| Şikayet Bölümü | |
|
+34Tonks Walker Cho Weasley Berilac Hardbottle Rachel Summer Bilson Melyssa Nelly Dearborn William Ravenous Cedric Michael Perkins A. Ramona Melanie Lavigne Remus Umit Lupin Sirius Juan Black Lord Voldemort Claire Weasley Hermione Granger Aberforth Dumbledore Sirius Black Samara Queen Simpson Meropé Ivélyn S. Boyer Gülçin E. Walker Tom Voldemort Drake Voldemort Rupert Voldemort Ceza Walker Ignotus Walker Ronald Walker Ivy Alicia Demonio Tom Jack Malfoy Keira K. Walker Ashley Tisdale Fleur Delacour Jack Sparrow Bonnie Kathleen Weasley Leona L. Daly Duncan Matthew James Paul Walker 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Haz. 14, 2008 2:45 pm | |
| Adminlerden Maria çalıntı RP kullandığını söyledi ... | |
|
| |
Rupert Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Sevgilim : Paris Hilton.. Savaş Tarafım : sır.. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ejderha yüreği Kan Saflığı : Muggle Doğumluyum... En Belirgin Özelliği : yakışıklıyım Kayıt tarihi : 12/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (90/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Haz. 14, 2008 2:46 pm | |
| nerede ben asla çalıntı rp kullanmam! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Haz. 14, 2008 2:49 pm | |
| Onunla yüzyüze konuşursunuz , ben sadece bunu biliyorum ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Sevgilim : Paris Hilton.. Savaş Tarafım : sır.. Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ejderha yüreği Kan Saflığı : Muggle Doğumluyum... En Belirgin Özelliği : yakışıklıyım Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Haz. 14, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
| |
Tom Voldemort 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Haz. 14, 2008 3:23 pm | |
| ßiz sorunumuzu hallettik. Mrs. Weasley ve Mr. Walker ilgilendiğiniz için kuzenim adına teşekkür ederim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Haz. 14, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Paz Haz. 15, 2008 9:12 am | |
| Az Önce baktımda üye listesinde asla girmeyenler var çok uzun zamandan beri girmemişler..Onların silinmesi gerekmezmi? | |
|
| |
Gülçin E. Walker Sihirli Hayvan Evi Sahibi
Mesaj Sayısı : 279 Yaş : 29 Nerden? : EyfeL kuLesnden Rp Sevgilim : JosH Holloway geLse =) Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : BayanLaRa Yaş SoRuLmaz Asam : YıLan SaLdıRısı Kan Saflığı : Safkanın Leyn En Belirgin Özelliği : Rock Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Paz Haz. 15, 2008 12:57 pm | |
| Silinirsi sitenin popu azlalır yani üyeler ;) | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Paz Haz. 15, 2008 2:49 pm | |
| Asla girmemesi birdaha girmeyeceği anlamına gelmez değil mi? :P | |
|
| |
Meropé Ivélyn S. Boyer Muggle
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden? : Fransa Rp Sevgilim : Aran(m)ıyor (Hiçkimseyi istemiyorum) Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 19 Asam : ~Sonsuzluğun Sonu~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Tanıdıkça anlarsın xP Kayıt tarihi : 23/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Paz Haz. 15, 2008 10:50 pm | |
| Yeni bir grup oluşturarak girmeyen öğrencileri ve diğer yetişkinleri görevlerindne alarak o gruba dahil edersiniz. Böylece silmenize gerke kalmadan iş hallolmuş olur. Benim bir şikayetim olacak. Şu öğrencileri sınıflara ayırma işi bence kaldırılmalı. Tamam aylarca beklemek çok sıkıcı olabilir; ama bu şekilde de biraz haksızlık oluyor. Çok uzun süredir sitede olan kişi Rp'si yetmiyor diye alt sınıfa alınıyor, yeni üye olan Rp seviyesi yüksek biri ise en üst sınıflara çıkıp çabucak mezun oluyor. Bence bu biraz hakzılığa giriyor. Üstelik bu profesörler açısından da kafa karıştırıcı bir durum ortaya çıkarıyor. Örneğin beşinci sınıf az ise mesela altı tane falan varsa ve hepsi girmiyorsa sadece bir iki kişiyle mi ders yapacağım ? Kolay elde edilen hiçbirşey değerli değildir. Öğrenciler emek vererek mezun olacakları güne gelirlerse çok daha değerli olacaktır. | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Paz Haz. 15, 2008 10:54 pm | |
| Hayır canım eğer çok uzun süredir bu sitede ise mutlaka rp'i gelişmelidir rp'i gelişmeyenlerin öğrenecek daha çok şeyi olduğu için hemen okulu bitiremiyorlar buna karşın rp'i iyi olanların zaten öğrenci olmasına gerek yok burada öğrenciliğin amacı rpg kalitesini artırmaktır. | |
|
| |
Meropé Ivélyn S. Boyer Muggle
Mesaj Sayısı : 42 Yaş : 29 Nerden? : Fransa Rp Sevgilim : Aran(m)ıyor (Hiçkimseyi istemiyorum) Savaş Tarafım : Ölüm Yiyen Yaşım(Rp\'de) : 19 Asam : ~Sonsuzluğun Sonu~ Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Tanıdıkça anlarsın xP Kayıt tarihi : 23/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Paz Haz. 15, 2008 11:04 pm | |
| Tabii kararlarınıza saygı duyarım, nasıl istiyorsanız o şekilde olması en doğrusu =) | |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Salı Haz. 17, 2008 1:59 pm | |
| yav sitede bir gariplik var bana haber verilmeden bir başkasına benim dersim verilmiş.Ve benim hala haberim yok.Ama benim üzerimde gariptir hala ksks prof yazıyo bu ne.Bide adam yaptığım bütün dersleri silip yerine kendi bişeyler koymuş görevden alındıysam bari söyleseydiniz.Ama yok saolun haber vermeyi hiç düşünmediğiniz için | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Salı Haz. 17, 2008 3:22 pm | |
| Kardeş , profesör alımlarını neden tekrar açtım , RP kalitesini yükseltmek ve görevini yapmayan profesörleri işten çıkarmak için . Bunu açık bir şekilde alımlarda belirttim . Eski profesörlerin şartlara uyuyorsa yeniden işe alınabileceğini de söyledim . Herkese ayrı ayrı PM atmadım çünkü bazı profesörler siteye bile uğramıyor . Rütbeler en son toptan olarak değiştirilecek ... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Salı Haz. 17, 2008 3:30 pm | |
| ii de ben siteye uğruyordum dersimle ilgileniyordum.Ama saolun hepsi gitti.Ve içimde artık prof olma isteği kalmadı.Artık bi de muggle olalım bakalım nasıl olcak mış | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Salı Haz. 17, 2008 3:32 pm | |
| Muggle kentten bir meslek seç kötü kuziş ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Salı Haz. 17, 2008 3:37 pm | |
| ben meslek istemiyorum ki ben sadece normal dilenci bir muggle olmak istiyom. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Salı Haz. 17, 2008 3:38 pm | |
| Tamam , Lordun yanına fazla yaklaşma ama ... | |
|
| |
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Tem. 12, 2008 1:31 pm | |
| Yha sikayetciyim hakim bey dükkanımın moderötör bölümünü yapmamıssınız :( Lütfen Düzeltin... Orda Samara Queen BLack yazısını gormek istiyorum... | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Tem. 12, 2008 1:34 pm | |
| Tek istediğin modluksa buyur veriyorum.. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Tem. 12, 2008 1:40 pm | |
| Bide bn 2 qun sonra koye gidiyorum 10 gun burda olamıyabilirrim onun için bnm gerçek hayattada yakın arkadasım olan Kat DeLuna'yı da ÇaY DüKKanı'nın sahibi olarak mod.luqa ekleyebilir misiniz acaba?? | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Tem. 12, 2008 1:44 pm | |
| Modluğa gerek olduğunu düşünmüyorum, sen yokken ilgilenebilir.. Eğer modluğu gerektirecek bi durum olursa veririz.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Tem. 12, 2008 1:47 pm | |
| | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü C.tesi Tem. 12, 2008 2:25 pm | |
| - Samara Queen Black demiş ki:
- Bide bn 2 qun sonra koye gidiyorum 10 gun burda olamıyabilirrim onun için bnm gerçek hayattada yakın arkadasım olan Kat DeLuna'yı da ÇaY DüKKanı'nın sahibi olarak mod.luqa ekleyebilir misiniz acaba??
Acaba klavyenizde "g" harfi yokmu? gereksiz kısaltmalar ve bilerek doğru harfi kullanmamak nedeniyle ilk uyarınızı aldınız.3. uyarıyı alan arkadaşlar yaptırım için adminlere iletilecektir.
Saygılarla.Türkçe Kulübü... | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Perş. Tem. 17, 2008 3:50 pm | |
| ya sitede 200e yakın üye var ama sadece 40-50 tanesi dükkana geliyo herkes asam kısmına kafasına göre yazıyo | |
|
| |
| Şikayet Bölümü | |
|