| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|
+35Yuri Gogarin Berilac Hardbottle Jennifer Love Dearborn Penelopé Evan Dearborn William Ravenous Mia Any Giovanna Gabriel Valéria Florian Claire Weasley Sirius Black Hermione Granger Melyssa Nelly Dearborn Tom Voldemort Ashley Tisdale Helen Beatrice Tyler Dayrnt Bill Rock Usher Raymond Emma Binns Fleur Delacour Ignotus Walker George Weasley Sean F. Walker James Voldemort Tonks Walker Ronald Walker Duncan Matthew James A. Ramona Melanie Lavigne Ashley Walker Ivy Alicia Demonio Keira K. Walker Victor Krum Mabelle Nerissa Radcliffe Christina Hanna Beth Paul Walker Ceza Walker Gülçin E. Walker 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Mayıs 04, 2008 12:05 pm | |
| Hayır.. Bir hafta boyunca hiç internete girmeden durabilir misin?.. | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Mayıs 04, 2008 12:10 pm | |
| Eğer filmler güzelse evet :P Kitap okumadan durabilir misin?.. | |
|
| |
Fleur Delacour Beauxbatons/Lizardian 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Mayıs 04, 2008 12:39 pm | |
| pek sanmam benimle arkadaş olurmusun? | |
|
| |
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Mayıs 04, 2008 12:46 pm | |
| evet zevkle benimle rp sevgili olurmusun? | |
|
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Mayıs 04, 2008 1:46 pm | |
| hayır kız olsaydı m bile senle asla rp sevgilisi olmazdım
benim için kendini öldürürmüsün | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Mayıs 04, 2008 2:33 pm | |
| Kesinlikle hayır ... Üç gün boyunca aynı yemeği yiğebilir misin ? | |
|
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Mayıs 04, 2008 3:25 pm | |
| makarna veya patates kızartması ise ewet dönem ödevimi yapar mısın ??? | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Mayıs 04, 2008 6:56 pm | |
| sende benimkini yhapacaksan neden olmasın
şükrüsaraçoğluna galatasaray formasıyla geçermisin | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Mayıs 05, 2008 4:35 pm | |
| Tabi ki geçerim!
Dünya Ticaret Merkezinin en üst katından aşağı atlar mısın? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Mayıs 05, 2008 4:39 pm | |
| hayır daha o kadar bezmedim hayattan benim için çikolatalı pasta yaparmısın ama beğenmezsen yüzüne fırlatacam | |
|
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Mayıs 05, 2008 6:29 pm | |
| güzel olmayacağı ve yüzüme bir pasta yemek istemediğim için yapmam benim için hocanın verdiği kitapları okuyup özetlerini çıkarır mısın ??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Mayıs 05, 2008 7:11 pm | |
| seve seve
benim yerime öss ye girermisin | |
|
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Salı Mayıs 06, 2008 10:32 am | |
| daha sbs var
benim yerime mcdonalds'a gidermisin?benim yerime | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 07, 2008 5:52 pm | |
| tabiki de ama sen ısmarlayacaksın benim yerime annemden tüm azarları işitir misin:d | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
Usher Raymond Durmstrang/5.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Aranıyor........ Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Ejder Nefesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 07, 2008 8:19 pm | |
| allah kimseye aşk acısı çektirmesin ......çeken bilir :cry:
benim için ekmek almaya bakkala gidermisin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 07, 2008 9:00 pm | |
| üzerimde pijama olmasa giderdim hep bir bahane bulurum bakkala gidileceği zaman Benim için cornetto alır mısın babam almıyor | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Mayıs 07, 2008 10:14 pm | |
| Üzgünüm ama fizik sevilecek gibi değil, yine de belki kendini fizikçiymiş gibi hayal edip havalara girerek çalışabilirsin Bana annemin anneler gününe istediği baharatlık setinin nerede bulunabileceğini söyleyebilir misin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Mayıs 09, 2008 1:51 pm | |
| tabi söylerim
anneme benim yerime hediye alırmısın | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Mayıs 09, 2008 1:59 pm | |
| kendi dönemimde çalamadım kusura bakmna ama denerim
kardeşimle kavga edermisin benim yerime | |
|
| |
| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|