| alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? | |
|
+32Rodolphus Bilson Ashley Walker Remus Umit Lupin Mia Any Giovanna Aberforth Dumbledore Cho Weasley Allegra Lilith Walker Claire Weasley Samara Queen Simpson Tom Riddle Jennifer Love Dearborn Rachel Summer Bilson Sirius Black Melyssa Nelly Dearborn Hermione Granger Ronald Bilius Weasley Milo Ventimiglia Bellatrix Lestrange Tom Voldemort Rachel C. Barrymore Ceza Walker Helen Beatrice Tyler James Voldemort Tonks Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Ronald Walker Mabelle Nerissa Radcliffe Sean F. Walker Emma Binns 36 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Çarş. Tem. 09, 2008 10:48 am | |
| | |
|
| |
Tom Riddle Durmstrang/4.Sınıf Hugestclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Savaş Tarafım : ***/Ö.Y./*** Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : kızıl ejder Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : tek başına hareket eder Kayıt tarihi : 28/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Tem. 11, 2008 3:11 pm | |
| Hiç çıkaramadım metrisin önünde durdum hasretim yerlere vurdum ben dağlarda uçan kuştum uçan kuştum kanatlarımdan vuruldum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Tom Riddle Durmstrang/4.Sınıf Hugestclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 32 Savaş Tarafım : ***/Ö.Y./*** Yaşım(Rp\'de) : 14 Asam : kızıl ejder Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : tek başına hareket eder Kayıt tarihi : 28/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Tem. 11, 2008 3:22 pm | |
| hiç bir fikrim yok gitme gitme ayrılma benden gitme gitme kopamam senden | |
|
| |
| |
| |
Samara Queen Simpson Çay Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 27 Nerden? : Hogsmeade Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Adaletin Şansı Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesaretli Olması Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 11/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (40/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Tem. 11, 2008 11:32 pm | |
| Bengü'ydü sanırım :S Sensiz yaşamaktan yoruldum terkedipp qittin... Beni. | |
|
| |
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Salı Tem. 15, 2008 9:22 am | |
| Teoman
Ne zaman arabamı yıkasam mutlaka yağmur yağar yağmurda yürüsem su sıçratır üstüme pis arabalar | |
|
| |
| |
| |
Allegra Lilith Walker Muggle
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Salı Tem. 15, 2008 10:38 pm | |
| Şebnem Ferah...Gönlümün rockçı kraliçesi...
Dinlendim,su içtim,aktı dudaklarımdan.Her gün güneş doğar yeterki açık olsun perdeler... | |
|
| |
| |
| |
Mesaj Sayısı : 87 Yaş : 30 Nerden? : ~Londra~ Rp Sevgilim : ~İstemiyorum~ Savaş Tarafım : ~Zümrüdüanka~ Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Az Kaldı xp Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sigara bağımlılığı[Lanet olsun] Kayıt tarihi : 09/07/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Salı Tem. 15, 2008 10:52 pm | |
| Bilmiyorum.
Nasıl olsa alıştım ben bu sert rüzgarlara.Bu sert iklimli,ıssız hayata.Delgeç gibi deleceksin sen de ruhumu.Biliyorum durma gel bir de sen vur.Bir de sen vur.Gel bir de sen vur!!!
Ayyy ayyyy bitiyorum ..... 'a(siz bileceksiniz XD) . Çok süper sesi var.Süper kişiliği var.Rock kraliçesi o.Bu şarkı da tam benim kişiliğimi anlatıyor. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Çarş. Tem. 16, 2008 10:29 am | |
| Gözlerimin Etrafındaki Çizgileri dinlemediğim için bilmiyorum. XD
Şebnem Ferah söylüyor.
Boyalı tırnaklarla dolaşıyor sokakta.Kimse bilmez nedenmiş.Buralara gelmezmiş.
Bu şehrin neresindensin?Söyle ki bizde bilelim. Lalallaallaalalla... XD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Çarş. Tem. 16, 2008 11:26 pm | |
| Bilmiyorum (Sıyrılmanın en kolay yolu bu millet bilmiyorum yazıyor bende yazıyım dedim) Süper bir fikrim var Sen şimdi git Bir daha geri gelme Benim ne sabrım var.... (Kimin söylediğini bende bilmiyorum. Daha hiç dinlemedim) | |
|
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
| |
| |
Cho Weasley Beauxbatons/Lizardian 6.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 268 Yaş : 29 Nerden? : evimden (: Rp Sevgilim : istemez Savaş Tarafım : ..::ZaY::.. Yaşım(Rp\'de) : 16 Asam : Ejderha Yumurtası Kan Saflığı : SaFkAn En Belirgin Özelliği : Güzelliği ve Zekiliği Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Tem. 17, 2008 7:05 pm | |
| hiç bir fikrim yok
Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil
Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Perş. Tem. 17, 2008 7:09 pm | |
| Bilmiyoruum.. Salla salla yer yerinden oynasın salla sallaaa | |
|
| |
Tom Voldemort 3.Sınıf Slytherin Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 33 Nerden? : Berlin Rp Sevgilim : ~Emma Watson~ Savaş Tarafım : Karanlık Büyücüler {Ö.Y} Yaşım(Rp\'de) : 13 Asam : ~Hırsın Gücü~ Kan Saflığı : SAFKAN En Belirgin Özelliği : Çatal Dil Kayıt tarihi : 08/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (80/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? Cuma Tem. 18, 2008 1:00 am | |
| Sezen Aksu diye biliyorum :) Neyleyim üç günlük ömrümü Bu gönül sensiz hiç güldümü Sevgilim önüme ülümü Sunsan ben içerim Kendimden geçerim Senin için benden vazgeçerim | |
|
| |
Aberforth Dumbledore Uçuş Profesörü/Asa Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 424 Yaş : 29 Yaşım(Rp\'de) : ll Asam : ll Kan Saflığı : lll En Belirgin Özelliği : ll Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 16/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (98/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Tem. 19, 2008 2:21 pm | |
| bilmiyorum
uc gun surmus ne farkeder senle her sey ömre bedel | |
|
| |
Mia Any Giovanna Zonko'nun Şaka Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 169 Yaş : 30 Nerden? : lodra Rp Sevgilim : arıyorumm.............. Savaş Tarafım : şimdilik tarafsız Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Güllerin büyüsü Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : sıcak kanlılığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 10/07/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (60/100)
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Tem. 19, 2008 2:37 pm | |
| bilmiyorum küçüktüm büyüm en sonunda biri şarkı sölüyor ruhumda | |
|
| |
| Konu: Geri: alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? C.tesi Tem. 19, 2008 5:18 pm | |
| Bilmiyorum
Ben emekli keremim aslım dijital olmuş gizlice buluştuğumuz yer katlı otopark olmuş ha ha haaayy | |
|
| |
| alttaki bu şarkıyı kim söylüyo ???? | |
|