| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|
+29Ashley Walker Willhelmina Jane E. Black Gabriel Valéria Florian Berilac Hardbottle Aberforth Dumbledore Mia Any Giovanna Yuri Gogarin William Ravenous Lord Voldemort Jennifer Love Dearborn Remus Umit Lupin Allegra Lilith Walker Sirius Black Claire Weasley Hermione Granger Ceza Walker Ignotus Walker Duncan Matthew James Clémence Jamié Caliénte Mabelle Nerissa Radcliffe Fleur Delacour Tonks Walker George Weasley Bonnie Kathleen Weasley Paul Walker Keira K. Walker A. Ramona Melanie Lavigne Ronald Walker Sean F. Walker 33 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (100/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Tonks Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (75/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Cuma Mayıs 23, 2008 11:17 pm | |
| Keira Knightley :Canım yha klavyem yetmiyo onu anlatmaya Eren Bakıcı :Pek tanımam Dersime de girmedi zaten Fred Weasley :İyi biri Tonks walker: Paul Walker Duncan James: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Mayıs 24, 2008 10:46 am | |
| Tonks walker:Chok sefiom ama dalcam bigün xD Paul Walker: Nie bana gelio hep bu şahıs xD Duncan James:Aşkooooooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmm! xD _______________________________________________________________________ Ginny Weasley : Samara Yoko Darklife : Dulce Maria Walker : |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| |
| |
Paul Walker Admin/Durmstrang Okulu Müdürü/Düello Sanatları Profesörü
Mesaj Sayısı : 4137 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Keira Knightley Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : Hipogrif Pençesi Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Aşırı İyimserimdir Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 18/04/08
| |
| |
Mabelle Nerissa Radcliffe Muggle
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Ptsi Mayıs 26, 2008 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Mayıs 27, 2008 8:17 pm | |
| Tom Jack Malfoy:İyi çocuktur tam tanışmadıksa da benim kafadana benziyo Tonks Walker:Canım kuzişim sırdaşım en iyi akrabalarımdan biri Mabelle Nerissa Valerie James:Biricik rp sefgilim,gerçekte en iyi arkim,ayrıca msn üzerinden sefdiğim kıs
Mischa Barton: Mabelle Nerissa Valerie James: Ignotus Peverell: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 999 Yaş : 29 Nerden? : Londra(gerçekte İzmir) Rp Sevgilim : Dur bakalım daha ne kadar özgür kızı oynayacağız :D Savaş Tarafım : ZAY(öyle de kalacak xD) Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Sonsuzluğun Sonu Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Sadık Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Mayıs 27, 2008 8:42 pm | |
| Ne güzel üçlü yah :lol: Mischa Barton: Eee napalım kader demişti bana Ignotus ona evlenme teklif ettiğinde ve Ignotus bana döndüğünde aynı lafı hakaretlerimle iade etmiştim . İyi biri olabilirdi hafızamda ama neyse... Mabelle Nerissa Valerie James: Ben oluyorum, kendisi çok güzel, zeki, alımlı ve güçlüdür PEk rastlanmayan bir tiptir Ignotus Peverell: Bizim Ignotus işte! Canım can! İyi biri! Tonks Walker(yine ) Paul Walker Mischa Barton | |
|
| |
Keira K. Walker Admin&İksir Prof.&Ravenclaw Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 3788 Yaş : 32 Nerden? : Paris Rp Sevgilim : Paul Walker Savaş Tarafım : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Yaşım(Rp\'de) : 22 Asam : Kedi Pençesi Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Paranoyaklığı Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Salı Mayıs 27, 2008 9:14 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Ignotus Walker Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 636 Yaş : 30 Nerden? : Rüzgarın Beni Attığı Yerden Rp Sevgilim : Samara Queen Simpson Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Aslan Tüyü Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Cesurluğu Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 25/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (2/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Mayıs 28, 2008 5:16 pm | |
| Mabelle N. V. James:Çok iyi biri 2.5,3 senelik arkadaşım,çok severim kendilerini anlayışlı sırdaş vs... Keira Knightley:Rp'de yengem,gerçek hayatta pek tanışmıoruz ama Paul gibi biriyle kanky olduklarına göre iyi biridir Zuleyka R. Walker :Rp'de de gerçekte de pek konuşmadık bir fikrim yok
Paul Walker: Tonks Walker: Ignotus Peverell: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Mayıs 28, 2008 8:48 pm | |
| Paul Walker: Kankim işte öle bişi :P Tonks Walker: Benim kafaya uysa tam süper olacak! Ignotus Walker: Kuzişim xD ________________________________________________________________ Dulce Maria Walker : Duncan Matthew James : Ginny Weasley :
|
|
| |
Mesaj Sayısı : 2745 Yaş : 33 Nerden? : Antakya xD Rp Sevgilim : Chris Evans Savaş Tarafım : zAy Yaşım(Rp\'de) : 20 Asam : Baykuş Uçuşu Kan Saflığı : Melez En Belirgin Özelliği : Geveze , takıntılı , uyuşuk,uykucu veeeeeeeeeeee ŞEBOİST var mı dahası... Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 21/04/08
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Çarş. Mayıs 28, 2008 9:15 pm | |
| Dulce Maria Walker :Severim kendilerini o da Rockçı Duncan Matthew James :Eniştem olcak yakında Ginny Weasley :Sitede en sevdiğin insanlardan biri Paul Walker Ceza Walker Tonks Walker | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Mayıs 31, 2008 7:45 pm | |
| Paul Walker : Bizi ayırmak isteyen bir şahısss :( Ceza Walker : Bizi ayırmak isteyen şahısın elebaşı :( Tonks Walker : Chok sefdiim bi arkadaşım. Rockçı ve kuzim xD |
|
| |
Ceza Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 519 Yaş : 34 Nerden? : havadan sudan Rp Sevgilim : Laura James Savaş Tarafım : kötülük Yaşım(Rp\'de) : 25 Asam : ~Adaletin Işığı~ Kan Saflığı : tamamen safkan En Belirgin Özelliği : onurlu yaşamım Kayıt tarihi : 20/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (50/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Paz Haz. 01, 2008 12:34 am | |
| Paul Walker:iyi kuzen Ceza Walker:yakışıklı,zeki,kötülük dolu Tonks Walker:iyi kuzen
keira walker laura walker maria walker
| |
|
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Ptsi Haz. 09, 2008 1:47 pm | |
| keira walker iyi biri yengemiz laura walker iyi biri. maria walker iyi biri Ceza Walker Tracy Walker Paul walker | |
|
| |
| |
| |
Sean F. Walker !!! O ArTık BanLı !!!
Mesaj Sayısı : 288 Yaş : 29 Nerden? : Trabzon? Rp Sevgilim : Ashley Tisdale Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 11 Asam : Mavi Bakış Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Yakışıklı :pufff Kayıt tarihi : 29/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (0/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum Ptsi Haz. 09, 2008 2:07 pm | |
| Tonks Walker iyi kuzen Keira Walker Yengem Duncan Matthew James. hiç sevmedim | |
|
| |
Hermione Granger 5. Sınıf Gryffindor Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 1175 Yaş : 33 Nerden? : Olmak istediğim yerin az uzağından... Rp Sevgilim : •●◦Jack Sparrow◦●• Biri var ki.. O kendini biliyo[R] Savaş Tarafım : Samimi olmayı vaad edebilirim, tarafsız olmayı AsLa! ---> -Dumbledore's Army- Yaşım(Rp\'de) : 15 [aslı=16,5] Asam : ~Kalp Çakrası~ Kan Saflığı : Muggle doğumlu~ En Belirgin Özelliği : cesur Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 24/04/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (100/100)
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Claire Weasley 5. Sınıf Ravenclaw Öğrencisi
Mesaj Sayısı : 798 Yaş : 32 Nerden? : Godric’s Hollow'un yerlisiyiz. Merkezde oturuyoruz,buyrun gelin =) Rp Sevgilim : Rp sevgülüm gibi davranmazsan davranırlar gülüüüm.. Savaş Tarafım : Z.A.Y Yaşım(Rp\'de) : (artık) 15 Asam : Zekanın Gücü (zeküyüm demiştim x)) Kan Saflığı : Safkan En Belirgin Özelliği : Çok zeküyüm ben Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 15/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (10/100) Rp Gücü: (95/100)
| |
| |
Sirius Black Obscurus Kitapçısı Sahibi/Seherbaz
Mesaj Sayısı : 1221 Yaş : 33 Nerden? : Londra Rp Sevgilim : Aranıyor... Savaş Tarafım : Z.A.Y. Yaşım(Rp\'de) : 21 Asam : Tek Boynuzlu At Dokunuşu Kan Saflığı : Half-Blood En Belirgin Özelliği : Cesur ve korkusuz, Azıcık ucundan duygusal xD Ruh haliniz : Kayıt tarihi : 22/06/08
Kişi sayfası Büyü Gücü: (80/100) Rp Gücü: (95/100)
| Konu: Geri: Üç ÜyE ÜÇ yorum C.tesi Tem. 12, 2008 4:04 pm | |
| | |
|
| |
| Üç ÜyE ÜÇ yorum | |
|