| alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? | |
|
+32Rodolphus Bilson Ashley Walker Remus Umit Lupin Mia Any Giovanna Aberforth Dumbledore Cho Weasley Allegra Lilith Walker Claire Weasley Samara Queen Simpson Tom Riddle Jennifer Love Dearborn Rachel Summer Bilson Sirius Black Melyssa Nelly Dearborn Hermione Granger Ronald Bilius Weasley Milo Ventimiglia Bellatrix Lestrange Tom Voldemort Rachel C. Barrymore Ceza Walker Helen Beatrice Tyler James Voldemort Tonks Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Ronald Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Sean F. Walker Emma Binns 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Haz. 05, 2008 4:41 pm | |
| Teoman--Zamparanın ölümü(şimdik dinliyorum) AŞK kırıntısıyla doymaktansa tek başıma aç kalırım bu hayatta
| |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Haz. 05, 2008 9:34 pm | |
| Teoman Sus bu gece, bana aşktan sakın hiç bahsetme.. | |
|
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Ptsi Haz. 09, 2008 1:38 pm | |
| bilmim sen ağlama anne ben yetim değilim | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Salı Haz. 10, 2008 10:19 am | |
| Bilmem Vah vah hanimiş benm koca bebeğim, uyusun da büyüsün adam olsun görelim. İstediğin her şey ayağına gelmez, ağlamayan bebeğe kimse mama vermez. Annene hiç benziyor mu dön yüzüme iyice bak. Ruh yaşımız tutmuyor yetti seni pış pışlamak | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Salı Haz. 10, 2008 1:33 pm | |
| Nİnilerin kralı emrah Hani o gözlerindeki yabancı yaralar beni yüreğimden. | |
|
| |
Emma Binns 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 32 Nerden? : İST Rp Sevgilim : yokkkkkkkkkkkkkk Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sessizliğin Zekası Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çabuk sinrlenirim Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Çarş. Haz. 11, 2008 4:22 pm | |
| yıldız tilbe git gideceksen bekleme farklı değilsin sende ... | |
|
| |
Tom Voldemort 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| |
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Çarş. Haz. 11, 2008 6:47 pm | |
| Rober Hatemo güN geçmez yüreğimdeki acı amansız... yaLnızLık yüzüme vurur geçer zamaNsız.. hüzNüm biLe yorgun aaahhh her damLa gözyaşımdaki keder umutsuz... sensizlik geceme akar gider sonuz.. kaLbim biLe yorgun aaaaahh | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Haz. 13, 2008 12:17 pm | |
| noo öyle ağlarımki kendime sen beden gittn gideli. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 47 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Tom Voldemort Savaş Tarafım : ölüm yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Asanızı yazınız! Kan Saflığı : saf kan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Ptsi Haz. 16, 2008 3:29 pm | |
| bilmiyorumm geri dönüp baktım ben şu hayata duramadım ben hiç dimdik ayakta geceleri tek derdimdi dolanmak aradım hep bir tek gecelik aşk
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Ptsi Haz. 16, 2008 7:43 pm | |
| dırec-t
gecenin nemi mi düşmüş gözlerine Ne olur ıslak ıslak bakma öyle Saçını dök sineme derdini söyle yeterki ıslak ıslak bakma öle |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Salı Haz. 17, 2008 8:43 pm | |
| Islak ıslak-Cem Karaca/Barış Akarsu Puslu günlerde geçtin aklımdan. Sanki yalvardım sen gel demiştin ardımdan. Dur yalvarıyorsun çıldırıyorsun anlamıyorsun. Bitecek birgün diye gelme. Gitme görme sevme hiç düşme benim düştüğüm gibi bu aşka. Pişman oldum düşman oldum, seni sevdiğime senin olduğuma bu gece. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Çarş. Haz. 18, 2008 2:21 pm | |
| Serdar Ortaç Sensizlik ölümden bile zor. Hergün hergün ölmek misali. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Haz. 19, 2008 8:26 am | |
| Yusuf hayaloğlu
Paran cebinde kalsın/ bırak artık rahatsın/ bu kız mal mülkü naapsın?/ çalışır yapar
Tek taşını almış/ tam turunu atmış/ yüreğin kaç karatmış?/ bu kız onu sorar
Sağ eller havaya/ pırlantalar buraya/ tek taşımı kendim aldım/ tek başıma kendim taktım/ girmesinler havaya
İyi kötü kazanırım para/ ama kalptir asıl kumbara/ bir sevgilim yoksa kollarımda/ napiym pırlantayı parmağımda?
Olur birgün şan şöhret ün para/ ama aşk hergün karaborsada/ bir sevgilim yoksa kollarımda/ napiym pırlantayı parmağımda?
Cebindeki kalsın sana/ sol üst köşeden harca bana/ pırlantamı aldım ama/ pırlanta gibi kalp lazım bana |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Haz. 19, 2008 4:42 pm | |
| Nil KARA İBRAHİM GİL HADİ DELİ OĞLAN BELİMİ DOĞLAN HELEBİ ÖP BAKALIM KIZI DUDAĞINDAN | |
|
| |
Milo Ventimiglia Muggle
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Yok!!.. Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 27 Asam : Anka Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Adaletli... Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Haz. 20, 2008 2:33 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Haz. 20, 2008 9:47 am | |
| İsmail YK Seven kızın romanı | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Haz. 20, 2008 4:46 pm | |
| :| Bimiom nan xD Salvamé xD (Dulce'nin grubu sölüo. E artıq bul yane xD) |
|
| |
| |
| |
Milo Ventimiglia Muggle
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Sevgilim : Yok!!.. Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 27 Asam : Anka Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Adaletli... Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Haz. 21, 2008 12:51 am | |
| | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Seni Hep Seveceğim [O Kendini Biliyor xS] Savaş Tarafım : ~Dumbledore's Army~ Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sadık Baykuşun Nankörlüğü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Komik =) Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 20/06/08
| |
| |
Milo Ventimiglia Muggle
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Haz. 21, 2008 3:18 am | |
| Duman(yosma Kurbandan dı xD) 1,2,3,4 tamam daha da katlanamam....xD | |
|
| |
Ronald Bilius Weasley 5. Sınıf Hufflepuff Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 96 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Seni Hep Seveceğim [O Kendini Biliyor xS] Savaş Tarafım : ~Dumbledore's Army~ Yaşım(Rp\'de) : 15 Asam : Sadık Baykuşun Nankörlüğü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Komik =) Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 20/06/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Haz. 21, 2008 3:59 am | |
| | |
|
| |
Milo Ventimiglia Muggle
| |
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Haz. 21, 2008 4:25 am | |
| Gülşen :scratch: Yar Gitme | |
|
| |
| alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? | |
|