| Emma Watson | |
|
+6Ronald Bilius Weasley Bellatrix Lestrange Tom Voldemort Mabelle Nerissa Radcliffe James Voldemort Emma Binns 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Emma Watson C.tesi Mayıs 03, 2008 5:00 pm | |
| Emma Watson, tam ismi Emma Charlotte Duerre Watson', (d. 15 Nisan 1990, Paris), İngiliz oyuncu. Babası ve annesi avukattır. İsmi babası tarafından büyükannesinden ithafen verilmiştir. İlk önce Fransa'da oturuyorlardı. 5 yaşındayken İngiltere'ye, Oxfordshire'a taşındılar. Annesi ve babası şu an ayrı yaşamaktadır, Emma annesinde kalmaktadır. Emma'nın, Alex Watson isminde kendisinden 2 yaş küçük bir erkek kardeşi var. Okulda oynadığı bazı oyunlar: Arthur The Young Years, The Happy Prince. Buna karşın Emma'nın Hermione Granger olarak Harry Potter filmlerine seçilene kadar hiçbir profesyonel oyunculuğu olmadı. 2002 yılında çevrilen "Harry Potter ve Sırlar Odası" filminde iyi bir oyunculuk çıkaran Emma, 4 Ocak (2003)'te "Best Performance by a Youth in a Lead or Supporting Role - Female" ödülünü almaya hak kazandı. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı adlı filmde de iyi oyunculuk çıkaran Emma'nın ismi uzun bir sure Lycos Top 50 listesinde 8'inci sırada kalmayı başardı. Harry Potter ve Melez Prens şu an yapimda ve Kasım (2008) de vizyona girmesi planlaniyor. Harry Potter ve Melez Prens'te Emma Watson'un oynayacagi belli oldu. Watson Ballet Shoes ve The Tale of Despereaux adlı iki filmde rol alacağı açıklanmıştr. Filmografi 2001 Film Harry Potter ve Felsefe Taşı Hermione Granger 2002 Film Harry Potter ve Sırlar Odası Hermione Granger 2004 Film Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Hermione Granger 2005 Film Harry Potter ve Ateş Kadehi Hermione Granger 2007 Film Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Hermione Granger 2007 TV Ballet Shoes Pauline 2008 Film Harry Potter ve Melez Prens Hermione Granger 2009 Film The Tale of Despereaux Princess Pea 2010 Film Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Hermione Granger | |
|
| |
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Emma Watson C.tesi Mayıs 10, 2008 4:57 pm | |
| size emma watson'un bir fotoğrafını göndereyim herkes pc ye yapışır fotoğrafı görmek isteyen pm ile bana e-mail adreslerini göndersinler | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Emma Watson Çarş. Haz. 04, 2008 12:00 pm | |
| Iyk itici şey n'olcak! Ama 2. resimde çok şeker çkmış | |
|
| |
Tom Voldemort 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Emma Watson Salı Haz. 10, 2008 10:40 am | |
| Herkes fikrini özgürce yansıtma hakkına sahip, bana ne dion diyemezsin! Ayrıca gerçekten de şımarık. Bana şımarık kişiler hep itici gelmiştir. Bu benim özgür düşüncem ;) Ama hala ikinci resime diecek lafım yok Orda çok güzel çıkmış ;) | |
|
| |
Tom Voldemort 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Emma Watson Çarş. Haz. 11, 2008 4:38 pm | |
| E güzel olunca resimdede güzel çıkar tabi ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Emma Watson C.tesi Haz. 14, 2008 6:22 pm | |
| tamam tamam dediğin olsun Çilleri hariç filan güzel ama çil yakışıyor bence bu kıza ;) Neyse sohbet yapmayalım ;) | |
|
| |
Bellatrix Lestrange !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Tom Voldemort Savaş Tarafım : ölüm yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : saf kan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Ronald Bilius Weasley 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Seni Hep Seveceğim [O Kendini Biliyor xS] Savaş Tarafım : ~Dumbledore's Army~ Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sadık Baykuşun Nankörlüğü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Komik =) Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 20/06/08
| |
| |
Jake G. Potter Kehanet Profesörü&Dırdırcı Yazarı&Hufflepuff Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 283 Yaş : 32 Nerden? : GoDriC^s HoLLoW-İsT :) Rp Sevgilim : YoKKKK !!!!!! Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : -Aslan Kürkü- Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : EmO^YhUm YhA Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 17/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Emma Watson Paz Tem. 27, 2008 11:39 pm | |
| ben hala emmadan nefret ediyorum james voldemort'un bahsettiği fotoyu gördüm ama ekrana yapışmaktan çok sadece nefret uyandırdı.kişiliği iğrenç bu kızın sadece hermione'yi seviyorum ben | |
|
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: Emma Watson Paz Tem. 27, 2008 11:49 pm | |
| Benim MSN avatarımda da Emma,bir sitedeki avatar ve imzamda da Emma var.. Laf etmeyin Uğur abii.. Ben de senin kucağına otururum ikimiz gideriz dimi? | |
|
| |
| Emma Watson | |
|