| MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? | |
|
+8Sirius Black Yuri Gogarin James Compton Remus Umit Lupin Sirius Juan Black Ignotus Walker Drake Voldemort James Voldemort 12 posters |
MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? | MMOG ne bilmiyorum | | 31% | [ 4 ] | Hayır, oynamam | | 0% | [ 0 ] | Evet, oynuyorum | | 69% | [ 9 ] | Sadece MMOG oynarım | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 13 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
James Voldemort Durmstrang/2.Sınıf Slithersnake Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 518 Yaş : 34 Nerden? : Nereye! Rp Sevgilim : WANTED Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : ~~Kararlılığın Siniri~~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Ptsi Mayıs 26, 2008 2:08 am | |
| aranızda MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynayanlar varmı varsa hangi oyunu oynuyolar | |
|
| |
Drake Voldemort Durmstrang/5.Sınıf Slithersnake Ö.&Gelecek P.Yazarı
Mesaj Sayısı : 132 Yaş : 30 Nerden? : düşler sokağından Rp Sevgilim : Cho Chang Savaş Tarafım : karanlık taraf Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : karanlığın aynası Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : espirikli olması Kayıt tarihi : 13/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (58/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? C.tesi Tem. 19, 2008 7:55 pm | |
| ben knıght ve metin2 oynuyorum bide kal online ama onda çok türk yok | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Çarş. Tem. 23, 2008 9:57 am | |
| | |
|
| |
Sirius Juan Black !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 34 Nerden? : Onun UzaqınDan Rp Sevgilim : Yok Bu Yakışıklı Cocuoa Lasım Savaş Tarafım : Ölümyiyenlik ... Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : ~ Karanlığın Simgesi ~ Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Cesareti Kayıt tarihi : 19/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Çarş. Tem. 23, 2008 10:02 am | |
| Cabal Online ;) Üstüne oyun tanımam xD | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Perş. Tem. 24, 2008 11:17 am | |
| | |
|
| |
James Compton Borgin & Burkes Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 34 Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 18 Asam : Bilgeliğin Gücü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Uzun Boyu Kayıt tarihi : 01/08/08
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Cuma Ağus. 01, 2008 2:28 pm | |
| Bence En iyisi ArchLord ;) | |
|
| |
Yuri Gogarin 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? C.tesi Ağus. 02, 2008 8:10 pm | |
| Bir MMORPG hastasıyımdır ayrıca bilmiyorum diyenlere inanamıyorum | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
William Ravenous 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1260 Yaş : 29 Nerden? : Bilgisayarın başından.. Rp Sevgilim : Tanışma sürecindeyik.. :D Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Zekanın Buğusu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Trip,Espri,Ezik Hissetme.. Yetmezmi Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 26/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (55/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? C.tesi Ağus. 02, 2008 8:13 pm | |
| Bir de Hero Online var.. O da Knight Online gibi | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? C.tesi Ağus. 02, 2008 8:17 pm | |
| Arkadaşlar Dünyanın En İyi MMOG ve Dünyanın Şuana Kadar GörDüğü En İyi Oyun Online Hemde .. ( WOW ) World Of Warcraft Paralı Olmasa Oynarım Oynayan Akrabalarım Var Abi Böyle Bir Oyun Başka Hiç Bir Yerde Oynayamassın Irklar 8 Tür var 4 vs 4 Hepsi Farklı Farklı Yetenekler Müthiş Ama Ne Yazık ki Paralı | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? C.tesi Ağus. 02, 2008 8:18 pm | |
| | |
|
| |
Yuri Gogarin 4.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 29 Nerden? : Balıkesir Rp Sevgilim : Anahi Giovanna Savaş Tarafım : Ö.Y. Yaşım(Rp\'de) : Yaşınız rpdeki Asam : Armageddon (Bana Özel XD) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sinirli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (45/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? C.tesi Ağus. 02, 2008 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Perş. Ağus. 21, 2008 8:41 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Perş. Ağus. 21, 2008 8:55 pm | |
| | |
|
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Perş. Ağus. 21, 2008 9:03 pm | |
| ayy valla bende MMORPG midir nedir onu bilmiom duymamıış olabilirim bu kadar celallenmeyi.Ayrıcana ben bi ara bir iki ay silkroad online oynadım çok güzeldi ama okullar başlayınca bırakmak zorunda kaldım diğer yaz tatilindede diğer adamların çoğu levelini yükseltmiş ben ezik kaldım o yüzden bir daha hiç açmadım gerçi abim hastası oldu oyunun 70 levele fkadar geldi ve sattı.neysem işte böyle ama şimdi oyundaki bir çok terimi unuttum çünkü oyunu bırakalı bir yıldan fazla oldu. (merak ettim MMORPG neymiş bakacam ve öğrenecem belki oynamaya bile başlarım:) | |
|
| |
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Perş. Ağus. 21, 2008 9:05 pm | |
| pşşt sakın başlıyım falan deme tamda okul dönemindesin öyle bir etkiliyorki dersaleri anlatamam. Ben ilk dönem oynuyodum bu tür oyunları hiç bi sınava calısmadım döküldüm ikinci yarı kendimi toparladım ancak öyle oldu yani. Sana tecrübe tavsiyesi ne araştır ne de oyna . Sigara gibi bişey bu gerçekten bakın...
| |
|
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? Perş. Ağus. 21, 2008 9:15 pm | |
| silkroad da öle bişi ama bende bağımlılık felan olmaz merak etme ben bırakacam dedim mi o anda herşey bitmiştir | |
|
| |
| MMOG (Massively Multiplayer Online Game) oynar mısınız? | |
|