Jack Sparrow Durmstrang/5.Sınıf Roaringthroat Öğrencisi/Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 30 Nerden? : Tortuga Rp Sevgilim : ♥♥♥♥Hermione Granger♥♥♥♥ Savaş Tarafım : [:Dumbledore's Army:] Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : ::[:Dahiliğin Deliliği:]:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delilik ve Dahilik arasında gidip gelme Kayıt tarihi : 04/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: 20 - 30 Haziran Ortak Ders (Online) C.tesi Haz. 28, 2008 1:04 pm | |
| Jack Profesör' ün sözleri üzerine asasını indirdi. O gün yeterince iyi değildi. Ancak düellosu bitmişti. Giysisinin kolu hafifçe yırtılmıştı. Jack asasını çekti ve birkaç büyü mırıldanarak onardı. Büyüleri geçekten güçsüz kalıyordu. Bundan böyle her zaman sakin olacaktı.
Bunları düşünürken eşyalarının bazılarını koyduğu minderin yanına gelmişti. Kendini minderin üstüne attı. Bu düello onu yormuştu. Dersin sonuna kadar ayağa kalkmayı bırak konuşamayacağını düşünüyordu. Ancak bir güç onu ayağa kaldırmıştı. Marry Kate'in oturduğu minderin önüne geçti ve :
'' İyi düelloydu. Ancak bir dahaki sefere ben kazanacağım. ''
Son cümleyi yarı gülerek söylemişti. Az önce rakip bile olsalar Jack hiçkimseye önyargılı davranmazdı tekrar yerine doğru ilerlemeye başladı ve tekrar kendini minderin üstüne attı. Yavaşça diğer düelloları izlemeye başladı. O an farketmişti ki diğer düellolar onlarınki kadar hızlı gitmiyordu. Sanki anlaşmışlar gibi bir saldırı diğeri savunma yapıyor; sonra savunan saldırıp diğeri savunarak tekdüze hareketler yapıyorlardı. | |
|
Helen Beatrice Tyler 3. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 30 Nerden? : Floransa/ İtalya Savaş Tarafım : Zümrüdüanka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : Cesaretin Gücü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yardım severliği Kayıt tarihi : 28/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: 20 - 30 Haziran Ortak Ders (Online) C.tesi Haz. 28, 2008 9:14 pm | |
| Mary Kate gönderdiği büyünün bir an da havada yok olmasıyla afalladı. İlk başta bunu Jack'in yaptığını sanmıştı ama arkadan Profesör Walker'ın sesini duyunca kendi büyüsünü ve Jack'in büyüsünü profesörün durdurduğunu anladı. Mary az önce ki karşılıklı çekişmeden dolayı bayağı yorulduğunu ancak durunca anlamıştı. Profesör yanlarına gelip ilk önce Jack'le ardından da Mary'le konuştu. '' Marry soğukkanlılığını beğendim . Böyle devam et , her büyü yapışında kendini daha da geliştirmeye çalış . İyi bir düellocu olabilirsin , açıkçası düello yapışını bayağı beğendim . '' Mary Kate duyduğu sözcükler karşısında gururlanmıştı ama sadece ağzından '' Teşekkür ederim. '' sözcükleri çıkmıştı. Ardından da saygı bildirir bir şekilde iki adım geriye çıktı ve hem profesöre hem de Jack'e selam verdi. Profesör: '' Sizin için bugünlük bu kadar yeterli . Gidip rahat minderlerin keyfini çıkarın , dinlenin biraz . Ders bitince de diğer dersinize gidersiniz . '' Mary profesörün onları azat etmelerine sevinmişti. Çünkü çok yorgundu. Hemen dersin başında eşyalarını koyduğu minderin yanına gitti ve kendini rahat minderin üzerine bıraktı. Jack'te yorgun gözüküyordu. Yerine geçmeden önce Jack minderinin önüne geçmiş ve '' İyi düelloydu. Ancak bir dahaki sefere ben kazanacağım. '' demişti. Mary oturduğu yerden başını kaldırdı. Aslında yerinden kalmak istemişti ama ayaklarının şuan onu taşıyacağından pek emin değildi. Jack'e bakarak: '' Senin gibi bir rakibimin olması benim için onurdu. Bir daha ki sefere rakibim sen olursan yenilsem bile bundan mutluluk duyacağıma eminim. Bu yüzden iyi hazırlan. '' Jack yerine geçtikten sonra tekrar ona doğru döndü ve gülümsedi. Sonra da sınıftaki diğer arkadaşlarını izledi. Kendi düelloları hepsininkinde daha zevkliydi. Bu yorgunluğa rağmen oturmak yerine sahada Jack'in karşısında olmayı isterdi. | |
|
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: 20 - 30 Haziran Ortak Ders (Online) Salı Tem. 01, 2008 1:02 am | |
| Ders bitmiştir !!! Puanlar en yakın zamanda verilecek ... KİLİT | |
|