| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|
+35Yuri Gogarin Berilac Hardbottle Jennifer Love Dearborn Penelopé Evan Dearborn William Ravenous Mia Any Giovanna Gabriel Valéria Florian Claire Weasley Sirius Black Hermione Granger Melyssa Nelly Dearborn Tom Voldemort Ashley Tisdale Helen Beatrice Tyler Dayrnt Bill Rock Usher Raymond Emma Binns Fleur Delacour Ignotus Walker George Weasley Sean F. Walker James Voldemort Tonks Walker Ronald Walker Duncan Matthew James A. Ramona Melanie Lavigne Ashley Walker Ivy Alicia Demonio Keira K. Walker Victor Krum Mabelle Nerissa Radcliffe Christina Hanna Beth Paul Walker Ceza Walker Gülçin E. Walker 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gabriel Valéria Florian Durmstrang/ Firentoad 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 228 Yaş : 32 Nerden? : Lusignan Şatosundan... Rp Sevgilim : Cedric Michael Perkins Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Lusignan koruyucusu Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : duygusal Kayıt tarihi : 01/08/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Ptsi Ağus. 25, 2008 1:37 am | |
| Bilmem Yapardım sanırım... Gelip bizim evde kalır mısın? 4 gün boyunca yalnız olcam da... | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Çarş. Ağus. 27, 2008 2:00 pm | |
| Olur kalırım valla =)
Benimle bütün gün Avril dinler misin??? | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Ağus. 28, 2008 2:09 pm | |
| O işkenceye dayanabileceğimi sanmıyorum :P Benimle Şebo konserine gelir misin xP | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Perş. Ağus. 28, 2008 3:15 pm | |
| Seve seve gelirimi =)
Benimle dondurma yer misin? | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Ağus. 29, 2008 12:09 am | |
| Dondurmalar neli ;) ? haydi gel depresyona girelim xD | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Ağus. 29, 2008 8:58 am | |
| Girelim kusu girelim ya özledim valla xP Benim yerime yaklaşık 250 sayfa olan hemde A4 kağıdı boyundan baya bi büyük olan ingilizce kitabımın kapağını açıp boş bıraktığım bütün alıştırmaları doldurur musun?.. ekstradan bi de bütün kelimeleri ayrı bi deftere geçirir misin.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Ağus. 29, 2008 12:22 pm | |
| İngilizceyi severim seve seve yaparım
benimle parka gidip salıncak biner misin =) | |
|
| |
Regulus Dearborn Beauxbatons/Snorlwolf 3.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 28 Nerden? : Fransa Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Karanlık Panzer Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : İyilik sever olması ve zır deli Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 29/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (85/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Paz Ağus. 31, 2008 11:12 am | |
| tabikide evet
benimle taş, kağıt, makas oynarmısın | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Eyl. 05, 2008 8:07 pm | |
| Oynarım... Oynar mısın benimle | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Eyl. 05, 2008 9:46 pm | |
| Oyuna bağlı.
Beni iyileştirir misin xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Eyl. 05, 2008 9:47 pm | |
| Tabiki dur bi iksir hazırlayayım xP Sıkıldım eğlendirirmisin beni.. | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Eyl. 05, 2008 9:54 pm | |
| Tamam bizim şebekeyi toplayıp, akşam partisi yapalım mı ? Bak bakalım msn ine şöyle saf birileri var mı xD
Zuaha benimle millete cinnet geçirtir misin xD
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? Cuma Eyl. 05, 2008 10:01 pm | |
| Evet var xD Evet seni mi kıracam... Hmmm aklıma soru gelmedi benim yerime sorarmısın xP | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 11:22 am | |
| Bulursan haber ver kuzu ya x( Hmmm bana yeni bir telefon alır mısın... | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 11:26 am | |
| N95 alıcam ulan Bana tüm Türkiye'yi gezecek kadar para verir misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 11:44 am | |
| Bak almazsan xD Sen telefonu al bende parayı verim siyah çantalarda değiş vede tokuş yaparız.Ama polise haber verme yoksa kötü olur xD Beni beni şu güzel şahsiyeti Venediğe götürür müsün | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| |
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 3:57 pm | |
| A aramıza ne geçiyon ya hıh Çekemezsin bei söyleyem baştan xP Bana dünyanın en büyük çikolatasıı yaptırır mısın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 3:58 pm | |
| Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt bende otlanırıım
Çikolatayı yerken Ece'yi tutar mısın?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 3:59 pm | |
| Kendimi mi hayır ama seni tutarım... Çikolatamı Ayşenur'dan kaçıram yardım eder misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 4:00 pm | |
| Evet ederim sonrada Ece'den kaçırırız sonrada yerim
Sen Ece'yi tutmaya devam et
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 4:01 pm | |
| Yok canım Benimle beraber gelir misin | |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 4:02 pm | |
| Nereye???
Ece'yle gider misin?
| |
|
| |
| Konu: Geri: Yaparmsın? Yapmasmızın? C.tesi Eyl. 06, 2008 4:03 pm | |
| Giderim tabi xD Sen gelir misin | |
|
| |
| Yaparmsın? Yapmasmızın? | |
|