayaklarıma kapanarak özür dilediğinde , sınırdaydın. Zor affettim seni. Daha geçen gün "niye bana kızıyorsun o zaman" gibi bir mesaj atmıştın. Bundan da açıkça görülüyor ki , ben (senin az önce dediğin gibi) PM'de farklı , mahkemede farklı konuşmuyorum! | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: 1. Dava Paz Ağus. 03, 2008 2:00 pm | |
| Öncelikle bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum . Burada RP yapıyoruz . Yani yazı yazarak oyun oynuyoruz . Canlandırdığımız karakterler hayal ürünü . Yani ben bir admin olarak site kurallarını ihlal etme gibi bir suçlama varken bu ÖY suçludur , bu ZAY suçsuzdur gibi bir ayrım yapmam . O sadece RP'lerim içinde olabilir belki . Bu ise hayal değil gerçek . Şimdi savunmaların hiçbirini yeterli bulmadım . Tabii iddiada pek iyi değil . Delilli iddia olsa daha iyi olurdu , bu boşluklar yaşanmazdı . Bir daha bir suçlamada bulunurken kanıtta sunun lütfen . Şimdi karara geleyim . İddiada geçen BAZI suçları bizzat ben şahit oldum , gerekli uyarılarıda yaptım . Lord Voldemort'un hatta bu sebepten iki BAN uyarısı var . Bunlar adminlere karşı gelmek , site kurallarını hiçe saymak ve dünde mahkemede söyleyeceğimi belirttim ciddiyetsizlik . Ben BANlanaksınız biraz davranışlarınızı düzeltin diyorum , Rodolphus ve Lord geyikte hala dalga geçiyorlar . Ayrıca siteye şöyle bakınca görebileceğiniz gibi bu iki kişi adminlere açık ve desteksiz suçlamalarda bulunuyorlar . Örenk duyurular bölümü . Neymiş hayal ürünü bir ZAY'i savunmaktaymışım . Sizden önce niye yoktu böyle bişey ? Savunsaydım o zamanda savunurdum ? Rodolphus hakkında başka bişey daha belirtmek istiyorum . Bana Rumus adlı hesabından üyeliğini bir akrabasına devrettiğini söylemişti . Ama görüyorum ki aynı kişiler bunlar . Bu da bir suçtur . Berillaç hakkında diğer mesajımda söylediklerimin yanında bir şey daha söylemek istiyorum . RP partneri bölümünde o cümleyi hakaret amaçlı söylediğini düşünmüyorum , bence de sacunmasında dediği gibi şakaydı . Sonuç : Lord Voldemor ve Rodolphus'un , site kurallarına aykırı davranmak , adminleri takmamak ve hayali şeyler üzerine gerginlik çıkarmaktan dolayı kalıcı banlanmasına karar veriyorum . Berillac'ın ise , iddianemediki sadece site kurallarını ihlal etmek suçunu işlediğini işlediğini düşünüyor ve söylüyorum . Bu nedenle BİR Ban uyarısı almasına karar veriyorum ... | |
|
| |
| 1. Dava | |
|