| alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? | |
|
+32Rodolphus Bilson Ashley Walker Remus Umit Lupin Mia Any Giovanna Aberforth Dumbledore Cho Weasley Allegra Lilith Walker Claire Weasley Samara Queen Simpson Tom Riddle Jennifer Love Dearborn Rachel Summer Bilson Sirius Black Melyssa Nelly Dearborn Hermione Granger Ronald Bilius Weasley Milo Ventimiglia Bellatrix Lestrange Tom Voldemort Rachel C. Barrymore Ceza Walker Helen Beatrice Tyler James Voldemort Tonks Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Ronald Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Sean F. Walker Emma Binns 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Tem. 19, 2008 6:09 pm | |
| bilmiyorum adam gibi yürekli ol çık karşıma bak yüzüme | |
|
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Tem. 19, 2008 7:01 pm | |
| Bilmiyorum :62:
Gül ki Sevgilim Gül ki Gözlerin Solmasın Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çıksın Namelerim | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Tem. 19, 2008 7:03 pm | |
| malesef bilmiyorum.
yalnızlık bir perde örtmüş üstüme aşk denen tek hece bilmez dinle sonra sen geldin içime dolup beni benden ettin senden başka artık düşemem aşka.
O melek yüzün benim güler yüzüm şimdi geçmişim hüzün sensiz yaşanmış her bir gün senden başka artık düşemem aşka.
| |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Salı Tem. 22, 2008 8:30 pm | |
| - Cho Chang demiş ki:
- Bilmiyorum :62:
Gül ki Sevgilim Gül ki Gözlerin Solmasın Sakin Aşk çiçeğim Gel Biraz Bana Gel Biraz Daha Arşa çıksın Namelerim Ferhat Göçer-Gül ki Favorim bu bnm Orlando hatırlayamadım Biri bana gelsin o da sensin Beni kırmış olsan da İkimizde aşık bir tek farkla benimki senden biraz fazla | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Çarş. Tem. 23, 2008 2:38 pm | |
| İrem Hayalet Sevgilim (aslında o hayal et miş ) Şimdi bir yaz aşkı paklar bizi Eylülde ayrılık yeniden yoklar bizi Zaman iksiriyle toplar bizi Ben aslında çok sevmiştim ikimizi | |
|
| |
Remus Umit Lupin !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Tem. 24, 2008 1:38 pm | |
| bilmiyorum . eğerki bir gün derde kalırsan yerde bu can durdu bu kalp , gözlerim ağlasın artık dayanamaz oldum kaderime küfrederim . Yaz yağmuru gibi tek bi gün aşkın , tek bi günah var oda seni sevmek Sen bi riyakar bende günahkar hiç sonu gelmeyen aldatılışlar . Çıkmaz sokak gibi kapalı bu kalbim , bana cesur ol deme yoktu hiç halim , Aşk bi cinayet bende bi zanlı , üzerime geldi ve hep o kazaNDI . Şimdi bu defter dört duvar aşkın arasında doldu ve bitti , Kıyılara her gün adını karaladım dalgalar her gün aldı ve gitti. ! ( bilirseniz beni mutlu edersiniz . ) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Tem. 25, 2008 8:47 pm | |
| bilmiyorumki xD
yürüdüm aşık oldum, yürüdüm kaşif oldum, öğrenmekle geçmiyor hayat, alıştım yürüdüm. | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Tem. 25, 2008 9:01 pm | |
| ogün şanlısoy
küçücük ufacık kaldım ağlarsaa düşebilirim. bilene buda yeter heralde.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 280 Yaş : 34 Nerden? : Rusya Rp Sevgilim : Yok. Savaş Tarafım : [ Dumbledore Ordusu ] Yaşım(Rp\'de) : 17 Asam : Kurtadam Haykırışı Kan Saflığı : SafkanDı & Şimdi Kurtadam Kanı vaR vücudunda ! En Belirgin Özelliği : Kurt adam ! Kayıt tarihi : 21/07/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Tem. 25, 2008 9:03 pm | |
| Üzgünüm bilmiyorum xD Saçlarına aklar düşmüş be reis , Yaşananlar rüya , düş-Müş be reis. | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Tem. 26, 2008 8:19 pm | |
| hiç bir fikrim yokkk :(
İki damla yaş iki ayrı can İki deli gönül iki parça can Bugün efkar günü bugün ayrılık Sevda bahçesinde güllerim yanık | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Tem. 26, 2008 9:52 pm | |
| Gerçekten güzel bir dörtlük . Ama bilmiyorum :/ Alışılmadık bi günüm olsa gerek , Savaşılmayıp kaçıldı ki bilerek ... Başlangıçta verilir hep sözler , Sadece kalır hepsi o güne mahsus . | |
|
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Paz Tem. 27, 2008 10:35 am | |
| Bilmiyorum...
Seni arar durur bir kör ebeyim Çık ortaya ne olur yaralarım iyileşsin Çok zaman geçti,çok zaman geçti Haber vermeden gelme zor olur Ürker tenhalığım kıskanır ağlar belki Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur.. Gözlerim bitti,gözlerim bitti...
| |
|
| |
| |
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Ptsi Tem. 28, 2008 2:23 pm | |
| bilmiyorum mutlumuyduk ki sade nefes aldık bıktım artık uzatma yaslan bana ağla..(çok seviyorum bu şarkıyı) | |
|
| |
| |
| |
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Ağus. 01, 2008 5:46 pm | |
| bilmiyorum... Yanlızlık bir perde örtmüş üstüme. Aşk denen tek hece bilmezdim ne? Sonra sen geldin... İçime doğdun beni benden ettin... Senden başka artık düşemem aşka. Ooovov... O melek yüzün benim güler yüzüm şimdi Geçmişim hüzün sensiz yaşanmış herbirgün. Senden başka artık düşemem aşka... (lütfen Tolga abi yanıtlasınxD ) | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Ağus. 01, 2008 6:07 pm | |
| O melek yüzün benim güler yüzüm şimdi Geçmişim hüzün sensiz yaşanmış her bir gün Senden başka artık düşemem aşka... ... .... ..... Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme. Aşk denen tek hece bilmezdim ne ? Sonra sen geldin içime dolup beni benden ettin, Senden başka artık düşemem aşka ooovv...
O melek yüzün benim güler yüzüm şimdi, Geçmişim hüzün sensiz yaşanmış her bir gün, Senden başka artık düşemem aşka... O melek yüzün benim güler yüzüm şimdi, Geçmişim hüzün sensiz yaşanmış her bir gün, Senden başka artık düşemem aşka aaa... ... ... .... | |
|
| |
| |
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Ağus. 01, 2008 6:22 pm | |
| Sagopa Kajmer Bak yıldızlar altında gözlerimin içine duy rüzgarların bize anlattığı bir şey var... | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Ağus. 01, 2008 6:25 pm | |
| Burcu Güneş Şeytan diyor ki yanaş şuna, adını anma sataş şuna. Deli kader seni karşıma, çıkaracak mı bilen yok | |
|
| |
Ashley Walker Sihirli Oyun ve Sporlar Dairesi Başkanı
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 29 Nerden? : Hollywood =) Rp Sevgilim : Aberforth Dumbledore Savaş Tarafım : artık tarafsızım Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Pesimist Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (89/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Ağus. 01, 2008 6:28 pm | |
| Serdar ortaç sana bilmediğin bir şey söyleyemem bende hiç bir şey bilmiyorum Ne kadar iyilik varsa hepimiz için.... | |
|
| |
| alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? | |
|