| $eytaN diyoR ki...! | |
|
+24Rodolphus Bilson Remus Umit Lupin Aberforth Dumbledore Allegra Lilith Walker Claire Weasley Samara Queen Simpson Sirius Black Hermione Granger Tom Voldemort Jack Sparrow Rachel C. Barrymore Ignotus Walker Duncan Matthew James Emma Binns Bonnie Kathleen Weasley Ceza Walker Keira K. Walker Sean F. Walker Tonks Walker Paul Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Christina Hanna Beth Victor Krum Gülçin E. Walker 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Tem. 13, 2008 9:29 pm | |
| Şeytan diyorki yanındaki camdan aşağıya atla. :twisted: Psikolojimi bozdular. Üüüüüüüüü!!!!! | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Tem. 13, 2008 9:31 pm | |
| Şeytan diyo ki git at kendini sokağa sonra da ne istiyosan onu yap.. | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Salı Tem. 15, 2008 9:24 am | |
| Şeytan diyorki sen şeytanın sözüne inanma yok onu başka bişey söylüyormuş | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Çarş. Tem. 16, 2008 11:32 pm | |
| şeytan diyor ki yanaş şuna, Adını anma sataş şuna, ... | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! C.tesi Tem. 19, 2008 10:21 pm | |
| bazen şeytan diyoki git yanaş şuna anlat içinden geçenleri tut yüreğinden sıkıca ak hayatına.... | |
|
| |
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Çarş. Tem. 23, 2008 3:23 pm | |
| Şeytan diyor ki yanaş şuna, adını anma sataş şuna. Deli kader seni karşıma çıkaracak mı bilen yok xD | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Çarş. Tem. 23, 2008 5:56 pm | |
| şeytan diyoki bin otobüse git seni affetmesi için ayağına kapan | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Perş. Tem. 24, 2008 1:28 pm | |
| Şeytana uymayalım , Uyanları Uyaralım . x) [ her yere bi çıkıntı gerek :p ] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! C.tesi Tem. 26, 2008 9:42 am | |
| öf Remus...
Şeytan diyorki İzmir'e git! | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! C.tesi Tem. 26, 2008 10:36 pm | |
| Şeytan diyor ki durmak yok yola devam ... Pardon şeytan tam aksini söylüyormuş ... | |
|
| |
Rodolphus Bilson !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 213 Yaş : 34 Rp Sevgilim : Melyssa Nelly Hardbottle* Aşk Tanrıçası Feminist Şizofen xD Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen . * Yaşım(Rp\'de) : 24 Asam : ~Sakinliğin Gücü~ [ Relaxing ] Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Öfkeli & Acımasız & Asil Kayıt tarihi : 26/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (60/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! C.tesi Tem. 26, 2008 10:43 pm | |
| Şeytan diyorki izmir'den git ! Netcen Ignotus İzmirde ? | |
|
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Tem. 27, 2008 9:19 am | |
| Benim İzmir'de görmem gereken kişiler var hesap soracağım yüzleşeceğim
Şeytan diyorki git ismi belli olmayan köpeğimi sev xD | |
|
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Tem. 27, 2008 10:02 am | |
| Şeytan diyor ki parçala onu !!! | |
|
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Tem. 27, 2008 11:44 am | |
| Şeytan diyorki onu ne kadar çok sevdiğini anlatmanın yolunu bul | |
|
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Tem. 27, 2008 5:48 pm | |
| şeytan diyorki fazla yalana gerek yok git herşeyi söyle ona | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Tem. 27, 2008 6:22 pm | |
| Şeytan diyor ki seni uyuz edenleri hemen hayatından çıkar(hayatımdan çıkardıklarım bilir şeytana ne kdr çok uyduğumu) | |
|
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Tem. 27, 2008 7:38 pm | |
| Şeytan diyorki ona işkence et(gerçek hayatta) | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Ptsi Tem. 28, 2008 3:22 pm | |
| - Ignotus Walker demiş ki:
- Şeytan diyorki onu ne kadar çok sevdiğini anlatmanın yolunu bul
+1 | |
|
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Ptsi Tem. 28, 2008 5:25 pm | |
| Şeytan diyor ki git yanaş şuna anlat içinden geçenleri | |
|
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Ptsi Tem. 28, 2008 10:06 pm | |
| Şeytan diyor ki: "Bırak onu bunu sen hayatına bak. Karamsar karamsar, psikopat ve agresif agresif nereye kadar. Mutlaka bir şekilde ateşten dilini söndürmeye bak. Çünkü dilin çok kişinin canını yakabilir. Deme bana neden iyi konuşuyorsun diye çünkü unutma ben de bir meleğim. Her kötülüğün içinde bir iyilik yatar bunu unutma." Ne nameci şeytan ya Bu hala geçerli
En son Mabelle Nerissa Radcliffe tarafından Cuma Ağus. 01, 2008 6:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| $eytaN diyoR ki...! | |
|