| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|
+29Ashley Walker Willhelmina Jane E. Black Gabriel Valéria Florian Berilac Hardbottle Aberforth Dumbledore Mia Any Giovanna Yuri Gogarin William Ravenous Lord Voldemort Jennifer Love Dearborn Remus Umit Lupin Allegra Lilith Walker Sirius Black Claire Weasley Hermione Granger Ceza Walker Ignotus Walker Duncan Matthew James Clémence Jamié Caliénte Mabelle Nerissa Radcliffe Fleur Delacour Tonks Walker George Weasley Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Ronald Walker Sean F. Walker 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 02, 2008 7:49 pm | |
| ewet arkadaşlar bir arkadaş 3 kişinin ismini vrcek o onla ilgili yorum yapcak
Tracy Keira Ceza
| |
|
| |
Ronald Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (3/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 02, 2008 7:56 pm | |
| Tracy:bence aptalın teki Keira:yakında evlenecek mutluluklar dilerim Ceza:iyi yani aslında kötü ama ben onu seviyorum yeni isimler zac efron sirius black eren bakıcı | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 02, 2008 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 02, 2008 8:35 pm | |
| Angelina Isabélle Blanc-Çok sevdiğim bi arkadaşım Lana Walker-Çok yakın çok sevdiğim arkadaşım ruh ikizim Ginny Weasley-Çok sevdiğim ve yakın bi arkim Paul Walker Tonks Walker Zuleykha R. Walker | |
|
| |
A. Ramona Melanie Lavigne Admin& Hogwarts Müdiresi& Bitkibilim Profesörü& Gryffindor B.S
Mesaj Sayısı : 752 Nerden? : Londra ! Rp Sevgilim : Finrod Voldemort Savaş Tarafım : Tarafsız... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ~ Hayaller Çıkmazı ~ Kan Saflığı : ~Safkan~ En Belirgin Özelliği : Cesareti !! Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 02, 2008 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 327 Nerden? : diiyagon yolu Rp Sevgilim : hermione granger>>> Savaş Tarafım : zümrüdü anka yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Hipogrif pençesi Kan Saflığı : SAFKAN!!! En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 24/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 02, 2008 9:03 pm | |
| Keira Knightley:seviyorum Pelin Karahan:iyi biri Hermione Granger:bitanecik aşkım
ron weasley fred weasley remus loopin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 02, 2008 9:47 pm | |
| ron weasley( bu sen oluyasan) akılsızın teki hiç sevmiom fred weasleyİyi birsine benziyor remus loopin tanımıorum
Angelina Isabélle Blanc RonaldWeasley Keira Knightley | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Mayıs 03, 2008 9:24 am | |
| Angelina Isabélle Blanc :bence biraz asabi biri RonaldWeasley: benim bu yüzden muhteşemim Keira Knightley:bu kaçkere çıktı bana ya iyi biri lütfen farklı birilerini söyleyin ginny weasley: eren bakıcı: lily potter: | |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Mayıs 03, 2008 1:58 pm | |
| Ceza Walker ?:iyi biri Ashley Walker ?:tanımıyorum Keira Knightley ?:iyi biri
belllatrix lestrange? harry potter? hermione garnger | |
|
| |
Bonnie Kathleen Weasley Muggle
Mesaj Sayısı : 730 Yaş : 31 Nerden? : Diagon Yolu Rp Sevgilim : Daniel Radcliffe Savaş Tarafım : Zay... Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : ::çıLgıN ZeKa:: Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Delü Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Mayıs 03, 2008 2:07 pm | |
| Belllatrix Lestrange:Tanımıyorum! Harry Potter:Erkek Versiyonum benüm!:P Hermione Granger:İyi biri gibi ama tanıymıyorum tam olarak!:P Paul Walker: Lana Walker: Tonks Walker: | |
|
| |
| |
| |
George Weasley Durmstrang/1.Sınıf Hugestclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 28 Nerden? : diyagon yolu Rp Sevgilim : Evan Rachel Walker Savaş Tarafım : dumbeldorun ordusu Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Ejderin yüreği Kan Saflığı : melez En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Mayıs 03, 2008 3:05 pm | |
| Pelin Karahan:iyiidir Tonks Walker:canım arkadaşım Lana Walker:tanıomıyorum _________________ | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Mayıs 03, 2008 3:41 pm | |
| Angelina Isabélle Blanc Ginny Weasley Paul Walker | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Mayıs 04, 2008 8:03 am | |
| Angelina Isabélle Blanc-Çok sevdiğimve yakın bi arkim Paul Walker-Biricik kankim, kötü günlerimdeki ilacım Ginny Weasley-Çok sevdiğim ve yakın bi arkim Tonks Walker Sirius Black Mischa Barton | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Mayıs 04, 2008 1:51 pm | |
| Tonks Walker İyi bir prof. Sirius BlackTanımıyorum Mischa BartonTanımıyorum.
Keira Knightley Angelina Isabélle Blanc Ginny Weasly
| |
|
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Mayıs 06, 2008 10:49 am | |
| Lana Walker ?Aileden Tonks Walker ?Aileden Ashley Walker ?Aileden
hepsi iyi..
Paul Valker Pelin V. Karahan Ronald Weasley | |
|
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Mayıs 06, 2008 4:43 pm | |
| Paul Walker canım kuzişim Pelin V. Karahan kankam ya Ronald Weasley sevdiğim bir öğrenci
Keira Knightley Angelina Isabélle Blanc Tracy Walker | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Mayıs 06, 2008 6:37 pm | |
| Keira Knightley:sevmiyorrum Angelina Isabélle Blanc:tanımıyorum Tracy Walker:sevmiyorum
zac efron eren bakıcı george weasley | |
|
| |
Fleur Delacour Beauxbatons/Lizardian 1.Sınıf Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 51 Rp Sevgilim : James Hughes Savaş Tarafım : Ölüm Yiyenler Yaşım(Rp\'de) : 12 Asam : Daha Almadım Kan Saflığı : safkan En Belirgin Özelliği : Lütfen özelliğinizi belirtiniz! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Mayıs 06, 2008 10:31 pm | |
| zac efron:Kankam eren bakıcı:pek fazla tanımıyorum ama iyi biri olduğunu biliyorum george weasley:tanımıyorum Ginny Weasley Tonks Walker Paul Walker | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| |
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Mayıs 07, 2008 10:34 am | |
| Boyd HolbrookYanımıyorum Mabelle N. James İyi birine benziyor Mischa Barton?tanımıyorum
Mabelle Nerissa James Fleur Delacour Tonks Walker | |
|
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Mayıs 07, 2008 10:38 am | |
| Mabelle Nerissa James: Ben oluyorum. Merhamwtliyimdir, iyi biriyimdir. Saygılı ve seviyeliyimdir. Fleur Delacour: Sitedekini pek tanımıyorum ama çok iyi bir kıza benziyor. Yoksa o karakteri almazdı. Tonks Walker: Canım arkadaşım, kavga etsek bile çok sevdim onu ;)
Tracy Walker Ronald Weasley Cameron Diaz(böle yazılıyordu heralde.) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Mayıs 07, 2008 10:43 am | |
| Tracy Walker:ben oluyorum şahsen Ronald Weasley:Hiç sevmiyorum Cameron Diaz:Tanımıyorum.
RonaldWeasley Paul Walker Keira Knightly(sanırım böyle yazılıyordu.) | |
|
| |
| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|