Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Harry Poptter ve Melez Prens 19 Temmuz 2009'a ertelendi!! Haydi tepki gösterelim Cuma Ağus. 15, 2008 3:46 pm | |
| http://www.petitionspot.com/petitions/harrypotter6Bildiğiniz gibi Harry Potter ve Melez prens bugün açıklanan bir kararla 19 Temmuz 2009 tarihine ertelendi ve bu resmi sitedede duyuruldu.Hp hayranları olarak yukarıdaki siteye girip WB'ye tepkimizi yolluyoruz şimdiden 7862 itiraz var tek yapmanız gereken yukarıdaki linkte alt tarafa geçip First Name: Adınız Last Name: Soyadınız Email: Msn adresiniz
bu bilgileri doldurarak forumun altında bulunan Sign Petition tuşuna basmak bu sayede sizinde tepkiniz listeye eklenir.Haydi millet eğer Harry Potter ve Melez Prens'i yaklaşık 11 ay sonra izlemek istemiyosanız haydi eller Sign Petition'a! | |
|
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: Harry Poptter ve Melez Prens 19 Temmuz 2009'a ertelendi!! Haydi tepki gösterelim C.tesi Ağus. 16, 2008 1:33 pm | |
| | |
|
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Harry Poptter ve Melez Prens 19 Temmuz 2009'a ertelendi!! Haydi tepki gösterelim C.tesi Ağus. 16, 2008 1:43 pm | |
| Terbiyemi bozmayım diyorum filmi kısalttılar birşey demedim başka sitede okudum şunları demişler Melez Prens’i yaza çekişimizin iki sebebi var. Birincisi, yaz mevsiminin bu tür bir filmin vizyona girmesi için uygun olması, ki bu da, en çok hasılat yapan ikinci film olan son Harry Potter filminin başarısından anlaşılıyor. İkinci olarak, tüm diğer şirketler gibi, diğer filmlerin senaryolarının hazır olmasını etkileyen yazarların grevinin sonucu oluşan etkileri hissediyoruz - rekabet ortamını 2009′a çekiyoruz ve bundan faydalanmak istediğimiz, yeni fırsatlar sunuyoruz. Melez Prens’i, Temmuz’a çekmenin en iyi strateji olduğu konusunda hemfikiriz.” hemde Vizyon tarihinin değişmesi, gelecekteki Harry Potter filmlerinin yapım programını değiştirmiyor. Melez Prens’in yapım aşaması zamanında tamamlandı, ve şirketin, iki bölümlük Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’nın yayın planları, bu değişimden etkilenmeyecek. Harry Potter hayranlarının son bölümleri ekranda görmek için sabırsızlandıklarını biliyoruz. Aslında, iyi haber, Melez Prens ile Harry Potter ve Ölüm Yadigarları’nın ilk bölümü arasındaki boşluk artık daha kısa olacak.” Ve “Jeff Robinov, Harry Potter ve Melez Prens filminin vizyon tarihinin Temmuz’a çekilmesinin arkasındaki gerekçeyi açıkladığında, açık bir şekilde, bu, olabilecek en geniş seyirciye ulaşma şansını sundu bize. Ben, son filmden ve David Yates’in ve eşsiz kadromuzun tüm çalışmalarından dolayı son derece gururluyum; inanıyorum ki, seriyi geliştirdik ve ileriye götürdük. Bunu tüm dünyadaki Harry Potter hayranları ile paylaşmayı dört gözle bekliyoruz, biraz daha beklememiz gerekse bile.” Var ya Warner Bros'un bu kadar para göz olduğunu bilmezdim ya.Hem sahneleri kesiyorlar hemde utanmadan dah fazla seyirci olsun diye 19 Temmuz 2009'a alıyorlar gösterimi arkadaşlar aslında hiç gitmez bu filme (Nasıl dayancam bilmiyorum ama) O zaman kimden parayı kazandığını ve ertelemeğin ne demek olduğunu görsünler | |
|
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
Finrod Voldemort Eski Yazılar Prof./Tüy Kalem Dük. Sahibi/Slithersnake Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 170 Yaş : 30 Nerden? : İstanbul/Ümraniye Rp Sevgilim : A. Ramona Melanie Lavigne Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenn. Yaşım(Rp\'de) : 30 Asam : Anka Dokunuşu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Savaşçı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 28/06/08
| Konu: Geri: Harry Poptter ve Melez Prens 19 Temmuz 2009'a ertelendi!! Haydi tepki gösterelim Paz Ağus. 24, 2008 7:56 am | |
| Lanet olsun böyle W.B ye ya | |
|
Cedric Michael Perkins !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 95 Yaş : 32 Nerden? : Kaplumba deden :D Rp Sevgilim : Gabriel Valéria Florian Savaş Tarafım : Dumbledore\\\'un Ordusu (yani ZAY) Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Sihrin Hırsı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Zeki Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Harry Poptter ve Melez Prens 19 Temmuz 2009'a ertelendi!! Haydi tepki gösterelim Paz Ağus. 24, 2008 8:08 am | |
| Arkadaşlar siz bileiyormusunuz bilmem ama yeni fragman yayınlandı eski fragman ama sadece sonunda July yani temmuz yazıyor. | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |