| Şikayet Bölümü | |
|
+34Tonks Walker Cho Weasley Berilac Hardbottle Rachel Summer Bilson Melyssa Nelly Dearborn William Ravenous Cedric Michael Perkins A. Ramona Melanie Lavigne Remus Umit Lupin Sirius Juan Black Lord Voldemort Claire Weasley Hermione Granger Aberforth Dumbledore Sirius Black Samara Queen Simpson Meropé Ivélyn S. Boyer Gülçin E. Walker Tom Voldemort Drake Voldemort Rupert Voldemort Ceza Walker Ignotus Walker Ronald Walker Ivy Alicia Demonio Tom Jack Malfoy Keira K. Walker Ashley Tisdale Fleur Delacour Jack Sparrow Bonnie Kathleen Weasley Leona L. Daly Duncan Matthew James Paul Walker 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Perş. Tem. 17, 2008 3:54 pm | |
| Asa almayı zorunlu hale getirmek için bir düzenleme yapabiliriz ... | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Perş. Tem. 17, 2008 3:56 pm | |
| teşekkürler bu soruna cözümüde buldum galiba ben asa almayanlara pm atabilirim teker teker. | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 1:58 pm | |
| Sirius Juan ve Lord Voldezımbırtı aynı kişi! Az önce Lord Voldezımbırtı Sirius'un adına rp yazdı baloya! Ben tam bu ne yaa? Diye mesaj yollarken baktım o mesajını silmiş. IP adresine filan bi bakar mısınız? Bu bi suç değil mi?
| |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:03 pm | |
| | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:04 pm | |
| ufaklık kendini çok zeki sanıyo.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:05 pm | |
| Hatta şikayet edicem dediğimde adminlerin haberi var dedi merak ettim avaba varmı???? | |
|
| |
Lord Voldemort !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (90/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:06 pm | |
| - Hermione Granger demiş ki:
- Sirius Juan ve Lord Voldezımbırtı aynı kişi! Az önce Lord Voldezımbırtı Sirius'un adına rp yazdı baloya! Ben tam bu ne yaa? Diye mesaj yollarken baktım o mesajını silmiş. IP adresine filan bi bakar mısınız? Bu bi suç değil mi?
Teşekkürler .. Sizin gibi arkadaşları Tebrikler Paul Walker adlı admin bunu bilmekte Rachel Summer Bilson'da Ne yapacaklarını Bilemiyorum ... Teşekkürler . | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:07 pm | |
| bırak lan bu işleri salakmısın nesin. Kimse blöf yapıyosun sen ? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 34 Nerden? : Karanlığın İçinden Rp Sevgilim : Yok Olmazda Savaş Tarafım : Tarafsız Tövbe Tövbe ! Yürü Git Yaa xD Yaşım(Rp\'de) : ßilen Hiç Kimse Yaşamıyor ;) Asam : Anka Alevi ! Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesareti , Ürkütücülüğü , Acımasızlığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:08 pm | |
| İnanmadığının farkındayım kendilerine sorman gerek ... benim yapacağım bir şey yok bu konuda. | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:08 pm | |
| Heyt be Tolga :P Ne mi yapacaklar?.. Şuanda onlar yok, ben bu üyeliğini banlıyorum onlar gelince kesin bir karar verilecek!.. | |
|
| |
| |
| |
Sirius Juan Black !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 34 Nerden? : Onun UzaqınDan Rp Sevgilim : Yok Bu Yakışıklı Cocuoa Lasım Savaş Tarafım : Ölümyiyenlik ... Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : ~ Karanlığın Simgesi ~ Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Cesareti Kayıt tarihi : 19/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:14 pm | |
| - Keira K. Walker demiş ki:
- Heyt be Tolga :P
Ne mi yapacaklar?.. Şuanda onlar yok, ben bu üyeliğini banlıyorum onlar gelince kesin bir karar verilecek!.. Saol Paul geldiğinde birde Rachel geldiğinde sorarsın istersen bunuda banla :cheers: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 34 Nerden? : Onun UzaqınDan Rp Sevgilim : Yok Bu Yakışıklı Cocuoa Lasım Savaş Tarafım : Ölümyiyenlik ... Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : ~ Karanlığın Simgesi ~ Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Cesareti Kayıt tarihi : 19/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:18 pm | |
| Birilerinin benden nefret etmesindense banlanmayı tercih ederim | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:20 pm | |
| - Claire Weasley demiş ki:
- Birilerinin benden nefret etmesindense banlanmayı tercih ederim
Nefret değil .. sadece bunuda banlaması gerek söylesene işte ne olsa sizi aldatmışım 2 karakter açarak | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:20 pm | |
| Madem çok istiyorsun seve seve.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:21 pm | |
| zuahaha sen banlamaya bile değmezsin ondan banlamıyodur :81: | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 2:24 pm | |
| Ay birileri mi banlandı bana mı öyle geldi | |
|
| |
| |
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 5:46 pm | |
| Ortada bir yanlış anlaşılma var . Lord görevine devam edecek ... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 6:12 pm | |
| Asıl şikayet diye benimkine denir pöfff :evil: | |
|
| |
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 6:14 pm | |
| | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: Şikayet Bölümü Çarş. Tem. 23, 2008 6:36 pm | |
| Çok ciddi bi şikayette bulunacaktım. Dikkate alırsanız çok sevinirim . Bazı dükkan Sahipleri dükkanlarıyla hiç ilqilenmiyorlar. 1 hafta önce birpg yazdım hala aynen duruyor. Benmi yanlış biliyorum yoksa o rpg ye karşı bi rpg yazmak için o dükkan onların deqilmi . Beni isterseniz banlayın isterseniz bi uyarı daha verin ama bu işler böyle yürümez. Adminler işlerini çok iyi yapıyorlar tamam Yukarda Allah var ama sadece onlarla olmuo işde. | |
|
| |
| Şikayet Bölümü | |
|