| $eytaN diyoR ki...! | |
|
+24Rodolphus Bilson Remus Umit Lupin Aberforth Dumbledore Allegra Lilith Walker Claire Weasley Samara Queen Simpson Sirius Black Hermione Granger Tom Voldemort Jack Sparrow Rachel C. Barrymore Ignotus Walker Duncan Matthew James Emma Binns Bonnie Kathleen Weasley Ceza Walker Keira K. Walker Sean F. Walker Tonks Walker Paul Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Christina Hanna Beth Victor Krum Gülçin E. Walker 28 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Salı Mayıs 06, 2008 10:40 am | |
| okula giteme evde otur
öylede olmazki sıkılırım | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Salı Mayıs 06, 2008 4:51 pm | |
| şeytan diyorki geometri yazılısına çalışmadan git | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Salı Mayıs 06, 2008 4:52 pm | |
| Şeytan diyo ki git saç baş dal.. | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Salı Mayıs 06, 2008 5:07 pm | |
| $eytan diyorki bütün sitede ki herkesi öldür sonra kendini öldür | |
|
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Çarş. Mayıs 07, 2008 10:40 am | |
| olaya bak yha şeytabn diyorki okulu dershaneyi falan bırak | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Perş. Mayıs 08, 2008 9:50 am | |
| Şeytan şuan dedi ki; Faruk'a sulanan kızın saçını başını yol, sonra Faruk'un üzerine at. Alsın başına çalsın o kızı. :evil: | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Çarş. Mayıs 21, 2008 9:53 pm | |
| Nasıl bir hareket :lol: Nese Şeytan dio ki... O kanka nbr :P Bana dio baq terbiyesüz :P Geçen gün kavga ettik yüzsüz geldi gene :P |
|
| |
Duncan Matthew James Muggle
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 38 Nerden? : Londra - Liverpool Rp Sevgilim : Dulce Maria Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Anka'nın Alevi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (4/100)
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Çarş. Mayıs 21, 2008 10:02 pm | |
| Ayh yapma öle bişi baq düferim o şeytanı. Dit pis şeytan (Çaktırma kanka :P ) |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Çarş. Mayıs 21, 2008 10:07 pm | |
| Sen şeytana uymuşsun bile Duncan . Esra ile sevgili olmuşsun . Sonun kötü ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 173 Yaş : 38 Nerden? : Londra - Liverpool Rp Sevgilim : Dulce Maria Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Anka'nın Alevi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 21/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Çarş. Mayıs 21, 2008 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Perş. Mayıs 22, 2008 11:46 am | |
| Şeytan diyor ki: Defol git başımdan Deniz. Zaten her suçu bana atıyon bıktım senden! | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Perş. Mayıs 22, 2008 4:02 pm | |
| of of şeytan diyor ki onu ara ve ayrıllalım de diyor | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Mayıs 25, 2008 1:48 pm | |
| Şeytan diyorki git ara izel'e çıkma teklifi et | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Paz Mayıs 25, 2008 4:37 pm | |
| xD Şeytan dio ki Russia'ya git şu Dima'yı bul xD Gerisini bilmiom xD |
|
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Ptsi Mayıs 26, 2008 9:43 pm | |
| şeytan yine diyor ki(kızacak gene bana şeytan ); Daniel'ı bul muck muck öp yanaklarından ya da seyret 24 saat boyunca. Kokusunu da merak ettim bak öperken dikkat et nasıl kokuyor Parfümü ne bak ! Şeytanın gözünü seviim ben ağzından bal damlıyo :lol: | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Salı Mayıs 27, 2008 5:07 pm | |
| şeytan diyor danieli evire çevire döv.Hem rahatlarsında diyo ben bu şeytanı sevmeye başladım ya | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Salı Mayıs 27, 2008 5:20 pm | |
| - Mabelle Nerissa James demiş ki:
- şeytan yine diyor ki(kızacak gene bana şeytan ); Daniel'ı bul muck muck öp yanaklarından ya da seyret 24 saat boyunca. Kokusunu da merak ettim bak öperken dikkat et nasıl kokuyor Parfümü ne bak ! Şeytanın gözünü seviim ben ağzından bal damlıyo :lol:
Kıskanıyorum Deniz hem hiç anlamıyorum benim bir tek gözlüğüm fazla bende Dan'a benziyorum mavi gözlüyüm saç rengimiz aynı bir yaşımız bir gözlüğümüz farklı ama bana bakan yok :lol: :P :oops: :| :cry: şeytan diyorki Dan'ın kafasını uçur :twisted: | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: $eytaN diyoR ki...! Salı Mayıs 27, 2008 6:11 pm | |
| Şeytan diyoki git onu sevdiğini söle | |
|
| |
| $eytaN diyoR ki...! | |
|