| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|
+35Yuri Gogarin Berilac Hardbottle Jennifer Love Dearborn Penelopé Evan Dearborn William Ravenous Mia Any Giovanna Gabriel Valéria Florian Claire Weasley Sirius Black Hermione Granger Melyssa Nelly Dearborn Tom Voldemort Ashley Tisdale Helen Beatrice Tyler Dayrnt Bill Rock Usher Raymond Emma Binns Fleur Delacour Ignotus Walker George Weasley Sean F. Walker James Voldemort Tonks Walker Ronald Walker Duncan Matthew James A. Ramona Melanie Lavigne Ashley Walker Ivy Alicia Demonio Keira K. Walker Victor Krum Mabelle Nerissa Radcliffe Christina Hanna Beth Paul Walker Ceza Walker Gülçin E. Walker 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Mayıs 09, 2008 6:39 pm | |
| senin yerine kardeşinle kavga ederim
benim için cezayla sago yu barıştırır mısın? | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Mayıs 10, 2008 4:43 pm | |
| asla onlarla alakam olmadığı için ugrasmam:D
tecavüze uğrayan bir kızın yerine eğer sen kızsan tecavüze uğrarmıydın onu kurtarmak için(çok mu ağır oldu ne yaws) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Mayıs 10, 2008 4:49 pm | |
| Hayır (tecavüz edene yardım bile ederdim şaka şaka)
Benim için çikolata yiyip ayran içermiydin(Bu biraz iğrenç oldu) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Mayıs 19, 2008 9:55 pm | |
| yoo içerdim yerdimde
benim yerime trafik cezamı,vergi cezamı,kefaletimi,ev masraflarımı,ev kiramı,hayat kadınlarına harcadığım parayı öder misin | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Salı Mayıs 20, 2008 10:55 am | |
| Öderim ama seni de bir güzel döverim xD
Benim için ders notlarımın hepsini 5 yapıp kankam olur musun? |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Salı Mayıs 20, 2008 3:53 pm | |
| Olurum(sen bna kızdın ama bak ben nasıl bir iyilik yaptım)
Eğer OKS öğrencisi olsaydın yani oks'ye hazırlansaydın veya hazırlanıyosan 8 Haziran'a kadar içki bira içki bira sigara gibi şeyleri hatta uyuşturucuyuda alıp seni geçmeme yardım eder miydin:D | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Salı Mayıs 20, 2008 3:54 pm | |
| Etmezdim... Sırf benim için eğer admin olsaydın sitedeki herkesi banlarmıydın? |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Salı Mayıs 20, 2008 6:31 pm | |
| hayır benle turan ustada köfte yermisin(parmaklarınla beraber) | |
|
| |
Duncan Matthew James Muggle
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 38 Nerden? : Londra - Liverpool Rp Sevgilim : Dulce Maria Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Anka'nın Alevi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (4/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Salı Mayıs 20, 2008 6:42 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 4:45 pm | |
| soru sormamışsın nese ben sorayım bu arada evet ben bu sayfadaysam her şeye hazır olun
kollarını jiletle keser misin? | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 5:00 pm | |
| Ruh halime bağlı :P Benim yerime yarınki fizik sınavına girer misin?.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 5:19 pm | |
| tabiki benim yerime bomba yer misin(bildiğimiz c4 patlayıcı ) | |
|
| |
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 5:55 pm | |
| asla...... benim için intihar edermisin? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 5:56 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 6:01 pm | |
| yerim:D ekmek arası kusmuk+tavada kusmuk+kusmuk suyu yer misin ve içer misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 6:03 pm | |
| en sevdiğim şey savaşta sevdiğinin önüne atlarmısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 6:16 pm | |
| elbette!
sonsuzluk kadar paraya sahip olmak için ıssız bir adaya düşermiydin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 6:23 pm | |
| yooooo tüm karnen 1se notlarınla oynarmıydın | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 6:49 pm | |
| oynardım
benim için hiç sevmediğim kızı dudağından öpermiydin | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 7:06 pm | |
| hiç sevmediğim erkeğin dudağından öpmezdim Hiç birinin öpmem ztn ıyk! Benim için güvenlik için tutulmuş olan Mahmut Abiyi bağlar mısın? | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 9:56 pm | |
| Seve seve :P Benim yerime yarın Mert'le konuşur musun?.. | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 21, 2008 9:58 pm | |
| Valla iyi olur aslında ... Şimdi gidip fizik çalışırmısın ... :62: | |
|
| |
Duncan Matthew James Muggle
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 38 Nerden? : Londra - Liverpool Rp Sevgilim : Dulce Maria Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Anka'nın Alevi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (4/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Mayıs 22, 2008 2:14 am | |
| HAYIR
benim için güzel kızı bırakıp çirkin kızı seçer misin | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|