| alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? | |
|
+32Rodolphus Bilson Ashley Walker Remus Umit Lupin Mia Any Giovanna Aberforth Dumbledore Cho Weasley Allegra Lilith Walker Claire Weasley Samara Queen Simpson Tom Riddle Jennifer Love Dearborn Rachel Summer Bilson Sirius Black Melyssa Nelly Dearborn Hermione Granger Ronald Bilius Weasley Milo Ventimiglia Bellatrix Lestrange Tom Voldemort Rachel C. Barrymore Ceza Walker Helen Beatrice Tyler James Voldemort Tonks Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Ronald Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Sean F. Walker Emma Binns 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Paz Mayıs 04, 2008 4:22 pm | |
| şimdi ben şarkı sözleri yazıcam alttaki kimin söylediğini yazıcak oda şarkı sözleri yazıcak alttaki kimin söylediğini yazcak öle gidicek oyun
başlıyorumm
hakketiğin yerdesin mekanın cennetin sen benimsin ben meleğim ..... | |
|
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Salı Mayıs 06, 2008 10:47 am | |
| bilmiyom
kanadım kırık kuş gibi sensizim | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Mayıs 08, 2008 9:56 am | |
| Bilmiyorum Vah vah hanimiş benim koca bebeğim, uyusunda büyüsün adam olsun görelim. İstediğin herşey ayağına gelmez, ağlamayan bebeğe kimse mama vermez... | |
|
| |
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Mayıs 09, 2008 6:48 pm | |
| hepsi diye biliyorum ama
beni yak kendini yak herşeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım bak istersen okşa,istersen öldür aşk için ölmeli aşk o zaman aşkk aşk için ölmeli aşk ozman aşkkkk | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Mayıs 09, 2008 10:54 pm | |
| Sezen aksu ve Duman'ın söylediğini biliyorum. ;)
Umutsuz olduğu bir anda sevmek ister her insan birazcık şanslıysan neden olmasın... | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Mayıs 10, 2008 2:17 pm | |
| Paul'un bilemediği Pinhani'den en sevdiğim şarkı!!!:P Paul'un söylediğini ise bilmiyom!:P Sil adımı baştan yaz kalbine baş harfi büyük olsun, Yeniden küftet geçmişi hadım ettik olmadı, Ben suyun oldum bardak dolmadı! | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Çarş. Mayıs 14, 2008 11:19 pm | |
| emre aydın
Ben bir aygır, sen bir taysın,bırakın ulan ses yankılansın ben gerçek ama sen yalansın Ben michael sam sende jackson kaldır benim için orta parmağını ekşisin ama insanlığın eksik yazarım ben kalemim dik neyzen dedi kalk hepsini. bippppp | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Mayıs 15, 2008 7:34 am | |
| Bu ne be :P Nasıl inanırım sana bu yürek ağır bana sevdin öyle uzaklarda nefes alsamda yanımda bu aşk fazla sana..[Biraz kolay mı oldu ne :P Alttaki Eceyse kesin bildi :P ] | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Mayıs 15, 2008 3:59 pm | |
| (benim sölediğim ceza'nın şarkısıydı )
şebnem ferah
Kayboldum tenimden, ne gelir ki elimden Fırlattım tüm yalanları, çırılçıplak kaldım birden | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Mayıs 15, 2008 4:15 pm | |
| Bilmem :P Dün doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali içimizde hep kötü var hem iyi hangisi daha güçlü diye beklemektense heyecanla attım kendimi dans pistine.. | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Mayıs 15, 2008 6:37 pm | |
| Bilemiyorum tanıdık geliyor ama sagopa'nın olabilme ihtimali var mı? :lol:
Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek. Hayatın yükü değil telaş götürecek. Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor. Sefalet ve adaletin sonu gelmiyor. Ah bilmelisin yaşamayı sevmelisin, hayat hakkı yan eylemiş... | |
|
| |
| |
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Paz Mayıs 18, 2008 12:07 am | |
| canım Teoman ve şebnem ferah sölüyor
ne küslük var ne pişmanlık kalbimde yürüyorum sanki senin yanında... :( bana kimse sen gibi dokunmadı,ışığımı söndürmeden gidiyorum :( | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Paz Mayıs 18, 2008 7:14 pm | |
| bilmiyorumm
Ellerim yanarken dudaklarım kanarken birtek sendin aklımdan çıkmayan mutluluk
İçim kan ağlarken ruhum seni arıyorken kollarımda başkasıyla seni unutmak için | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Ptsi Mayıs 19, 2008 1:12 pm | |
| O zaman bu şarkıyı söyleyen için de üç seçenek var ... Şebo herhal . Nerelere gideyim ? Sen yanımda olmayınca . Ah olaydım vahh olaydım .... Böyle bişey işte ... | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Mayıs 22, 2008 12:09 pm | |
| Keremcem olabilir mi? Beyâban, Bârâ'nın yaşı gözümün, özü bed nâm salmış hüzünümün yüzü gülsün. Ahvalim suskun, dokunan bana mendil tutsun . Beyâban, Fırtınan beni kavurur, Gözyaşım kum olur dağılır kumuna tozuna karışır Biraz merhamet eyle... Etmeee..eylemeee.. Bayılıyorum bu şarkıya | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Mayıs 23, 2008 8:49 pm | |
| Bu ne kısım yhaa! Kesin Rap'tir haaa! :P Running through the monsoon -mevsim rüzgarı ( muson ) boyunca koşarken Beyond the world, -dünyanın ötesine To the end of time, -zamanın sonuna Where the rain won't hurt -yağmurun can acıtmayacak olduğu yere Fighting the storm, -fırtınayla savaşarak Into the blue, -maviye doğru And when I loose myself I think of you, -ve kendimi bırakınca seni düşünüyorum Together we'll be running somewhere new -yeni bir yere beraber koşuyor olacağız Through the monsoon. -mevsim rüzgarı ( muson ) boyunca Just me and you -sadece ben ve sen
|
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Ptsi Mayıs 26, 2008 7:55 pm | |
| tokio hotel -- monsoon Ready, Set, Go! It`s time to run The sky is chancing, we are one Together we can make it While the world is crashin` down Don`t you turn around | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Ptsi Mayıs 26, 2008 8:06 pm | |
| - Dulce Maria Walker demiş ki:
- Bu ne kısım yhaa! Kesin Rap'tir haaa! :P
Running through the monsoon -mevsim rüzgarı ( muson ) boyunca koşarken Beyond the world, -dünyanın ötesine To the end of time, -zamanın sonuna Where the rain won't hurt -yağmurun can acıtmayacak olduğu yere Fighting the storm, -fırtınayla savaşarak Into the blue, -maviye doğru And when I loose myself I think of you, -ve kendimi bırakınca seni düşünüyorum Together we'll be running somewhere new -yeni bir yere beraber koşuyor olacağız Through the monsoon. -mevsim rüzgarı ( muson ) boyunca Just me and you -sadece ben ve sen
Sagopa'dan ;) Beyaban tokio hotel -- monsoon Ready, Set, Go! It`s time to run The sky is chancing, we are one Together we can make it While the world is crashin` down Don`t you turn around Bilmiyorum kim olduğunu Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem. Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir. Acının insana kattığı değeri bilirim, küsemem. Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir. | |
|
| |
| alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? | |
|