| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|
+35Yuri Gogarin Berilac Hardbottle Jennifer Love Dearborn Penelopé Evan Dearborn William Ravenous Mia Any Giovanna Gabriel Valéria Florian Claire Weasley Sirius Black Hermione Granger Melyssa Nelly Dearborn Tom Voldemort Ashley Tisdale Helen Beatrice Tyler Dayrnt Bill Rock Usher Raymond Emma Binns Fleur Delacour Ignotus Walker George Weasley Sean F. Walker James Voldemort Tonks Walker Ronald Walker Duncan Matthew James A. Ramona Melanie Lavigne Ashley Walker Ivy Alicia Demonio Keira K. Walker Victor Krum Mabelle Nerissa Radcliffe Christina Hanna Beth Paul Walker Ceza Walker Gülçin E. Walker 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Ağus. 06, 2008 12:03 am | |
| getiririm ne var ki Benimle rp yapar mısın? | |
|
| |
Willhelmina Jane E. Black Beauxbatons/5. Sınıf Unicornwit Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 30 Nerden? : Godric's Hollow Rp Sevgilim : Aranıyor sahibi ruhumun xD Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Baykuş Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti ve zekası Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Ağus. 06, 2008 12:20 am | |
| Zevk duyarım. Benimle HP-6 ya gelir misin? | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Ağus. 10, 2008 10:45 am | |
| Anaaaaaaaaaam koşa koşa
Benimle 1000 parçalı puzzle yapar mısın?
| |
|
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Ağus. 10, 2008 6:51 pm | |
| puzzle yapmayı severim olur benmle 10 km koşar mısın ??? (ben koşamam ama neyse ) | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Ağus. 10, 2008 8:22 pm | |
| Ben koşmayı severim onun için farketmes koşabilirim...
Benimle sinemaya gelir misin? | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Ağus. 10, 2008 9:27 pm | |
| gelirim
benimle beraber onların kapısının önüne kamp kurur musun? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Ağus. 10, 2008 10:55 pm | |
| Oooo bayılırım ben kampara xD tabii kurarız ne demek =)
Rupert'ı çekip buraya getirir misin xD
| |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 11, 2008 5:08 am | |
| Getirmezsem.. Yanında Emma'yı da getircem Aşağı komşu.. Benle bi hafta geçirmeye ne dersin?.. | |
|
| |
Victor Krum Durmstrang/7.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 140 Yaş : 32 Nerden? : Bulgaristanın içinden :D Rp Sevgilim : Claire Weasley Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Kurnaz uçuş Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Quidditch Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 11, 2008 3:21 pm | |
| sana bağlı
benle yemek yemeğe ne dersin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 1:26 am | |
| Açııııııııım olur valla
Benim yerime bilgisayarını kapatır mısın?
| |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 1:28 am | |
| Kapatarım ne demek =) Benimle araba yarışı oynar mısın? =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 1:29 am | |
| Büyük bir zevkle...
Saçlarını kesmeme izin verir misin?
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 1:31 am | |
| Vermem zaten çok uzun değiller =) Benimle gece yarısı sokağa çıkar mısın? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 1:32 am | |
| Çıktım bile nerdesin sen??
Bir daha ki cumartesi gününü hemen getirir misin? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 1:33 am | |
| Elimde olsa seve seve getiririm =) Benimle dağa çıkar mısın??? | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 1:34 am | |
| Tabikide alırız fotoğraf makinelerini de Allaaah gel keyfim gel
Dublaj sanatçısı olmama yardım eder misin??
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 1:39 am | |
| Tabiki yardım ederim =) Benimle ıssız bir ormanda kamp kurar mısın | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 18, 2008 4:45 am | |
| Valla ben kurarım da elalem ne der bilmem Benim en kötü esprilerime bir toplu boyunca dayanır mısın | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Salı Ağus. 19, 2008 1:06 am | |
| Dayanıyorum zaten =) Benimle Avril2ın konserine gelir misin? | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Salı Ağus. 19, 2008 1:38 pm | |
| gelirim tabiki benimle bütün gün neşet ertaş dinler misin? | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Ağus. 23, 2008 1:35 pm | |
| Koşarım =))
Benimle bütün gece konuşur musun? | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
| |
| |
| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|