| Sormak İstedikleriniz | |
|
+26Albus Dearborn Helmut Waldemar Sterawski Victor Krum Rachel Summer Bilson William Ravenous Remus Umit Lupin Jennifer Love Dearborn Finrod Voldemort Jessica Ann Simpson Paris Hilton Drake Bell Emma Binns Rupert Voldemort Sean F. Walker Bonnie Kathleen Weasley Mabelle Nerissa Radcliffe Ignotus Walker Ronald Walker Tom Jack Malfoy Ceza Walker Jack Sparrow Fleur Delacour Hermione Granger Keira K. Walker Angelina Jolie Paul Walker 30 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Paz Ağus. 24, 2008 2:22 pm | |
| | |
|
| |
Jessica Malfoy Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : dikenli defne ve anka teleği Asa Kan Saflığı : SafKan En Belirgin Özelliği : sadakat Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Ağus. 26, 2008 6:30 pm | |
| Hogwarts'ta binalar hangi özelliklere göre ayrılıyor biliyorum ama beauxbatons a seçildim ve binalar neye göre seçiliyo bilmiyorum anlatabilr misiniz | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Ağus. 26, 2008 7:06 pm | |
| Kitaplar bize bu konuda bilgi vermediği için ben kendi kafama göre belirliyorum ... | |
|
| |
Jessica Malfoy Beauxbatons/Phoenixfeather 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : dikenli defne ve anka teleği Asa Kan Saflığı : SafKan En Belirgin Özelliği : sadakat Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Ağus. 26, 2008 7:13 pm | |
| tmm | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Ağus. 26, 2008 9:20 pm | |
| - Paul Walker demiş ki:
- Kitaplar bize bu konuda bilgi vermediği için ben kendi kafama göre belirliyorum ...
xD kitaplar bize bu bilgiyi veriyor canımcım... Kişinin istediği yere götürür şapka onu... | |
|
| |
Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Ağus. 26, 2008 9:22 pm | |
| Ama Drumstrang ve Beuxbatonsda bilgi yok | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Ağus. 26, 2008 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Ağus. 26, 2008 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Helmut Waldemar Sterawski Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 48 Nerden? : Bilen kimse yaşamıyor... Rp Sevgilim : Lizzie Katherina Andie Savaş Tarafım : Varşova Paktı :D Yok Greenpeace...Sorulur mu? Yaşım(Rp\'de) : 36 Asam : Ölümlerin Sesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Soğukkanlı, sinsi, kurnaz ve riyakar... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Çarş. Ağus. 27, 2008 6:08 pm | |
| Benim Voldemort soyadını taşımam şart mı? | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Çarş. Ağus. 27, 2008 6:12 pm | |
| Bence değil.. Diğer türlü daha özgün olur hem.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Çarş. Ağus. 27, 2008 6:19 pm | |
| | |
|
| |
Thomas Helmut Waldemar 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 32 Nerden? : Sana ne? Rp Sevgilim : Aranıyor..! :D Savaş Tarafım : Death Eaters Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Bekleniyor! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinsi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (70/100)
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Çarş. Ağus. 27, 2008 6:22 pm | |
| Bence de,Lordum [&Babacım^^] | |
|
| |
Helmut Waldemar Sterawski Karanlık Lord
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 48 Nerden? : Bilen kimse yaşamıyor... Rp Sevgilim : Lizzie Katherina Andie Savaş Tarafım : Varşova Paktı :D Yok Greenpeace...Sorulur mu? Yaşım(Rp\'de) : 36 Asam : Ölümlerin Sesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Soğukkanlı, sinsi, kurnaz ve riyakar... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 08/08/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Çarş. Ağus. 27, 2008 6:23 pm | |
| O zaman değiştiriyorum ismimi. | |
|
| |
Drew Fuller 1. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 35 Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Ejderha kılı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Tüm büyüleri bilirim Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Eyl. 02, 2008 5:49 pm | |
| nickimi nasıl değiştiricem | |
|
| |
| Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz Salı Eyl. 02, 2008 8:56 pm | |
| Bana söyleceksin ben değiştireceğim ... | |
|
| |
| Sormak İstedikleriniz | |
|