Helen Beatrice Tyler 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Nerden? : Floransa/ İtalya Savaş Tarafım : Zümrüdüanka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Cesaretin Gücü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yardım severliği Kayıt tarihi : 28/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Mary Kate Ashley Olsen C.tesi Haz. 14, 2008 9:55 pm | |
| Ad: Mary Kate Ashley Soyad: Olsen Bina: Gryffindor Okul: Hogwarts Kaçıncı sınıfı istiyorum neden?: 7. sınıf ( Bir an önce mezun olmak istiyorum) RP :
Mary Kate sabah çok erken kalkmıştı aslında hiç uyumamıştı. Yatağında doğruldu. Bugün çok güzel bir gündü. Çünkü bugün okuluna dönecekti. Sandığını dün hazırlamıştı. Eşyalarını düzgünce yerleştirmişti annesinin yardımıyla. Şimdi giyinip aşağıya inmeliydi. Hemen yeni aldığı Gryyffindor armalı kıyafetini giyindi. Pelerinini de koluna astı ve mutfa indi. Annesiyle babası daha önce uyanmış kahvaltı ediyorlardı. Hemen yanlarına oturup oda bir şeyler atıştırdı. Aslında pekte aç değildi zaten ya da heycandan bir şey yiyecek durumda değildi. Kahvaltılarını bitirdikten sonra babası sandığı arabaya yerleştirdi. Sonrada birlikte Hogwarts 9/3 çeyrek peronuna gittiler. Babası Mary Kate'in sandığını görevliye teslim ettikten sonra. Mary Kate anne ve babasına sarıldı onları uzun bir süre göremeyecekti. Mary Kate:
'' Ne oluyorsunuz, yüzünüzden düşen bin parça. Şunun şurasında okula gidiyorum. Hogwarts'ta okumamı en çok siz istemiştiniz. Sizin gibi iyi büyü yapabilmem için o okulda okumalıyım. '' dedi. Bu anne ve babasını güldürmüştü. Onlara birer öpücük verdikten sonra annesini tutuğu cübbesini aldı ve üstüne giyindi. Gitme vakti gelmişti.
Hogwarts Expresine bindikten sonra kendine boş bir kompartıman aradı ama tüm kompartımanlar doluydu. O da içinde iki kız öğrencinin olduğu bir kompartımana geçti. Arkadaşlarına merhaba dedikten sonra
''Oturmama izin var mı? '' dedi. Kızlar gülümseyerek geçmesini işaret ettiler. Mary Kate pencerenin yanındaki koltuğa yerleşti. Pencereden dışarıya baktı anne ve babasını arıyordu. Onları gördüğünde deli gibi el sallamaya başladı. Anne ve babasıda ona el sallıyordu. Bu sırada Hogwarts Expresi hareket etti ve Hogwarts'a doğru yol almaya başladılar. | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Mary Kate Ashley Olsen C.tesi Haz. 14, 2008 10:03 pm | |
| RP kısa olmuş , Renkler daha pastel olabilirdi , Betimleme yok denecek kadar az , Üslup fena değil ... 3. Sınıf ... | |
|