Mary Potter Durmstrang/ Firentoad 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 31 Nerden? : Diagon yolu Rp Sevgilim : yok-aranıyor Savaş Tarafım : ZAY Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mürver asa(ölüm yadigarı) Kan Saflığı : Saf kan En Belirgin Özelliği : Cesur Kayıt tarihi : 29/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (30/100)
| Konu: Mary Potter Paz Haz. 29, 2008 7:43 pm | |
| Çok heyecanlıydı.Okula başlamak için sabırsızlanıyordu.Eşyalarını topladı,valizini çıkardı ve eşyalarını yerleştirmeye başladı."Ya hiçbir okul beni kabul etmezse!" diye korkunç bir düşünce vardı kafasında.Neredeyse ağlayacaktı.Yanlış düşünceler içinde olmaktan suçluyordu kendisini.Bir de başarısız olmaktan korkuyordu.Birden kapı açılınca irkildi.Annesi gelmişti.Neyin var dercesine bir bakış attı.Mary: -Yok birşeyim,merak etme. -Böyle deme kızım,senin için endişeleniyorum.Okula gitmeni evden çıkmanı bile istemiyorum dedi üzgün gözlerle. -Neden ama?dedi yalvarırcasına. -Kim olduğunu bilirsin sen döndü sende biliyorsun kızım.Kendi güvenliğin için!kız ilk kez annesine böyle bakıyordu. -Güvenlik?Bizi burdada bulur ve ben birşey yapamam.Ama okula gidersem kendimi savunacak birşeyler öğrenebilirim!Bu sözlerinden sonra annesi hiçbir şekilde karşı çıkmadı.Sadece iyi geceler diledi kızını öptü ve çıktı.Bir sonraki gün çantasını hazırlamasına yardım ederek ona olan güvenini gösterdi. | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Mary Potter Ptsi Haz. 30, 2008 12:06 am | |
| Betimleme yok , Bozuk cümle yok , Farklı renk kullanmamışsın , Konu seçimi basit , RP'n kısa ... %30 | |
|