Orlando Black Durmstrang/3.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ::Ejderha gülüşü:: Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : zekam Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Orlando Bloom Perş. Ağus. 28, 2008 1:48 pm | |
| Ad:Orlando Soyad:Bloom Bina: Okul: Kaçıncı sınıfı istiyorum neden?:rp me göre hangi sınıf olduğunu siz belirleyin RP : Orlando okulda gezerken.Karşısına en büyük düşmanı sean(rp) geldi.Orlando hemen asasını çıkarcakken sean asasını Orlando ya doğrultmuştu.Ve tam bi büyü yollicakken arkasından bi ses duydu.Bu bi anlık arkasına bakmasını Orlando çok iyi değerlendirdi.Ve hemen bi beden kilitleme büyüsüyle sean ı saf dışı bıraktı.Orlando Sean ın aklını çelen ses ne diye yere baktı.Orda sadece bi yılan duruyordu.Yılan sanki Orlando ya kendisini takip etmesini söylüyordu.Orlando yılana anladığını belirtmek için kafasını salladı ama sonra yılanın kafa sallamasını anlamicağını düşündü.Yılan o anda Orlando yu şaşırtan bir şey yaptı o da kafa salladı.Ve yerde sürünerek ilerlemeye başladı.Arkasından da Orlando onu takip etmeye başladı.Orlando ormana gelince yılanın durduğunu gördü.Ve o anda ormanda bir hışırtı duydu.Hemen sonra da hışırtının sebebi belli oldu karanlık lord oraya cisimlenmişti.Orlando hemen başını eğdi ve"Lordum burda sizi görmek ne büyük onur "dedi Orlando.Ama karanlık lord hemen konuşmadı.Biraz bekledi ve sadece Orlando nun duyabilceği bir fısıltıyla"Yardımına intiyacım var Orlando senden başka kimse yardım edemez.Seni böyle işlerde kullanmak istemezdim ama sen okuldaki en güçlü ö.y sin bu yüzden bunu sadece sen yapabilirsin"dedi.Orlando biraz düşündü.Lord kendisini kullanmak istiyorsa kesin önemli ve zor bi görev olmalıydı.Sonra lordabakıp"Ne görev verirseniz yapıcam lordum"dedi.O anda lordun yüzünde bir gülümseme belirdi.Ve yine sadece Orlando nun duyabilceği bi seste"sana güvene bilceğimi biliyordum Orlando.O zaman şimdi görevini söyliyim.Görevin sean denen öğrenciyi öldürmek."dedi.Orlando görevi duyunca bi anda şaştı kaldı.Sean la düşmandı ama onu öldürmek.Hiç düşünmemişti.Tabi başka şansı da yoktu.Çünkü lorda sö verdi.Bu olay okul hayatının sonuna yaklaştırıyordu onu.Ve Orlando sean ı bulmak için okula koştu.Orlando bi anda şaşırdı.Çünkü karşısında sean duruyordu.Orlando hiç düşünmeden asasını çekti.Ve"Avada kedavra"diye bağırdı.Sean hemen gözlerinde hayretle yere yığıldı.Orlando sean ı alıp bi dolaba soktu.Bu dolap sene sonuna kadar açılmazdı.Sene sonuna da zaten Orland mezun oluyodu.Sean ın bütün eşyalarını alıp yaktı Orlando.Yüzünde üzüntü ve mutluluk arası bir duyguyla ortak salonuna döndü. | |
|
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Orlando Bloom Perş. Ağus. 28, 2008 1:53 pm | |
| Out: Önce okul kayıtlarında kaydın kabul edilmeli,seçildiğin okuladan binana gitmelisin... | |
|
Orlando Black Durmstrang/3.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 131 Yaş : 34 Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ::Ejderha gülüşü:: Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : zekam Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/08/08
| Konu: Geri: Orlando Bloom Perş. Ağus. 28, 2008 2:08 pm | |
| anlamadım dumstrang a seçildim şimdi | |
|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Orlando Bloom Perş. Ağus. 28, 2008 2:10 pm | |
| | |
|